- لایک ها
- 351
بسمه تعالی
سلام عرض میکنم خدمت همه ی شما دوستان عزیز و بزرگوار؛ کنکوری های 95 و سایر دوستان. انشاالله هرجا که هستید شاد و موفق و پیروز باشید.
بنده محمدحسین علی بیگی هستم و در سال 94 در کنکور تجربی شرکت کردم و به لطف خدا تونستم رتبه 15 ایثارگران و 614 کشوری رو کسب کنم. در سال چهارم در آزمونهای قلم چی شرکت کردم و میانگین تراز کلیم حدود 7300 و میانگین تراز آزمونهای جامعم 7500 بود. چون ما از خانواده ایثارگران بودیم، لذا تو کارناممون رتبه در سهمیه منطقه 2 رو ذکر نکرده ولی بطور تخمینی حدود 280 منطقه 2 میشه.
قبل از کنکور، المپیادی بودم و حدود 3 سال المپیاد زیست کار میکردم. در طول سال کنکور از فایلهای مشاوره ای، تجربیات رتبه های برتر و سایر دوستانم استفاده کردم و به نسبت خودم اطلاعات خوبی رو داشتم که ابهامات و سوالات ذهن من رو پاسخ داده بود. در اون سال، در همین آیریسک هم فعالیت کمی داشتم ولی از اطلاعات سرکار خانم تاج آبادی استفاده کردم و تونستم پاسخ گروهی از سوالاتم رو از ایشون دریافت کنم و همین جا هم جاداره تا از زحمات ایشون بینهایت تشکر کنم. واقعا میگم افراد مثل ایشون که رتبه برتر کنکور باشن و بیان رایگان اینجا مشاوره به بچه ها بدهند کم پیدا میشه و مثل الماس نایابه! باز هم از ایشون و امثال ایشون کمال تشکر رو دارم.
علاوه بر این، از فایلهای مشاوره ای آقای افشار هم بسیار استفاده کردم و تقریبا اغلب فایلهای صوتی ایشون رو گوش دادم و اطلاعات خیلی زیادی رو کسب کردم. از ایشون هم تشکر ویژه میکنم. به شما هم پیشنهاد میکنم از صحبتها و فایلهای این بزرگوار حتما استفاده کنید. اینم آدرس سایتشون:
alirezael.ir
به نوبه خودم وظیفه دونستم بیام و در طول دو ماه باقی مانده تا شروع مدارس به سوالات و ابهامات شما کنکوری های عزیز با توجه به توانایی و اطلاعات اندکم، پاسخ بدم. البته این اطلاعات 100 درصد تایید نمیشن بلکه تجربیات و اطلاعات یکساله من از این کوه کنکور هست. شما هم میتونید اونا رو گوش کنید و تا جایی که براتون نیاز هست میتونید از اونا استفاده کنید.
اما روال کاری ما بدین صورت خواهد بود که شما سوالات خودتون رو در همین تاپیک میپرسید (یا اگر نمیخواهید کسی بدونه که اون سوال مال شماست میتونید از طریق پیغام خصوصی اون رو برای من بفرستید تا من به اونها پاسخ بدهم) و هرگاه که تعداد سوالات زیاد شد و مثلا 4-5 سوال پرسیده شد بنده در یک فایل صوتی به اونها بطور مفصل پاسخ میدهم. (اگر هم امکانش بود، در زیر هر فایل صوتی مینویسیم که در این فایل به طور کلی به چه نوع سوالاتی پاسخ داده شده.) اینگونه پاسخگویی حسن های زیادی داره از جمله اینکه:
1- باعث میشه شما نیازی نباشه که بشینید پای کامپیوتر یا لپ تاپ یا ... و اونا رو بخونید و به چشمانتون آسیب بزنه. بلکه اونا رو فقط با گوشتون میشنوید.
2- من هم میتونم راحت تر و کامل تر به سوالات شما پاسخ بدهم.
3- میتونید این فایلها رو همه جا با خودتون داشته باشید و هروقت نیاز داشتید اونا رو گوش کنید.
4- و ...
بنابراین بنده این روش رو بیشتر قبول دارم. اساسا دانشمندان نیز درک کرده اند که بشر قرن 21 کمتر با متن و ... ارتباط میگیره و بیشتر دنبال سایر راه های ارتباطی است که فیلم و صوت از بهترین نوع آنها شناخته شده. به همین خاطر گفته میشه که برای بچه های دوره ابتدایی بیشتر با فیلم و انیمیشن و ... مطالب رو آموزش بدن چون درک انسان قرن 21 بیشتر میشه.
اینجا نیز کارنامه کنکورم رو قرار میدهم:
البته نکته ای که جا داره اینجا عرض کنم، بحث درصد من در دروس زیست و فیزیک هست! به نظر خود من هم عجیب ترین قسمت کارنامه من هم درصد همین دوتاست که با بقیه درسا همخونی نداره!!!!!!! تو فایل صوتی اول که مقدمه هست دلیل مفصلش رو بیان کردم. اما اینجا مطلب دیگری میخوام عرض کنم. این کارنامه ای که در زیر قرار دادم، مال آزمون اول جامع قلم چی 94 خودم بود. لطفا به درصد زیست و فیزیک اونا توجه کنید:
همین طور که میبینید، بیشترین درصدای من توی همون فیزیک و زیست بود!! اما توی کنکور کمترین درصدای من مال این دوتا بود!!!!!!! یه سوال: شما دلیل اون رو چی میدونید؟؟
1) کم بودن اطلاعات من
2) ناقص بودن اطلاعات من
3) متعادل نبودن سوالات کنکور
4) الله اعلم!!
5) مگه میشه؟ مگه داریم؟؟ :35:
جواب خودتون رو به 123456789 بفرستید و جایزه بگیرید. جایزه: سفر به دبی با پای پیاده!!!!!!!!!!! :35::35:
منتظر سوالات شما کنکوری های عزیز هستیم.
موفق باشید
-------------------------------------------------------
در اینجا دو فایل را برای شروع قرار داده ایم:
1- در فایل اول مقدمه ای ذکر شده که در آن به معرفی خودم و اهداف و روال کاری تاپیک اشاره کرده ام و مطالب دیگری نیز بیان شده است و در صورت تمایل به آن گوش دهید.
2- در فایل دوم به یک سری از سوالاتی که در ابتدای راه کنکور در ذهن هر داوطلبی ایجاد میشود، پاسخ داده شده. از جمله: منابع مورد نیاز + استفاده از مشاوره آری یا نه + روش مطالعه برخی دروس مثل زیست شناسی + یک سری مطالب دیگر. این فایل را حتما دانلود کنید.
دانلود فایل با کیفیت بالا
دانلود فایل با کیفیت متوسط(پیشنهاد ما این است)
دانلود فایل با کیفیت کم (به خصوص برای دایل آپ!!!)
دانلود فایل با کیفیت متوسط(پیشنهاد ما این است)
دانلود فایل با کیفیت کم (به خصوص برای دایل آپ!!!)
آخرین ویرایش توسط مدیر