TG-100

New Member
لایک ها
0
rezoos گفت
TG-100 گفت
rezoos گفت
لطفا یه نقر جواب این سوال رو بذاره. به یه معضل تبدیل شده.
آخه چرا اینقدر به این سوال گیر دادی؟

به نظر من از بچه های 26 بپرس,حتما جوابتو می دن
ازشون پرسیدم.عین سه نقطه تو صورتم نگاه کردن!!!
حرف بد!

rezoos

New Member
لایک ها
17
بابا راس میگم.قبل مرحله1 ازشون پرسیدم!!هنوز جواب ندادن.

Goharshady

New Member
لایک ها
166

Goharshady

New Member
لایک ها
166
مهم چیزیه که نوشته
He meant what he wrote
He wrote what he meant

Goharshady

New Member
لایک ها
166
rezoos گفت
11 نفر دور یک میز دایره ای به شکل منظم نشسته اند و 11 کارت با شماره های 1 تا 11 بین آن ها پخش شده است.ممکن است برخی کارتی نداشته باشند و برخی بیش از یک کارت داشته باشند. در هر مرحله یک نفر می تواند یکی از کارت های خود را به فرد مجاورش بدهد در صورتی که اگر شماره ی آن کارت i باشد, قبل و بعد از این عمل, مکان سه کارت i-1 , i , i+1 تشکیل یک مثلث حاده الزاویه ندهند.(منظور از کارت شماره ی 0 کارت شماره ی 11 و منظور از کارت شماره ی 12 کارت شماره ی 1 است!)
فرض کنید در ابتدا کارت های 1 تا 11 به ترتیب در جهت عقربه های ساعت, به افراد داده شده باشد. ثابت کنید هیچ کاه کارت ها در دست یک نفر جمع نخواهد شد.
(مرحله ی دوم المپیاد ریاضی پارسال)
مطمئنید که قبل و بعد بود؟
به نظر من فقط بعد بود.

Goharshady

New Member
لایک ها
166
پس جواب من درست نیست
روش فکر می کنم ببینم میشه طوری تغییرش بدم که درست بشه یا نه.
می ترسم نتونم به قولم عمل کنم.
ولی قول میدم از این لحظه (4:42 دقیقه تا ساعت 12 شب، روی هیچ سوال ریاضی غیر از این فکر نکنم)

Goharshady

New Member
لایک ها
166
من خیلی فکر کردم!
در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهترین راه اینه که دو تا قطر رسم کنیم که i-1 و i+1 دو سر اونها باشند و وضعیت کارت i را نسبت به این دو قطر بسنجیم. با این کار من تونسیتم نیمی از حالات مسئله را اثبات کنم اما اون نصفه دیگه هم فکر می کنم به این علت اثبات نشد که من هندسه ام ضعیفه و صرفا با ترکیبیات کار می کنم.

rezoos

New Member
لایک ها
17
i-1 و i+1 قطر نمیشن وتر میشن!

Goharshady

New Member
لایک ها
166

Goharshady

New Member
لایک ها
166
Goharshady گفت
من خیلی فکر کردم!
در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهترین راه اینه که [HIGHLIGHT=#f79646]دو[/HIGHLIGHT] تا قطر رسم کنیم که i-1 و i+1 دو سر اونها باشند و وضعیت کارت i را نسبت به این دو قطر بسنجیم. با این کار من تونسیتم نیمی از حالات مسئله را اثبات کنم اما اون نصفه دیگه هم فکر می کنم به این علت اثبات نشد که من هندسه ام ضعیفه و صرفا با ترکیبیات کار می کنم.
دقت کنید که من گفتم دو تا قطر رسم کنید!

rezoos

New Member
لایک ها
17
Goharshady گفت
Goharshady گفت
من خیلی فکر کردم!
در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهترین راه اینه که [HIGHLIGHT=#f79646]دو[/HIGHLIGHT] تا قطر رسم کنیم که i-1 و i+1 دو سر اونها باشند و وضعیت کارت i را نسبت به این دو قطر بسنجیم. با این کار من تونسیتم نیمی از حالات مسئله را اثبات کنم اما اون نصفه دیگه هم فکر می کنم به این علت اثبات نشد که من هندسه ام ضعیفه و صرفا با ترکیبیات کار می کنم.
دقت کنید که من گفتم دو تا قطر رسم کنید!
ahan
ok
sorry,man nemitunam farsi bezanam pc khodam nis

بالا