به نام خداوند دانا و توانا
سلام بر همه اعضای محترم سایت آیریسک
امیدوارم انشاالله خوب و خوش و سلامت باشید.
کاربران محترم، متوجه مسآله ای شدم و آن هم اینکه خیلی از ماها در رابطه با برنامه ریزی برای
حضور در آیریسک مشکل داریم(( ازجمله خودم)) و از آنجا که زمان عنصر بسیار مهمی است. پس تلف
کردن وقت قطعا ضرر دارد. در این تاپیک قرار است مشکلات مربوط به برنامه ریزی شماو مشکلات
موجود بر سر مسآله ی حضور در سایت آیریسک بحث شود.(( جدا از هرگونه اسپم و بحث خارج
از موضوع وخلاف قوانین پرهیز کنید، چون این مسئله یک مسئله ی حساس بوده و برای تمامی اعضا
اهمیت پیدا می کند))
[HR][/HR]
[HR][/HR]
خیلی از ماها ازجمله خودم ممکن هست به خاطر اینکه شخصی حضور پیدا کند مدت ها در آیریسک
صبر کنیم درحالیکه مشخص نیست شخص اصلا در آن روز بیاید و یا نیاید. همچنین شاید چنین موقعیتی
برای خود ما پیش بیاید. به همین جهت از دوستان تمنا دارم روز و بازه ی زمانی که احتمال می دهند
در سایت انشاالله حضور بیابند را در یادداشت کاربریشان تعیین کنند((ترجیحا صفحه ی اول یادداشت
کاربریشان باشد)) و هرگاه احساس کردند که دیگر برنامه ی مد نظر را طی نمی کنند در یادداشت
کاربری ساعت و روزها رو بنا به آنچه تعیین شده تغییر دهند.
این کار باعث می شود تا مثلا اگر شخص x و y در سایت بودند و شخص x خواست با شخص y حرف
بزند، اول در یادداشت کاربری y ساعات حضورش را نگاه کند و مثلا برنامه بریزد که ساعتی که y برای
حضورش در سایت تعیین کرده خودش که شخص x باشد نیز در سایت باشند.البته اگر افراد ساعاتی رو
در نظر دارند که مثلا مشخص نیست که کی بیایند ولی احتمال هست به آن مدت خارج از برنامه بیایند
را بنویسند
مثلا من الان یک یادداشت می گذارم:
برنامه ی ساعت کاری شخص x
ساعات حضور:
از ساعت بعدظهر 6 تا بعدظهر 7 در روز های پنج شنبه
تمام روزهای هفته ممکن است نیم ساعت سربزنم، ولی ساعت مشخص ندارد که از کی تا کی
روز های شنبه ممکن است از ساعت 3 تا 5 نیم ساعتی را درر سایت حضور داشته باشم
[HR][/HR]
[HR][/HR]
این تنها یک مثال بود و اینکه برنامه ها چه شکل باشند بسته به خود شخص هست فقط اگر امکان
داشت ساعتی را مشخص کنند که می دانند انشاالله در آن ساعت به احتمال خیلی زیادی هستند.
دوستان لطفا نظرات و انتقادات خودتان را بیان کنید و برنامه هایی را که مناسب می بینید را به عمل
بیاورید
موفق باشید.
با تشکر
آخرین ویرایش توسط مدیر