پاسخ : پشت کنکور ماندن
خب وقتی یکی پزشکی میخواد نمیتونه که پشت کنکور نمونه!بگه میرم دکترا میگیرم؛فوق دکترا میگیرم؛پروفسور میشم!
خب وقتی پزشکی میخواد؛پزشکی میخواددیگه....یکی مثه من شاید حتی دندون پزشکی هم نخواد!با این رشته ی بالاتری هستش(جدیدا!)
درسته پشت کنکور موندن سخته،روحیه میخواد در حد هیمالیا!ولی به هر حال یه راهه...
الان یک لیسانس برق از دانشگاه علمی کاربردی رو میشه برای ارشد جبران کرد
ولی آیا یک لیسانس زیست از دانشگاه سراسری رو میشه موقع ارشد جبران کرد و بگیم خب حالا که رتبه ت مثلا یک شد توی ارشد یعنی پزشکی؟!
من از صمیم قلب آرزو میکنم هیچکس مجبور نشه پشت کنکور بمونه!ولی گاهی بنا به هر دلیلی این اتفاق باید بیوفته!
مورد داشتیم توی مدرسه مون سال اول:۳۰۰۰(حدودا)
سال دوم:۹۰ / درحال حاضر دانشجوی دندان پزشکی دانشگاه تهران!
یه مورد دیگه داشتیم سال اول رتبه ش بد!(نمیدونم چند) سال دوم ۵۰۰(حدودا) دانشجوی پزشکی دانشگاه مازندران!
مثالهای زیادی از این قبیل هست!پس نمیشه یک حکم کلی بذاریم!تماما بستگی به روحیه ی فرد داره!
در مورد کلاس خصوصی:
مورد داشتیم طرف از قبل از اول ابتدایی تا همین حالا که دانشجوئه معلم خصوصی(یعنی تکی!)داشته؛سال کنکورش فقط مینیمم ۵۰میلیون خرج کرده؛رتبه ش حدود ۸۰,۰۰۰شده
مورد داشتیم طرف کل دوران تحصیلش ۵۰۰۰تومن هم واسه معلم خارج مدرسه پول نداده،رتبه ش شد ۳۰(حدودا)و پزشکی دانشگاه تهران قبول شد!
پس این ها ملاک نیست!
اگر نیم ساعت در کنفرانس هایی که استاد(!!!)احمدی در شهر ها میذاره حضور داشته باشید،میفهمید که تماما داره به شعور ملت توهین میکنه...
با آرزوی موفقیت
باتشکر
s.ahmadi