پاسخ : نظرتون درباره ی فیلم های موسسه ی کنکور آسان است؟
آقای سیاوش مهران وجود خارجی دارن؟!
بله که وجود خارجی دارن...این همه تبلیغات و اینا...تو مدرسه هاشمی نژاد 1 بود دیگه...ولی اینکه از این بسته ها استفاده کرده یا نه دیگه با خودشه!!!:218:
- - - Updated - - -
راستش من سی دی های فیزیکش که مدرسش اقای مسعودی هستند رو دارم. اتفاقا دیروز و پریروز بخش الکتریسیته ساکن رو دیدم
بنظرم خیلی خوب بود و خشوم اومد
من فکر میکنم برا کسی مثه من که علاقه ای برا رفتن به کلاس خصوصی ندارم و معلمای مدرسمونم اصلا کارشون نمیتونه رضایت بچه هارو جلب کنه این سی دی ها خوب باش
حالا من رشته های دیگشو نمیدونم
ولی بنظرم فیزیکش خوب بود
سی دی فیزیک شاید راه سریع یاد بده ولی مطمئن باشید اگه واقعا مسلط باشید هیچ فرقی نداره که از خیلی سبز بخونید یا از روی این سی دی!!!
بابا این اومده راه حل های تستی از این کتاب و اون کتاب جمع کرده(که تقریبا همش تو خیلی سبز هست!)بعد میاد میگه روش جدید...در ضمن سوالای کنکور جوری طرح نمیشه که با این راه حل ها به این آسونی بشه جوابش رو داد(حد اقل تو کنکور 3 سال اخیر اینجوری شده...)...اگه اینجوری باشه که همه یک میشن!!!
تازه یه اشکال دیگه من همه جا ازشون میگیرم اینه که میگن تست رو زیر 20 ثانیه میشه زد...طرف اگه خیلی غول باشه حداقل 10 تا 15 ثانیه وقت واسه خوندن میخواد بین 10 تا 15 ثانیه هم برای حل سوال و حدود 2 ثانیه(اونم نه بیشتر)واسه وارد کردن پاسخ نامه...اگه یه حساب سر انگشتی بکنیم میشه:حدود 40 ثانیه(اگه همین جور رویایی فکر کنیم...)
- - - Updated - - -
ب
بنظرم سی دی های فیزیکش خ خوبن...:دی
بجه ها رو سایتش هست میتونید نمونه هاشو دانلود کنید
من ریاضیشو یه قسمتشو دیدم مثلا آقای مسعودی اومدن تو 3ثانیه سوالی رو که ما توی 5 دیقه حل میکنیم حل کردن :43: ولی آخه سوالی که پیش میاد اینه که ما چطور این همه راه حلو بلد باشیم؟؟؟؟!!!!!! چطور بیاریم رو برگه روز کنکور با اون استرسش!!!!
مشکلی که داره اینه که برایه سری مسائل خیلی خاص راه حل میگه.....و من خودم میترسم که این ذاه حل ها رو فراموش کنم
سی دی زیستش که خریدن نداره !!!!! چون زیست همش برمیگرده به جویدن کتاب درسی!!!!
من یه نمونه رو دیده بودم...اول یه سوال حد رو از راه کتاب میرهده دقیقه طول میکشه...بعد از راه هوپیتال میره سر دو سوت حل میشه...خب یعنی واقعا هوپیتال،قاعده کم توان یا پر توان چیزیه که چند صد هزار تومن بیرزه؟؟؟