پاسخ : وضعیت آشفته المپیاد در مازندران(بچه ها همه رشته ها بیان)
نه آقا انسان خیر و اینا نمیخواد ! ینی به نظرم پول چندانی نمی خواد اصن ! کافیه تهش بریم با یه موسسه ای جایی حرف بزنیم تا به ما کلاس بدن و اینا واس کارامون !
و اینجا احتمالا مجوز و اینا بخوان ازمون که اینجا فکر کنم گره اصلی کار باشه ! بعدش دیگه حله دیگه !
سو بیوتیفول ! نکته همینه ! دتس د پوینت ! :4:
باید فرهنگ المپیاد رو جا بندازین تو استانتون ! مملکتی که ۲ میلیون دانش آموز داره باید ۲ میلیون المپیادی داشته باشه ! :4: آقا من حاضرم رهبری تونو به عهده بگیرم )))
می تونین جو المپو جا بندازین ! با یه سال برنامه ریزی و تبلیغ و اطلاع رسانی و اینا می تونین به مقدار خوبی جو المپ رو جا بندازین ! بعدش المپی های استانو سازمان دهی
کنیم و اینا ! یه جای حسابی قوی بسازیم واس المپی های استان !
-----------------------
ضمنا کسایی که با المپ آشنا شدن دیگه معتادشن ! رو کسایی که نمی شناسنش کار کنین !
دذسته استاد ولی یکی باید موسس یه همچین جایی که شما میگید باشه باید دنبال یه آدم خیر و علم دوست باشیم تا یه همچین کاری انجام بده یا شما المپیادی های گذشته با همکاری هم یه چنین جایی رو تاسیس کنید :39::176::17:
و اینجا احتمالا مجوز و اینا بخوان ازمون که اینجا فکر کنم گره اصلی کار باشه ! بعدش دیگه حله دیگه !
درتهران فرهنگ المپیادخیلی خوب جاافتاده وحتی بیشترازکنکور بهش توجه دارن.توی ایران تازه داره فرهنگ سازی میشه مثلا وقتی به کسی میگی المپیادنجوم میخونی میگه مگه المپیادنجوم هم داریم اصلا چیا میخونید!واقعا خیلی بده یعنی این حرف از هرتوهینی بدتره.بنده باآقای مجنون موافقم ولی اگراین راه راانتخاب میکنیدبایدتاتهش بریدو وسط راه ناامیدنشیدوهمچنین درپیدا کردن افرادمناسب بسیارفعال باشید.
پیشنهادمن اینه که اطلاعات بچه ها رادرباره ی المپیادبیاریدبالا همین باعث میشه خودبه خودبچه هابه سمتش بیان.مثلا دیگه کسی پیدانشه بگه المپیادنجوم که چیزی نداره 4تاسیاره وخورشید یادمیگیری بعدشم میری 4تا تست میزنی بعدم یه مدال طلا بهت میدن همین!
پیشنهادمن اینه که اطلاعات بچه ها رادرباره ی المپیادبیاریدبالا همین باعث میشه خودبه خودبچه هابه سمتش بیان.مثلا دیگه کسی پیدانشه بگه المپیادنجوم که چیزی نداره 4تاسیاره وخورشید یادمیگیری بعدشم میری 4تا تست میزنی بعدم یه مدال طلا بهت میدن همین!
باید فرهنگ المپیاد رو جا بندازین تو استانتون ! مملکتی که ۲ میلیون دانش آموز داره باید ۲ میلیون المپیادی داشته باشه ! :4: آقا من حاضرم رهبری تونو به عهده بگیرم )))
می تونین جو المپو جا بندازین ! با یه سال برنامه ریزی و تبلیغ و اطلاع رسانی و اینا می تونین به مقدار خوبی جو المپ رو جا بندازین ! بعدش المپی های استانو سازمان دهی
کنیم و اینا ! یه جای حسابی قوی بسازیم واس المپی های استان !
-----------------------
ضمنا کسایی که با المپ آشنا شدن دیگه معتادشن ! رو کسایی که نمی شناسنش کار کنین !