هر چی میخونی مفید باشه 5 تا 6 ساعت خوبیه اگه بیشتر میخونی کمش نکن ولی قبل از شروع مدرسه ها یه استراحت یه هفتگی یا بیشتر لازمه البته اگه تا حالا استراحت نکردی تست هر چه بیشتر بهتر 50 تا خوبه تا 150 یا 200
من از يكي پرسيدم ميگفت حداقل روزي 12 ساعت اونم حداقل
يكي از دوستاي من روزها با كلاس رفتن و بدون كلاس روزي 11 ساعت ميخونه ولي من هر كاري ميكنم بيشتر از 6 و7 ساعت نميشه همه بهم ميگن خيلي كمه 8O
بستگی داره چه رتبه ای بخوای!من شنیدم که از روزی 7-6 بیشتر نخون.ولی فکر نمی کنم با این ساعت به جایی برسم!این سال مهمترین سال ماست.پس باید به بهترین شکل ازش استفاده کنیم. چرا وقتی میتونیم 12 ساعت بخونیم 6 ساعت بخونیم؟نترسید.تلف نمیشید!
من از يكي پرسيدم ميگفت حداقل روزي 12 ساعت اونم حداقل
يكي از دوستاي من روزها با كلاس رفتن و بدون كلاس روزي 11 ساعت ميخونه ولي من هر كاري ميكنم بيشتر از 6 و7 ساعت نميشه همه بهم ميگن خيلي كمه 8O
ساعت مهم نیست اگه برید ببینید منم چنین تاپیکی نوشتم کسانی بودند که روزی17 ساعت میخوندند اما نتیجه ندیدند مهم اینه که همه ی مطالب کتاب را
بلد باشی و سرعتت نوری باشه دیگه هیچی مهم نیست استرس عامل مخربیه با این که تابستون پارسال تقریبا همش گرفتار درسم بودم چیزی پیش نبردم چون میگفتن کمه6 ساعت و من به جای تمرکز استرس رسوندنه ساعت به 12 داشتم و اول سال ناراحت بودم که چرا استرس داشتم وتابستون تلف شد استرس ناشی از ساعت درس خوندن استرس مخربه
من روزی منوسط10ساعت تو سال خوندم البته غیرحضوری بودم ولی همه مطالب کتابا را در حد مفهومی میدونستم فقط خدا نخواست من دورقمی شم
بگذریم دوس ندارم شما هم تابستونو از دست بدید کمی هم به خودتون استراحت بدید البته من فرص را بر این گذاشتم که هر سال درستونو به موقع خوندید
شما هدفتونو تعیین می کنید...مثلا می خوام 1 بشم...2 تا آزمون که دادین کنکور آزمایشی ها رو می گم...دستتون میاد که چقدر باید تلاش کنید...اگه دید با 13 ساعت به هدفتون می رسید باید باید باید 13 ساعتو بخونید ولی اگه می بینید با 5 ساعت هم می تونید به هدف برسین همونو می خونید..
تو اون 13 ساعت می تونید جومونگ (زمان ما جومونگ بود) الان امپراطور بادها می خواد بیاد نه؟!
اونو ببینید تفریحتون بکنید ولی باید 13 ساعتو بخونید...
کلا ریلکس باشید...اصلا مهم نیست که چقدر درس می خونید ...مهم اینه که درس بخونید!!!
ساعت به شرطی مهمه که همش یا حداقل 90 درصدش مفید باشه ...اما طبق براوردهایی که مشاورا کردن اگه کلاس نمی ری 8 ساعت مفید خوبه...البته در دوران طلایی تابستان ادم باید تمام تلاشش رو کنه دروس اختصاصی پایه رو تموم کنه +عربی و زبان ...که واسه هر کدوم اینا بهتر که تست هایی هم در نظر گرفته شه ...که این تست ها متناسب با تمرکز غرد روی اون درس تعیین می شن .. :twisted:
من روزی حدودا 5 ساعت درس می خونم....ولی به نظرم کمه ... چون مثلا طبق برنامه ریزی هام ...هر هفته من حدود دو تا کتاب اختصاصی تموم می کنم... کم نیست؟؟ یعنی به نظرم هفته ای باید آدم 4 تا کتاب اختصاصی تموم کنه...در ضمن من هر درسی که می خونم تست هاشم می زنم یعنی ... مثلا این هفته فیزیک 2 و3 رو تموم می خوام بکنم ...حدود 500 تا تست فیزیک 2 و 300 تا فیزیک 3 هم میزنم.....در ضمن من اختصاصی ها نقات قوتم هم هست...یعنی ترازه اختصاصی هام یه 1000 تایی از عمومی هام بیشتر هست...به نظرتون هفته ای 2 تا کتاب کم نیست؟؟؟
من واسه کسی گفتم که هدفش رتبه ی بالا باشه!خیلی بالا!من دورو بریامو میبینم که چقدر میخونن یه عدد دادم.وگرنه راس میگن!کیفیت خوندن هرچی بالاتر باشه ساعتش به چشم نمیاد
یعنی پس خوبه؟؟؟ من تستاشو کامل نمی زنما..چون وقت نیست ..مثلا فیزیک 3 کانون فصل اولش حدود 200 تا تست داره من 40 50 تا شو می زنم....بعدش می رم 30 40 تا هم از مبتکران می زنم.....چون تو سال سوم همشو زدم الان دارم علامت داراشو می زنم....
یعنی پس خوبه؟؟؟ من تستاشو کامل نمی زنما..چون وقت نیست ..مثلا فیزیک 3 کانون فصل اولش حدود 200 تا تست داره من 40 50 تا شو می زنم....بعدش می رم 30 40 تا هم از مبتکران می زنم.....چون تو سال سوم همشو زدم الان دارم علامت داراشو می زنم....