نقد و بررسی سوالات نوزدهمین المپیاد شیمی ایران (فقط در اینجا)

elinaz

New Member
لایک ها
1
Re: حذف یکی از سوالات نوزدهمین المپیاد شیمی کشور(سوال 6 در کد برگه 2)

mahdi_kh71 گفت
همانطور که میدانید تایپیست محترم نوزدهمین المپیاد شیمی تمامی واکنش ها را برعکس زده بود.
اما با این حال جواب دادن به تمامی سوال ها با وجود برعکس بودن واکنش ها مشکلی نداشت بجز یک سوال.
یعنی سوال 6 (کد برگه 2).
زیرا هم این سوال برای کد برگه 2 در اولین صفحه بود و ما هنوز متوجه برعکس بودن واکنش ها نشده بودیم
و دلیل دیگر اینکه این سوال را تنها با داشتن واکنش صحیح می توان پاسخ داد
پس لطفا اگر ممکن است به حذف سوال 6 (کد برگه 2) اقدام نمایید.
بسیار سپاسگزار لطف شما.
من هم کاملا موافقم.هم من هم بقیه ی دوستانم که عضو سایت نیستن

elinaz

New Member
لایک ها
1
به سوال 25 دفتر چه ی 1 نگاه کنید
من هم قبول دارم که در مورد برمید هیدروژن اول باید هیدروژن رو میگفت بعد برمید.
ولی به سوال 31 هم نگاه کنید البته تو دفتر چه چون آقای خلینا کلک زدن و ویرایشش کردن.
نوشته دی اکسید کربن.
خوب اگه غلطه که نباید مینوشت.اگرم درسته پس سوال 25 برمید هیدروژن هم درسته.
نظرتون چیه؟هم شما دوستان عزیز هم جناب MR KHALINA :roll: :idea: :arrow:

TALA1

New Member
لایک ها
0
درباره ي سوال تعداد پيوند هيدروژني به هيچ وجه نميشه با اطمينان گفت 3 بلكه به نظر خيلي ها (از جمله خودم)بيش از 2 تا امكان نداره...

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
elinaz گفت
ولی به سوال 31 هم نگاه کنید البته تو دفتر چه چون آقای خلینا کلک زدن و ویرایشش کردن.
نوشته دی اکسید کربن.
من فکر کنم توی آزمونای غیر استانداردی مثله این آزمون باید درست ترین گزینه رو بزنی !!!! :evil: :evil: :wink:

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
TALA1 گفت
درباره ي سوال تعداد پيوند هيدروژني به هيچ وجه نميشه با اطمينان گفت 3 بلكه به نظر خيلي ها (از جمله خودم)بيش از 2 تا امكان نداره...
با این که من خودم زدم 2 تا اما اگه شکل سمت چپ رو 90 درجه بچرخونی کاملا اونایی که با هم پیوند می دن روبروی هم قرار می گیرن !!! و می شه3تا
ضمنا گروه کربونیل هم خودش پیوند هیدروژنی می ده !!!

vbokaeian

New Member
لایک ها
2
spry_sapient گفت
elinaz گفت
نوشته دی اکسید کربن.
من فکر کنم توی آزمونای غیر استانداردی مثله این آزمون باید درست ترین گزینه رو بزنی !!!! :evil: :evil: :wink:
به نظر من هم برومید هیدروژن درسته.توی خیلی از منابع معتبر هم اینجوری می نویسند.(یعنی غلط نیست)

roya

New Member
لایک ها
0
بچه ها شما نمی دانید کف شیمی چنده :idea: [align=center]:

zhrs

New Member
لایک ها
0
TALA1 گفت
منم موافقم...اصلا 3 تا چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :roll: :roll: :roll:

zhrs

New Member
لایک ها
0
در مورد سوال توصیف سوخت های فسیلی من از کجا بدونم نوعی انرژی خورشیدیه...من زدم الف...اون دو تا آخری که هیچی گفتم ب که نمی شه پس حتما الف...چون اینا تجدید می شن ولی خیلی طول می کشه

kavosh

New Member
لایک ها
75
:oops:
طبق توصیه‌ی آقای خلینا از گزینه‌ی نقل قول استفاده شد.

kavosh

New Member
لایک ها
75
zhrs گفت
در مورد سوال توصیف سوخت های فسیلی من از کجا بدونم نوعی انرژی خورشیدیه...من زدم الف...اون دو تا آخری که هیچی گفتم ب که نمی شه پس حتما الف...چون اینا تجدید می شن ولی خیلی طول می کشه
تو کتاب شیمی یک به این اشاره شده که سوخت‌های فسیلی نوعی انرژی خورشیدی ذخیره شده هستند. :)
اگه بهت بگم کجا نوشته نمی‌دونم چه حالی بهت دست می‌ده ؟! :lol:
تو قسمت " برخی بر این باورند که ... " :evil:

afshin

New Member
لایک ها
71
:!:
zhrs گفت
TALA1 گفت
یکی از پیوند ها درون مولکولی است و دو تای دیگر بین مولکولی............ :?: لطفا کلیید را تصحیح کنید..هر چه زودتر بهتر... :roll: :oops:
فکر کنم 90 درصد یا شاید 100 درصد دوستان با گفته ی من هم عقیده باشند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :!:

sady

New Member
لایک ها
20
afshin گفت
:!:
zhrs گفت
TALA1 گفت
یکی از پیوند ها درون مولکولی است و دو تای دیگر بین مولکولی............ :?: لطفا کلیید را تصحیح کنید..هر چه زودتر بهتر... :roll: :oops:
فکر کنم 90 درصد یا شاید 100 درصد دوستان با گفته ی من هم عقیده باشند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :!:
اگر مولکول سمت چپ را 90 درجه به سمت راست بچرخانید خواهید دید که دو گروه کتونی روبه روی دو گروه آمین قرار می گیرند و همچنین یک گروه آمینی دیگر نیز رو بروی یک نیتروژن ... می شه 3 تا ...

spry_sapient

New Member
لایک ها
9
منم همینو کفتم ولی نمی دونم چرا کسی نفهمید !!!! :wink:

shm666

New Member
لایک ها
0
نكته:
همه ي واكنش ها برعكس بود!

bahman

New Member
لایک ها
270
سوال 38 میتوان 5 پیوند هیدروجنی بر قرار کرد فقط کافیه ترکیب سمت چپ رو 100 درجه به سمت راست بچرخانیم!!!!!!!!!!!!!!

اقا ترکیب سمت چپ رو 100درجه بچرخونید به راست اون وقت میبینید که هر کدام از اکسیجن ها 2پیوند hn هم 1پیوند لطفا نظر بدید

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
پاسخ : نقد و بررسی سوالات نوزدهمین المپیاد شیمی ایران (فقط در اینجا)

سوال 38 میتوان 5 پیوند هیدروجنی بر قرار کرد فقط کافیه ترکیب سمت چپ رو 100 درجه به سمت راست بچرخانیم!!!!!!!!!!!!!!

اقا ترکیب سمت چپ رو 100درجه بچرخونید به راست اون وقت میبینید که هر کدام از اکسیجن ها 2پیوند hn هم 1پیوند لطفا نظر بدید
سلام دوست من،
با توجه به گزینه های سوال، میتوان نتیجه گرفت که اجازه چرخش مولکول وجود ندارد. زیرا این بخش از مولکولها که نمایش داده شده به بخش بسیار بزرگتری متصل هستند که در نتیجه چرخش فضایی با ممانعت زیادی روبرو خواهد شد.

راستی هیدروژن و اکسیژن داریم! اینها که شما نوشتی هنوز توی جدول تناوبی نیومده.

موفق باشی

bahman

New Member
لایک ها
270
پاسخ : نقد و بررسی سوالات نوزدهمین المپیاد شیمی ایران (فقط در اینجا)

از این که جوابمو دادی ممنون مشکل از من نبود متاسفانه واج مورد نظر در دسترسم نبود

بالا