چند تناقض در شیمی از نظر من

Moonlight

New Member
لایک ها
533
پاسخ : چند تناقض در شیمی از نظر من

درسته!ولی در فشار ثابت و دما ثابت چون q=nct که q منظور گرمای فشار ثابت و c هم ظر فیت گرمایی فشار ثابت و t تغییرات دما است پس چون t برابر 0 پس q=0 و تغییر آنتالپی = 0 درست شد؟
ببین این رابطه وقتی برقراره که طی فرآیند تغییر فاز نداشته باشیم ! درسته که سیستم در تعادله ولی اگه دوتافرآیند جدا از هم در نظر بگیریم(ذوب-تبلور) هرکدوم از اینا یه تغییر آنتالپی داره که بهش میگن تغییر آنتالپی ذوب ..یعنی گرمایی که در دمای ذوب ماده برای تغییر فازش مبادله میشه

manehsan

New Member
لایک ها
701

سلام.خسته نباشید...
ما الان کاری به آنزیم نداریم.سوال ایشون یه سوال ترمودینامیکی برای یه شرایطیه که خاص ترمودینامیکیه.من دوست دارم دما ثابت باشه! قوانین راهنمایی و رانندگی اجازه نمیده؟
من دارم از شرایطی صحبت میکنم که دما ثابته! وگرنه آنتروپی که تو هر دمایی ثابت نیست! الان کاری به آنزیم و صنعت و غیره نداریم... داریم در مورد ترمودینامیک صحبت میکنیم نه زندگی روزمره...
شما خودتون نگفتید روی s کاری نداره؟! دما که اگر قرار باشه تغییر کنه،تو رابطه ترمودینامیکی همه چیز عوض میشه!
جالب هم نبود:دی (البته سوالتون جالب بود..)
چه جوری دلتا s را تغییر میده؟
پس حالا بالاخره تکلیف آنزیم چی میشه؟
با تشکر از شما

manehsan

New Member
لایک ها
701

با سلام
هنوز 1 جواب داده نشده! چرا پس؟
اما اشکالی نداره من با این چند تا ضربه نهایی خودم را به این تاپیک وارد میکنم.باشد که شما کمک کنید:4:
پس شروع میکنم:
4.
با محابسه از اوربیتال مولکولی معلوم می شود که مرتبه پیوند He2 صفر است پس در واقع نباید وجود داشته باشد در صورتی که در دما های پایین وجود دارد. پس مشکل کجاست؟!

بالا