پاسخ : چه المپیادی برم؟؟!!!!
سلام علیکم
در المپیاد دوتا عامل موثره ... یکی علاقه یکی هم استعداد
علاقه مهم هست تا جایی که به همه المپیاد ها آشنا باشیم و بعد از اون ببینیم کدوم رو بیشتر علاقه داریم
اما ما تا یک درس قشنگ از فیزیک میخونیم ، میگیم میرم فیزیک
تا یه جایی شیمی قشنگ میشه ، میرم شیمی ...
فکر نمیکنم علاقه زیاد مهم باشه چون ما تا انتهای کار رو نمیدونیم و نمیدونیم کدوم زیبا تر هست برای همین نمیتونیم تصمیم درست تری بگیریم
من اول المپیاد ریاضی بودم.. اما در یکی از امتحانات قبول نشدم و مشاورمون دیگر اجازه نداد من برم ریاضی و گفت باید بری فیزیک
من هم در اون دوران(جاهلیت) از دست او خیلی ناراحت بودم و اون شخص مثل دشمن من شده بود ...
اما بعد چند وقت که سر کلاس های فیزیک رفتم دیگه نمیخواستم یک لحظه برم ریاضی ...
برای همین میگم علاقه مهم نیست چون ما نمیدونیم فیزیکی که توی دبیرستان درس میدن ، زمین تا آسمون تفاوت داره با المپیاد
(اگر الان مشاورمون رو ببینم حاضرم دست و پا هاشون رو ببوسم )
نکته دیگه استعداده ...
شما ببین ریاضیاتت قویتره یا حفظیاتتون
اگر ریاضی تون قوی تره فیزیک و نجوم و ریاضی و کامپیوتر
و اگر حفظیاتتون قوی تره شیمی و زیست و ادبی
استعداد از علاقه مهم تر هست
سلام علیکم
در المپیاد دوتا عامل موثره ... یکی علاقه یکی هم استعداد
علاقه مهم هست تا جایی که به همه المپیاد ها آشنا باشیم و بعد از اون ببینیم کدوم رو بیشتر علاقه داریم
اما ما تا یک درس قشنگ از فیزیک میخونیم ، میگیم میرم فیزیک
تا یه جایی شیمی قشنگ میشه ، میرم شیمی ...
فکر نمیکنم علاقه زیاد مهم باشه چون ما تا انتهای کار رو نمیدونیم و نمیدونیم کدوم زیبا تر هست برای همین نمیتونیم تصمیم درست تری بگیریم
من اول المپیاد ریاضی بودم.. اما در یکی از امتحانات قبول نشدم و مشاورمون دیگر اجازه نداد من برم ریاضی و گفت باید بری فیزیک
من هم در اون دوران(جاهلیت) از دست او خیلی ناراحت بودم و اون شخص مثل دشمن من شده بود ...
اما بعد چند وقت که سر کلاس های فیزیک رفتم دیگه نمیخواستم یک لحظه برم ریاضی ...
برای همین میگم علاقه مهم نیست چون ما نمیدونیم فیزیکی که توی دبیرستان درس میدن ، زمین تا آسمون تفاوت داره با المپیاد
(اگر الان مشاورمون رو ببینم حاضرم دست و پا هاشون رو ببوسم )
نکته دیگه استعداده ...
شما ببین ریاضیاتت قویتره یا حفظیاتتون
اگر ریاضی تون قوی تره فیزیک و نجوم و ریاضی و کامپیوتر
و اگر حفظیاتتون قوی تره شیمی و زیست و ادبی
استعداد از علاقه مهم تر هست