iman HN

New Member
لایک ها
2,646
پاسخ : میشه در مورد شیمی بهم مشاوره بدید؟

یجور نوشتین منطقی! که من ترسیدم فکر کردم کلا چیزه بدی پیشنهاد دادم!!!!!
دقت کردین نیوشا جان سوم راهنمایی هستن؟؟؟
الان بهتر نیس فقط وزارنتی و مبتکران بخونن و تحلیلی و کاربردی رو شروع نکنن؟؟!!
ایشون 3 راهنمایی هستنا :3:
اون منطقی رو واسه این بولد کردم که بگم املاش اینجوری درسته نه منتقی!!!
بله به اون دقت کردم که اینو گفتم...مطمئنا اگه خودشون بخوان وزارتی بخونن بد جور مسائل بی جواب واسشون پیش میاد که تحلیلی بهترین کتاب واسه تفهیمه...آیا اینطور نیست؟؟؟؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

اون منطقی رو واسه این بولد کردم که بگم املاش اینجوری درسته نه منتقی!!!
بله به اون دقت کردم که اینو گفتم...مطمئنا اگه خودشون بخوان وزارتی بخونن بد جور مسائل بی جواب واسشون پیش میاد که تحلیلی بهترین کتاب واسه تفهیمه...آیا اینطور نیست؟؟؟؟
نه!!!!!:4:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

خب وقتی شما گفتید نه...پس درسته دیگه!!!:4:
اما اینو واقعا دارم میگم...واقعا خوندن مورتیمر وقت تلف کردنه!!!

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

چشم
من مگه گفتم الان مورتیمر بخونه؟؟؟
بذارین بچه اول ببینه کتاب وزارتی چیه:4:
بعدش تستاشو بزنه
بعدش چشم. بره همون کتاب ابیه که من دوستش ندارم رو بخونه :4: (کاربردی)

javad.a

New Member
لایک ها
92

هر کی به مورتیمر چپ نیگا کنه با من طرفه ها!!!!
شوخی بود.
:3: :4:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

چشم
من مگه گفتم الان مورتیمر بخونه؟؟؟
بذارین بچه اول ببینه کتاب وزارتی چیه:4:
بعدش تستاشو بزنه
بعدش چشم. بره همون کتاب ابیه که من دوستش ندارم رو بخونه :4: (کاربردی)
خب آخه وزارتی که در حد جوکه...تستای مبتکران هم هیچ فایده ای نداره...پس دیگه راهی نمیمونه جز خوندن همون تحلیلی!!!!
اصن بذار خودش بره ببینه بعد می فهمه کدوم راه بهتره دیگه...البته قبول دارم این راهی که گفتم یکم هوش نیاز داره!!!!:4: :4: :4: :4:

chimica

New Member
لایک ها
256

ای بابا چرا دعوا می کنید...
بنده خدا رو گیج نکنید دوستان...
اول دبیرستانی دیگه...
پس به خودت فشار نیار...بعد از امتحانا...تو تابستون بشین راحت خود خود خود کتاب شیمی 2 رو بخون...بعد تستای مبتکران رو حل کن تا ببینی رو همون مباحث چقد تسلط داری...بعد از اون باید بری سر کتابی تستی دیگه...
البته اینم بگم که المپیاد فقط تست نیست و باید خیلی کتابای تحلیلی بخونی..از جمله شیمی ناب انتشارات فاطمی و شیمی آلی بهروز بهنام که انصافا قشنگ توضیح دادن و تفسیر کردن...
بازم این نظر من بود
دوستان دیگه تجربه بیشتری دارن..
من که چیزی نمیدونم
فعلا

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

ای بابا چرا دعوا می کنید...
بنده خدا رو گیج نکنید دوستان...
اول دبیرستانی دیگه...
پس به خودت فشار نیار...بعد از امتحانا...تو تابستون بشین راحت خود خود خود کتاب شیمی 2 رو بخون...بعد تستای مبتکران رو حل کن تا ببینی رو همون مباحث چقد تسلط داری...بعد از اون باید بری سر کتابی تستی دیگه...
البته اینم بگم که المپیاد فقط تست نیست و باید خیلی کتابای تحلیلی بخونی..از جمله شیمی ناب انتشارات فاطمی و شیمی آلی بهروز بهنام که انصافا قشنگ توضیح دادن و تفسیر کردن...
بازم این نظر من بود
دوستان دیگه تجربه بیشتری دارن..
من که چیزی نمیدونم
فعلا
دوست عزیز...ایشون 3 ماه بشینن فقط یه کتاب بخونن؟؟؟
آیا این منطقی هست...خر چیم که تازه کار باشن اینکار یعنی سم...
راستش رو بگم من هودم از 16 آذر سال دوم شروع کردم...اول هر فصل کتاب رو میهوندم و بعدش نگرش تحلیلی رو می هوندم...بعد هم مسائل برگزیده رو زدم و بعدش رفتم سراغه موضوعی...من هنوز درست و حسابی شیمی عمومی نخوندم ولی این که میگم "با نگرش کاربردی" بخونن به خاطر تجربه دیگران و دیدن هوبی های اون کتاب با چشم هودمه...من به همه دوستام همون رو معرفی کردم وسر کلاس وقتی میهواستم واسشون رفع اشکال کنم هم از روی همین کتاب جلو می رفتم...

chimica

New Member
لایک ها
256

ثخوب شما که از 16 آذر شروع کردین یعنی بعد از ترم 1 شیمی 2...پس حداقل دو فصل اول رو خونده بودی...این بنده خدا چجوری بره نگرش تحلیلی بخونه و قتی بیس رو نگاه هم نکرده...
البته حرف شما متینه..بالاخره شما 4 تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردید دیگه

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

ثخوب شما که از 16 آذر شروع کردین یعنی بعد از ترم 1 شیمی 2...پس حداقل دو فصل اول رو خونده بودی...این بنده خدا چجوری بره نگرش تحلیلی بخونه و قتی بیس رو نگاه هم نکرده...
البته حرف شما متینه..بالاخره شما 4 تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردید دیگه
بحث سر این چیزا نیست...در ضمن ترم اول میوفته(میفته) بعد دی...شما این جوری می گید نگرش تحلیلی که انگار قرار چمیدونم عمومی دکتر صمدی رو بخونه!!!

alireza1111

New Member
لایک ها
0

دوستان عزیز.ضمن تشکر از نظراتتون. خواهشا یه دوخط (البته واضح!!!) برای من هم بنویسید که برای المپ شیمی چیکارکنم و چی بخونم.من امسال میرم سوم.ممنون.

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

دوستان عزیز.ضمن تشکر از نظراتتون. خواهشا یه دوخط (البته واضح!!!) برای من هم بنویسید که برای المپ شیمی چیکارکنم و چی بخونم.من امسال میرم سوم.ممنون.
دوست عزیز اگه یه کوچولو بگردی می تونی کلی راهنمایی پیدا کنی!!!
این مطالب خیلی تکرارین...ولی در حد یه جمله بگم:باید اگه امید طلا داری،مرحله2 و دوره رو بشینی با هم بخونی(مرحله 2 خودش مرحله 1 رو پوشش میده!)

سودوکو

New Member
لایک ها
70

یعنی نیازی نیست برای مرحله ی یک بخونم ؟ فقط برای دو بخونم؟ اونوقت سوالای مرحله یک با دو سبکشون تفاوت نداره یعنی؟

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

یعنی نیازی نیست برای مرحله ی یک بخونم ؟ فقط برای دو بخونم؟ اونوقت سوالای مرحله یک با دو سبکشون تفاوت نداره یعنی؟
سبکشون تفاوت نداره
در واقع هر دو در یک راستا هستند!
شما برای م1 باید کتاب وزارتی بخونین برای م2 هم باید بخونین. برا م1 باید شیمی عمومی بخونین برا م2 هم همین. چگونه مسایل و مسایل برگزیده هم مشترکه. وقتی شما اینا رو برای م1 میخونید انگار برای م2 خوندید اصن فرقی نداره
فقط سبک م3 و دوره تابستونه متفاوته!
البته یادتون باشه 3-2 هفته قبل م1 سوالای م1 سالهای قبل رو حل کنید و رفع اشکال و بررسی کنین
موفق باشین

chemistry20

New Member
لایک ها
109

سلام. من به پیشنهاد استادم اینجوری شروع کردم وخیلی خوب بود:اول برای یادگیری شیمی دوم وسوم کتابهای کار فاطمی دوم وسوم رو خوب بخون وتمام پرسشهای پایان هر فصلشو حل کن که خوب بفهمیش.بعدم تستهای مبتکرانشونوبزن.بعدش شرو کن شیمی عمومی مورتیمر جلد یکش رو کامل بخون جز فصل14که فعلا لازم نیست. وفصلهایی که حل سوالای آخرش برات مشکله رواز کتاب چگونه مسایل شیمی هم حل کن که بهتر بفهمی.
فعلا فک کنم همینا کافی باشه. اگه سوال یا کاری داشتی میتونی به من پیام بدی.:1:در خدمتم

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

راستی ببخشید فصل15مورتیمرم فعلا لازمت نیست.:1:

hossein helli

New Member
لایک ها
130

من نمیدونم این مبتکران چی داره که همه میگن بزن آدم پاش میشینه خوابش میگیره.اگه وقت نداری نزن تقریبا کتابش مثل جا خالیای سر امتحان که براش گزینه طرح کردن

m.amin75

New Member
لایک ها
84

از نظرات گهربار دوستان که خودشون هم معلوم نیس م2 قبول میشن یا نه ولی مثل یک مشاور کارکشته نظر میدن متشکرم.:228::194:

مبتکران نیاز نیست.بجاش مسایل برگزیده تا میتونی حل کن.6بار7بار.حتی 9 یا10.سوالاش رو رسما حفظ شو.:231:

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

از نظرات گهربار دوستان که خودشون هم معلوم نیس م2 قبول میشن یا نه ولی مثل یک مشاور کارکشته نظر میدن متشکرم.:228::194:

مبتکران نیاز نیست.بجاش مسایل برگزیده تا میتونی حل کن.6بار7بار.حتی 9 یا10.سوالاش رو رسما حفظ شو.:231:

1- تا ج نیاد معلوم نیس کی قبول بشه یا نشه! حتی شما!!! :3:
2- فکر کنم همه کسایی که نظر دادن تجربش رو دارن و اصول کار رو میدونن و فقط نیاز به قبولی م2 نیس. این طرز فکرتون خیلی اشتباهه که فقط اون 40 نفر رو قابل نظر دادن میدونید!!! توجه کنید این انجمن برای دانش اموزان المپیادیه. نه مدال داران المپیادی!!! پس همه ی دانش اموزان مدال ندارن و قطعا ممکنه نظر اشتباه بدن. شما هم بدون کم کردن ارزش کار کسی نظر خودتونو مثه بقیه محترمانه بدید

همین جا از همه ی دانش اموزان چه سال اول چه دوم چه سوم چه م1 قبول شده چه نشده چه م2 قبول شده چه نشه میخوام که نظرات خودشونو در باره هر موضوعی که دوست دارن بگن بدون ترس و خجالت. قراره از هم دیگه چیز یاد بگیریم!!!

m.amin75

New Member
لایک ها
84

1- تا ج نیاد معلوم نیس کی قبول بشه یا نشه! حتی شما!!! :3:
2- فکر کنم همه کسایی که نظر دادن تجربش رو دارن و اصول کار رو میدونن و فقط نیاز به قبولی م2 نیس. این طرز فکرتون خیلی اشتباهه که فقط اون 40 نفر رو قابل نظر دادن میدونید!!! توجه کنید این انجمن برای دانش اموزان المپیادیه. نه مدال داران المپیادی!!! پس همه ی دانش اموزان مدال ندارن و قطعا ممکنه نظر اشتباه بدن. شما هم بدون کم کردن ارزش کار کسی نظر خودتونو مثه بقیه محترمانه بدید

همین جا از همه ی دانش اموزان چه سال اول چه دوم چه سوم چه م1 قبول شده چه نشده چه م2 قبول شده چه نشه میخوام که نظرات خودشونو در باره هر موضوعی که دوست دارن بگن بدون ترس و خجالت. قراره از هم دیگه چیز یاد بگیریم!!!

:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

به نظراتی که با عقل حور در نمی آیند توجه نکنید.
(پیرو اینکه هرکی نظر خودشو بگه حتی اونایی که م2 قبول نمیشن!!:176:)

بالا