Hosein.D

New Member
لایک ها
862
پاسخ : هندسه در کنکور!!

با سلام... به نظره من واسه هندسه فقط باید تمرین کرد که پیش نیازش تسلط به قضیه ها و تمرین های کتابه! من خودم خیلی سعی میکنم تو هندسه به درصده خوبی برسم ولی زیاد موفق نبودم!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

هندسه پایه نشرالگو چطوره؟!!!
با سلام خدمت شما دوست عزیز... هندسه ی پایه ی الگو خوبه ولی حجم زیادی داره! من خودم واسه هندسه کتاب کم حجم و مقوی خیلی سبز رو گرفتم. کتاب بدی نیس!

math7

New Member
لایک ها
586

با سلام... به نظره من واسه هندسه فقط باید تمرین کرد که پیش نیازش تسلط به قضیه ها و تمرین های کتابه! من خودم خیلی سعی میکنم تو هندسه به درصده خوبی برسم ولی زیاد موفق نبودم!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

با سلام خدمت شما دوست عزیز... هندسه ی پایه ی الگو خوبه ولی حجم زیادی داره! من خودم واسه هندسه کتاب کم حجم و مقوی خیلی سبز رو گرفتم. کتاب بدی نیس!

همونجوری ک گفتین حجم الگو زیاده ....... از طرفی خیلی سیز هم زیاد برای کنکور مناسب نیس ..... من بعد کلی بررسی نتیجه گرفتم که هندسه پایه ی خوشخوان از بقیه کتابا بهتره

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

همونجوری ک گفتین حجم الگو زیاده ....... از طرفی خیلی سیز هم زیاد برای کنکور مناسب نیس ..... من بعد کلی بررسی نتیجه گرفتم که هندسه پایه ی خوشخوان از بقیه کتابا بهتره
خوشخوان هم سطحش بالاس و واسه همه قابل استفاده نیس!

math7

New Member
لایک ها
586

خوشخوان هم سطحش بالاس و واسه همه قابل استفاده نیس!

من خودم به این نتیجه رسیدم ک اصلا اینطور نیست حجم بسیار زیادی از کتاب خوشخوان رو سوالای متوسط و تاحدودی سادن
میزان کمی ازشون سخته

ب هر حال اول کتاباتون رو بررسی کنین بعد تهیه کنین اینجوری بهتره چون مهم اینه ک نظر خودتون راجب کتاب چیه

Dimond96

New Member
لایک ها
373

من خیلی دوست دارم کتابی رو بگیرم که هم سوالهای کنکور رو داره هم سطحش خوب باشه . بیشتر می خوام بدونم الگو فقط تالیفیه یا سوال ها ی سالهای قبلم داره

فهیمه H

New Member
لایک ها
45

عالی به نظر من بهترین کتاب موجود تو بازار برای کنکوری هاست اما برای کسانی که هنوز کنکوری نشدند خوش خوانو پیشنهاد میکنم.

hossein11

New Member
لایک ها
109

سلام
ببخشید از کسایی که کنکور دادن یا حالا به هر صورتی میتونن مطلبی بگن که مفید باشه در باره نحوه ی خوندن هندسه و کلا درس هندسه برای کنکور خواهش میکنم نظرشونو بگن

به نظرتون تست برای هندسه میتونه خیلی مفید باشه
آیا تو کنکور شکل های هندسی و سوال های تکراری یا شبیه سال های قبل میدن
و...

به نظر من هندسه خیلی وقت گیره و سخت بهتره از سوالای هندسه همونایی رو که خیلی ساده ان جواب بدیم و با خیال راحت از خیر بقیش بگذریم.

بالا