برای مثلث حاده الزاویه با اضلاع و محیط ثابت کنید:
mrbayat New Member 1389/4/25 #1 ارسال ها 319 لایک ها 76 امتیاز 0 1389/4/25 #1 برای مثلث حاده الزاویه با اضلاع و محیط ثابت کنید:
mrbayat New Member 1389/4/26 #3 ارسال ها 319 لایک ها 76 امتیاز 0 1389/4/26 #3 طبق نامساوی کوشی شوارتز می دانیم: پس کافیست ثابت کنیم: با ضرب دو طرف این نامساوی در به این نامساوی می رسیم: و می دانیم: و می دانیم: با جای گذاری این دو رابطه در نامساوی باید ثابت کنیم: طبق نابرابری ینسن می دانیم: حالا می خواهیم ثابت کنیم: یا: عبارت را جای گذاری می کنیم. پس باید ثابت کنیم: که این هم طبق نابرابری ینسن صحیح است. پس حکم مسئله ثابت شد.
طبق نامساوی کوشی شوارتز می دانیم: پس کافیست ثابت کنیم: با ضرب دو طرف این نامساوی در به این نامساوی می رسیم: و می دانیم: و می دانیم: با جای گذاری این دو رابطه در نامساوی باید ثابت کنیم: طبق نابرابری ینسن می دانیم: حالا می خواهیم ثابت کنیم: یا: عبارت را جای گذاری می کنیم. پس باید ثابت کنیم: که این هم طبق نابرابری ینسن صحیح است. پس حکم مسئله ثابت شد.
M_Sharifi راهبر ریاضی 1389/4/26 #4 ارسال ها 1,981 لایک ها 801 امتیاز 0 1389/4/26 #4 mmath گفت هم ارز با : کلیک کنید تا باز شود... البته باید شرط حاده بودن مثلث هم لحاظ بشه.
M_Sharifi راهبر ریاضی 1389/4/26 #5 ارسال ها 1,981 لایک ها 801 امتیاز 0 1389/4/26 #5 mrbayat گفت راه حل من: طبق نامساوی کوشی شوارتز می دانیم: پس کافیست ثابت کنیم: با ضرب دو طرف این نامساوی در به این نامساوی می رسیم: و می دانیم: و می دانیم: با جای گذاری این دو رابطه در نامساوی باید ثابت کنیم: طبق نابرابری ینسن می دانیم: حالا می خواهیم ثابت کنیم: یا: عبارت را جای گذاری می کنیم. پس باید ثابت کنیم: که این هم طبق نابرابری ینسن صحیح است. پس حکم مسئله ثابت شد. کلیک کنید تا باز شود... اون نابرابری آخر ربطی به ینسن نداره و نابرابری ضعیفیه. صورت اصلی سوال، همین چیزیه که نوشتی یا نابرابری قوی تریه؟
mrbayat گفت راه حل من: طبق نامساوی کوشی شوارتز می دانیم: پس کافیست ثابت کنیم: با ضرب دو طرف این نامساوی در به این نامساوی می رسیم: و می دانیم: و می دانیم: با جای گذاری این دو رابطه در نامساوی باید ثابت کنیم: طبق نابرابری ینسن می دانیم: حالا می خواهیم ثابت کنیم: یا: عبارت را جای گذاری می کنیم. پس باید ثابت کنیم: که این هم طبق نابرابری ینسن صحیح است. پس حکم مسئله ثابت شد. کلیک کنید تا باز شود... اون نابرابری آخر ربطی به ینسن نداره و نابرابری ضعیفیه. صورت اصلی سوال، همین چیزیه که نوشتی یا نابرابری قوی تریه؟
mahanmath New Member 1389/4/26 #6 ارسال ها 898 لایک ها 701 امتیاز 0 1389/4/26 #6 منم واسه همین نابرابری هم ارزشو نوشتم که تساوی نداره ؟!!!؟!!! باید یه رادیکال 3 تو RHS ضرب شه.
M_Sharifi راهبر ریاضی 1389/4/26 #7 ارسال ها 1,981 لایک ها 801 امتیاز 0 1389/4/26 #7 mmath گفت منم واسه همین نابرابری هم ارزشو نوشتم که تساوی نداره ؟!!!؟!!! باید یه رادیکال 3 تو RHS ضرب شه. کلیک کنید تا باز شود... منظورم این بود که بدون شرط حاده بودن، نابرابری که شما نوشتی غلط میشه. ضمن این که رادیکال 3 هم ضرب کنیم، نابرابری غلط میشه!
mmath گفت منم واسه همین نابرابری هم ارزشو نوشتم که تساوی نداره ؟!!!؟!!! باید یه رادیکال 3 تو RHS ضرب شه. کلیک کنید تا باز شود... منظورم این بود که بدون شرط حاده بودن، نابرابری که شما نوشتی غلط میشه. ضمن این که رادیکال 3 هم ضرب کنیم، نابرابری غلط میشه!
mahanmath New Member 1389/4/26 #8 ارسال ها 898 لایک ها 701 امتیاز 0 1389/4/26 #8 M_Sharifi گفت mmath گفت منم واسه همین نابرابری هم ارزشو نوشتم که تساوی نداره ؟!!!؟!!! باید یه رادیکال 3 تو RHS ضرب شه. کلیک کنید تا باز شود... منظورم این بود که بدون شرط حاده بودن، نابرابری که شما نوشتی غلط میشه. ضمن این که رادیکال 3 هم ضرب کنیم، نابرابری غلط میشه! کلیک کنید تا باز شود... من منظورم نابرابریه هندسی بود نه اونی که x,y,z داره ! البته شما درست میفرمایید با اون تغییر نابرابری غلط میشه . ولی باید یه یه چیزی تو یه طرف کم باشه چون نابرابری آخر تساوی نداره ! ممنون از توجهتون .
M_Sharifi گفت mmath گفت منم واسه همین نابرابری هم ارزشو نوشتم که تساوی نداره ؟!!!؟!!! باید یه رادیکال 3 تو RHS ضرب شه. کلیک کنید تا باز شود... منظورم این بود که بدون شرط حاده بودن، نابرابری که شما نوشتی غلط میشه. ضمن این که رادیکال 3 هم ضرب کنیم، نابرابری غلط میشه! کلیک کنید تا باز شود... من منظورم نابرابریه هندسی بود نه اونی که x,y,z داره ! البته شما درست میفرمایید با اون تغییر نابرابری غلط میشه . ولی باید یه یه چیزی تو یه طرف کم باشه چون نابرابری آخر تساوی نداره ! ممنون از توجهتون .
mahanmath New Member 1389/4/26 #9 ارسال ها 898 لایک ها 701 امتیاز 0 1389/4/26 #9 آها .... اینم یه لینک جالب http://www.artofproblemsolving.com/Forum/viewtopic.php?f=379&t=91399 واقعا جالبه ...
آها .... اینم یه لینک جالب http://www.artofproblemsolving.com/Forum/viewtopic.php?f=379&t=91399 واقعا جالبه ...
M_Sharifi راهبر ریاضی 1389/4/26 #10 ارسال ها 1,981 لایک ها 801 امتیاز 0 1389/4/26 #10 حالا بگید بزرگ ترین مقدار که نابرابری در هر مثلث حاده الزاویه برقرار باشه چقدره و نابرابریش رو اثبات کنید.
حالا بگید بزرگ ترین مقدار که نابرابری در هر مثلث حاده الزاویه برقرار باشه چقدره و نابرابریش رو اثبات کنید.
mrbayat New Member 1389/4/26 #11 ارسال ها 319 لایک ها 76 امتیاز 0 1389/4/26 #11 M_Sharifi گفت mrbayat گفت راه حل من: طبق نامساوی کوشی شوارتز می دانیم: پس کافیست ثابت کنیم: با ضرب دو طرف این نامساوی در به این نامساوی می رسیم: و می دانیم: و می دانیم: با جای گذاری این دو رابطه در نامساوی باید ثابت کنیم: طبق نابرابری ینسن می دانیم: حالا می خواهیم ثابت کنیم: یا: عبارت را جای گذاری می کنیم. پس باید ثابت کنیم: که این هم طبق نابرابری ینسن صحیح است. پس حکم مسئله ثابت شد. کلیک کنید تا باز شود... اون نابرابری آخر ربطی به ینسن نداره و نابرابری ضعیفیه. صورت اصلی سوال، همین چیزیه که نوشتی یا نابرابری قوی تریه؟ کلیک کنید تا باز شود... از سوتی ای که دادم به شدت معذرت!!! من این نابرابری رو از همون لینکی که mmath گذاشته نوشتم. دوباره شدیدا معذرت !!! صورت سوال اصلاح شد.
M_Sharifi گفت mrbayat گفت راه حل من: طبق نامساوی کوشی شوارتز می دانیم: پس کافیست ثابت کنیم: با ضرب دو طرف این نامساوی در به این نامساوی می رسیم: و می دانیم: و می دانیم: با جای گذاری این دو رابطه در نامساوی باید ثابت کنیم: طبق نابرابری ینسن می دانیم: حالا می خواهیم ثابت کنیم: یا: عبارت را جای گذاری می کنیم. پس باید ثابت کنیم: که این هم طبق نابرابری ینسن صحیح است. پس حکم مسئله ثابت شد. کلیک کنید تا باز شود... اون نابرابری آخر ربطی به ینسن نداره و نابرابری ضعیفیه. صورت اصلی سوال، همین چیزیه که نوشتی یا نابرابری قوی تریه؟ کلیک کنید تا باز شود... از سوتی ای که دادم به شدت معذرت!!! من این نابرابری رو از همون لینکی که mmath گذاشته نوشتم. دوباره شدیدا معذرت !!! صورت سوال اصلاح شد.
navidjalalmanesh New Member 1389/4/26 #12 ارسال ها 143 لایک ها 79 امتیاز 0 1389/4/26 #12 M_Sharifi گفت حالا بگید بزرگ ترین مقدار که نابرابری در هر مثلث حاده الزاویه برقرار باشه چقدره و نابرابریش رو اثبات کنید. کلیک کنید تا باز شود...
M_Sharifi گفت حالا بگید بزرگ ترین مقدار که نابرابری در هر مثلث حاده الزاویه برقرار باشه چقدره و نابرابریش رو اثبات کنید. کلیک کنید تا باز شود...
M_Sharifi راهبر ریاضی 1389/4/27 #13 ارسال ها 1,981 لایک ها 801 امتیاز 0 1389/4/27 #13 navidjalalmanesh گفت M_Sharifi گفت حالا بگید بزرگ ترین مقدار که نابرابری در هر مثلث حاده الزاویه برقرار باشه چقدره و نابرابریش رو اثبات کنید. کلیک کنید تا باز شود... کلیک کنید تا باز شود... درست نیست.
navidjalalmanesh گفت M_Sharifi گفت حالا بگید بزرگ ترین مقدار که نابرابری در هر مثلث حاده الزاویه برقرار باشه چقدره و نابرابریش رو اثبات کنید. کلیک کنید تا باز شود... کلیک کنید تا باز شود... درست نیست.
navidjalalmanesh New Member 1389/4/28 #14 ارسال ها 143 لایک ها 79 امتیاز 0 1389/4/28 #14 منظورم بود , این هم درست نیست؟
M_Sharifi راهبر ریاضی 1389/4/28 #15 ارسال ها 1,981 لایک ها 801 امتیاز 0 1389/4/28 #15 navidjalalmanesh گفت منظورم بود , این هم درست نیست؟ کلیک کنید تا باز شود... بدتر شد.
navidjalalmanesh New Member 1389/4/28 #16 ارسال ها 143 لایک ها 79 امتیاز 0 1389/4/28 #16 خوب پس باید بشینم حساب کنم (تو حدس زدن شانس ندارم ) این c آخری که گفتم که دیگه فاجعه بود