آقای محترم ایشون مشاوره خواستن و هر کس که در این زمینه تجربیاتی داره میتونه در اختیارشون قرار بده.واینکه ایشون خودش اطلاعات همه رو سبک سنگین کنه وکتابا رو یه نگاهی بندازه ویا اطلاعات بیشتری کسب کنه و یه بر نامه ی خوب واسه خودش بریزه بستگی به خودش داره. در ضمن تو سوالشون ننوشتن لطفاافراد مدال داربه من مشاوره بدن!!!!:39:
آقای محترم ایشون مشاوره خواستن و هر کس که در این زمینه تجربیاتی داره میتونه در اختیارشون قرار بده.واینکه ایشون خودش اطلاعات همه رو سبک سنگین کنه وکتابا رو یه نگاهی بندازه ویا اطلاعات بیشتری کسب کنه و یه بر نامه ی خوب واسه خودش بریزه بستگی به خودش داره. در ضمن تو سوالشون ننوشتن لطفاافراد مدال داربه من مشاوره بدن!!!!:39: ---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
این برداشت غلط وناصحیح شما از حرف بنده بود.:13:بنده هم مثل شما به ایشون پیشنهاد دادم.در صورت صحت برداشت شما پس حرف بنده نیز غیر منطقی بوده و دور فلسس میشود که باطل است.:76::203:
این برداشت غلط وناصحیح شما از حرف بنده بود.:13:بنده هم مثل شما به ایشون پیشنهاد دادم.در صورت صحت برداشت شما پس حرف بنده نیز غیر منطقی بوده و دور فلسس میشود که باطل است.:76::203:
شما هم کمتر از کارشناس ها نظر نمیدید....
کف تعیین میکنید
نظرات بقیه رو مسخره میکنید
مشاوره میدین
کلا کارتون درسته! بی زحمت این نتایج رو هم اعلام کنید ما بریم سراغ زندگیمون!
من نمیدونم این مبتکران چی داره که همه میگن بزن آدم پاش میشینه خوابش میگیره.اگه وقت نداری نزن تقریبا کتابش مثل جا خالیای سر امتحان که براش گزینه طرح کردن
ببخشید حسین اقا ولی فک میکنم که برای تازه کارایی مث من و دوستمون خوب باشه.............یا شایدم شما سطحت خیلی بالاس من که از هرکی میشنوم چه معلم چه مدال دار چه بی مدال..............همه مبتکرانو حتی برای شروع کار هم که شده توصیه میکنند.در من همونطور که خودتون میدونید استوک و ترمو جای خالی ندارن!(در ضمن با فرجه 4 و توان 2 ! قصد توهین به مقدسات جناب عالیو نداشتم دوست من ما با هم دوستیم)
با سلام.اولین منبع و مهم ترین منبع کتاب های درسیه! ولی معمولا چون کتاب به اندازه ی کافی موضوعات رو زیر و رو نکرده باید از کتاب های کمکی هم استفاده کنید. برای سال دوم می تونید از کتاب های مبتکران و یا انتشارات فار استفاده کنید. فار کتاب خیلی خوبیه که کمتر بهش توجه میشه ولی هم حجمش نسبت به مبتکران کمتره و هم به نظر بنده جذاب تر!
اما برای شیمی 3 هنوز کتابی بهتر از مبتکران ندیدم! البته می تونید از خیلی سبز هم استفاده کنید. برای سال چهارم هم همین طور می تونید از کتاب های مبتکران و خیلی سبز استفاده کنید. به قول یکی از اساتید برتر شیمی برای سال چهارم کتاب خیلی سبز بهتره!
با آرزوی موفقیت!