پاسخ : نتايج المپياد جهاني زیست شناسی 2014
نتیجه قبلی بنظرم بهتر بود!!! بعضی موقعا روز آدم نیست و بد شانسی میاره .این طلا و نقره شانسیه تا حدی! یعنی بیشترش! وگرنه از دیدگاه من آقای سرفراز استحقاق بهتر از اینارو داشتن و همچنین خانم کمندی و کمالیان . برای همشون آرزوی موفقیت میکنم .+تبریک به آقای سامع ~اگه رتبه هارو نگاه کنید آقای سرفراز خیلی نزدیک برنز بودن یعنی بین اونایی ک لوح تقدیر گرفتن سوم شدن
در زیست شناسی اصولا نفرات خیلی نزدیک هستند . چون پاسخ ها صفر و یکی نیست. اگر آزمونها در شرایط استاندارد برگزار میشد فاصله ها بمراتب نزدیکتر میشدند.
طبق گفته دوستمون کسب مدال و بخصوص رنگ آنها تا حدودی شانسیه بعنوان مثال آقای فغانی نقره 1 شد( با بدشانسی) و سال پیش یکی از بچه ها طلای آخر شد( با خوش شانسی) و یا همین امسال فاصله علمی بچه ها طلا تا دیپلم افتخار نبود و فاکتور های زیادی دخیل هستند.
من آقای سرفراز رو از نزدیک نمیشناسم( هرچند وصف خصوصیات اخلاقی خوبش را شنیده ام) اما از همینجا بهش میگم که سرتو بالا بگیر چون تا همینجا هم شاهکار کرده ای و عدم کسب مدال از ارزشهای والایت نمیکاهد و مطمئن هستم با شر کت در آن گرذهمایی بزرگ بین المللی تجارب فراوانی کسب کرده ای و آینده از آن شماست.