این یک سوال از کتابی به اسم Garret's biochemistry هستش که توحلش به مشکل بر خوردم.جواب اخرشو دارم ولی نمیتونم بهش برسم.انزیم ADH به صورت تقریبا غیر اختصاصی عمل می کند و باعث اکسایش اتانول یا دیگر الکل هل همچون متانول می شود.بر اثر عمل این انزیم بر روی متانول فرمالدهید ایجاد میشود که ماده ای سمی می باشد و باعث کوری می شود.از ان جایی که این انزیم غیر اختصاصی عمل می کند اتانول مهار کننده ی خوبی به شمار می اید تا از اثرات مخرب متانول جلوگیری کند.فرض کنید سگی 50mL متانول 50% را نوش جان کرده است!چه مقدار شراب(اتانول 12%) این سگ باید بنوشد تا فعالیت(activity ) این انزیم بر روی متانول 5% حالت طبیعی ان بشود.Km برای اتانوال ومتانول به ترتیب برابر 1mM و 10mM میباشد(Ki برای اتانول را برابر Km ان در نظر بگیرید)اتانول ومتانول هر دو به سرعت در مایعات بدن سگ پخش می شوند که حدودا 15L می باشد.فرض کنید که چگالی 50% متانول و شراب هر دو 0.9 g/mL می باشد.لطفا اگه حلش کردید راه حلشو هم توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
دوستان من جزوه آقای پورغلامی رو دارم (دبیرمون)یعنی فوق العادست سوالاش خیلی خیلی خیلی قشنگ و جالب طراحی شدن و در حد المپ م2 هست سوالاتش و یه کتاب هم تو کتابخونمون داریم تست بیوشیمیه به نظرتون بگیرم تستاشو کار کنم؟