Goharshady

New Member
لایک ها
166

SABB

New Member
لایک ها
25
میگم چطوره اینجا سوالای مربوط به هوش مصنوعی و الگوریتمهاش رو بذاریم؟

SABB

New Member
لایک ها
25

Goharshady

New Member
لایک ها
166
SABB گفت
Goharshady گفت
سلام بچه ها
دو تا سایت خیلی جالب:
http://www.wolframalpha.com/
این سایت خیلی باحاله!!
و دومی:
http://www.20q.net/
اولی نفهمیدم چی بود...؟
ولی دومی خیلی جالب بود، یه شخص خاصی رو انتخاب کردم جواب درست داد!
می دونم منظورت ااز شخص خاص کیه!!
اولی یه سایت هشمند ریاضی هست.مثلا بنویسید 19000th prime تا جواب بده

SABB

New Member
لایک ها
25
این سایت اولیه که خیلی خفنه

بهش اینو دادم:
1*2+2*3+....+100*101
بهم سیگماشو داد!
یا مثلا اینو دادم:
2+2+3+...+22
فهمید از اعداد فیبوناچی تشکیل شده

اینو چه جوری نوشتن؟؟!!!

Goharshady

New Member
لایک ها
166
SABB گفت

بهش اینو دادم:
1*2+2*3+....+100*101
بهم سیگماشو داد!
یا مثلا اینو دادم:
2+2+3+...+22

اینو چه جوری نوشتن؟؟!!!
هوش داره دیگه

SABB

New Member
لایک ها
25
Goharshady گفت
SABB گفت

بهش اینو دادم:
1*2+2*3+....+100*101
بهم سیگماشو داد!
یا مثلا اینو دادم:
2+2+3+...+22

اینو چه جوری نوشتن؟؟!!!
هوش داره دیگه
میشه با ++C هم یه چیز تو این مایه ها نوشت؟!

یه سوال دیگه... خیلی گیج شدم:

این که هوش داره یعنی واقعا میفهمه داره چیکار میکنه و قضیه از چه قراره یا صرفا داره یه کارهایی که بهش گفتن رو انجام میده؟!

Goharshady

New Member
لایک ها
166
هوش داره یعنی می فهمه داره چیکار می کنه و همچنین امکان یادگیری داره

Olympiad

New Member
لایک ها
134
ولي خيلي سايت جالبيه !!!!!!!!

هر دنباله اي بهش بدي رابطه شو بهت ميده !!!

IMOgoldmedal

New Member
لایک ها
29
فقط در زمینه ریاضی نیست. در هر زمینه ای بخوای اطلاعات داره. مثلا من نوشتم "ایران" هر چی درباره ایران بود آورد جلوی چشمم.

AidinT

New Member
لایک ها
22
Goharshady گفت
هوش به معنی واقعی رو فقط انسان داره و موجوداتی که از منطق و قدرت و توانایی ذهنی برخوردارن! این سایت فقط هوش مصنوعی داره(اونم در بهترین شرایط)، چجوری می خواد یاد بگیره؟ یاد گیری ذهنی مختص موجودات تکامل یافتست!
من الان مدت زیادی که از این سایت استفاده می کنم و بخش یادگیری سایت رو ندیدم! در کل، طبق تعریف خود سایت، که تو لوگو هم معلومه، "موتور اطلاعات و محاسبات"
در حقیقت از الگوریتم واقعیش باخبر نیستم، ولی چیزی جز چند صد تابع و تعریف و یک بانک اطلاعاتی قوی نیست.
ولی این در مقابل هوش های مصنوعی واقعی(
) هیچی نیست. من چند مدت پیش یه روبات رو دیده بودم که نسبت به محیط و صداهای اطرافش رفلکس نشون می داد. جالب بود. قابلیت آموختن کلمه رو هم داشت. اما هیچ هوش مصنوعی ای تا کنون قابلیت آموختن یک روش جدید برای برخورد با محیط یا کاربر نداشته(تا جایی که من می دونم) مثلاً یک روبات نمی تونه مثل یک انسان خلاقیتش رو بالا ببره!
حالا منظور شما از یادگیری چیه؟

Goharshady

New Member
لایک ها
166
AidinT گفت
Goharshady گفت
هوش به معنی واقعی رو فقط انسان داره و موجوداتی که از منطق و قدرت و توانایی ذهنی برخوردارن! این سایت فقط هوش مصنوعی داره(اونم در بهترین شرایط)، چجوری می خواد یاد بگیره؟ یاد گیری ذهنی مختص موجودات تکامل یافتست!
من الان مدت زیادی که از این سایت استفاده می کنم و بخش یادگیری سایت رو ندیدم! در کل، طبق تعریف خود سایت، که تو لوگو هم معلومه، "موتور اطلاعات و محاسبات"
در حقیقت از الگوریتم واقعیش باخبر نیستم، ولی چیزی جز چند صد تابع و تعریف و یک بانک اطلاعاتی قوی نیست.
ولی این در مقابل هوش های مصنوعی واقعی(
) هیچی نیست. من چند مدت پیش یه روبات رو دیده بودم که نسبت به محیط و صداهای اطرافش رفلکس نشون می داد. جالب بود. قابلیت آموختن کلمه رو هم داشت. اما هیچ هوش مصنوعی ای تا کنون قابلیت آموختن یک روش جدید برای برخورد با محیط یا کاربر نداشته(تا جایی که من می دونم) مثلاً یک روبات نمی تونه مثل یک انسان خلاقیتش رو بالا ببره!
حالا منظور شما از یادگیری چیه؟
من 20q رو گفتم وگرنه معلومه که wolfram یادگیری نداره. ولی wolfram هوش داره.
20q در حقیقت یک نوع شبکه ی عصبی بسیار پیچیده ی تا حدی بیولوژیک داره و یادگیری اش هم قابل تحسینه. مطمئنا خلاقیت نداره ولی اگر ۱۰۰۰ نفر بهش بگن اوباما کچله اون هم یاد می گیره که اوباما کچله.(( می فهمه داره چیکار می کنه)) به این معنا نیست که مثل ما انسانها می فهمه. ولی مسلما هوشش از یک موجود معمولی مثل مرغ بیشتره. با پیشرفتهای جدید در زمینه ی هوش مصنوعی دانشمندان این قول رو می دن که تا ۴۰ سال آینده می شه موجودی به هوشمندی انسان ساخت.
البته این بحث که می گین هوش فقط مختص انسانه بحث جدیدی نیست.
سالهاست که دانشمندان دو نظر می دهند.
نظر اول که من شدیدا بهش اعتقاد دارم اینه که ما انسانها ماشینهای برنامه ریزی شده هستیم. که برای تصمیم گیری تعدادی تابع از پیش تعیین شده را با توجه به پارامتر های دریافتی اجرا می کنیم و این می شه زندگی ما
گروه دوم (احتمالا مثل شما) فکر می کنند که انسان موجودی بسیار فراتر از دسترس است. یک موجود فوق العاده که هرگز نخواهیم توانست مثل آن را بسازیم. به نظر من این تفکر به خاطر اینه که ما انسانها می خواهیم خودمان را قانع کنیم که چیزی بیشتر از ماشین هستیم
البته بعضی ها هم هیچکدام را کاملا قبول ندارند. مثل کرت گودل که می گوید:
یا ریاضیات از مغز آدمی بسیار بزرگتر است یا مغز آدم فراتر از یک ماشین است یا یک ماشین فراتر از ماشینهایی است که ما می شناسیم
به هر حال من تابع نوشتن را خیلی طول دادم. احتمالا پارامترهای ارسالی به من توسط تابع main شما الگوریتم منو تو worst case گرفتار کرده اند

بالا