چوپانها

Goharshady

New Member
لایک ها
166
تعدادی چوپان روی هم ۱۲۸ تا گوسفند دارند. در هر روز اگر چوپانی ۶۴ گوسفند یا بیشتر داشته باشد هر کدام از بقیه چوپانها به اندازه ی تعداد گوسفندهای خودشان از او می دزدند.اگر دو چوپان هر یک ۶۴ گوسفند داشته باشند یکی همه ی گوسفندهای اون یکی رو می دزده .اگر ۷ بار عمل دزدی صورت گرفته باشد ثابت کنید یکی از چوپانها همه ی گوسفندها را صاحب شده است.

Olympiad

New Member
لایک ها
134
Goharshady گفت
تعدادی چوپان روی هم ۱۲۸ تا گوسفند دارند. در هر روز اگر چوپانی ۶۴ گوسفند یا بیشتر داشته باشد هر کدام از بقیه چوپانها به اندازه ی تعداد گوسفندهای خودشان از او می دزدند.اگر دو چوپان هر یک ۶۴ گوسفند داشته باشند یکی همه ی گوسفندهای اون یکی رو می دزده .اگر ۷ بار عمل دزدی صورت گرفته باشد ثابت کنید یکی از چوپانها همه ی گوسفندها را صاحب شده است.
تعدادي چوپان ؟؟؟؟؟!!!! مثلا اگه هر كسي يه دونه گوسفند داشته باشه ، چجوري دزدي صورت مي گيره؟!

Goharshady

New Member
لایک ها
166
Olympiad گفت
Goharshady گفت
تعدادي چوپان ؟؟؟؟؟!!!! مثلا اگه هر كسي يه دونه گوسفند داشته باشه ، چجوري دزدي صورت مي گيره؟!
در این صورت دزدی صورت نمی گیره ولای صورت سوال گفته ۷ بار دزدی صورت گرفته است

Olympiad

New Member
لایک ها
134
احساس مي كنم بايد مسئله رو تعميم بديم و با استقرا ثابتش كنيم ؟!!!! درست احساس مي كنم !!!!!!!!؟

Goharshady

New Member
لایک ها
166
Olympiad گفت
احساس مي كنم بايد مسئله رو تعميم بديم و با استقرا ثابتش كنيم ؟!!!! درست احساس مي كنم !!!!!!!!؟
احساس می کنم امروز احساسات شما قاطی کرده! این دومین احساس اشتباه امروز است!!! نکنه کسی داره با احساساتت بازی می کنه؟

Olympiad

New Member
لایک ها
134
Goharshady گفت
Olympiad گفت
احساس می کنم امروز احساسات شما قاطی کرده! این دومین احساس اشتباه امروز است!!! نکنه کسی داره با احساساتت بازی می کنه؟
من مطمئنم كه شما يكي هستين و احساس نكردم كه يكي هستين !!!!!

Goharshady

New Member
لایک ها
166
پس عمق فاجعه بیشتره! یکی داره با باورهای شما بازی می کنه!!

Goharshady

New Member
لایک ها
166
Goharshady گفت
حس می کنم داریم منحرف می شیم

mojtabaaa1373

Active Member
لایک ها
74
سوال اسونی بود gcd هر بار دوبرابر میشه.

Goharshady

New Member
لایک ها
166
mojtaba-1373 گفت
سوال اسونی بود gcd هر بار دوبرابر میشه.
نمی شه گفت gcd چون شاید همون اول gcd برابر با ۶۴ باشه. ولی ایده تون درسته

Goharshady

New Member
لایک ها
166

mojtabaaa1373

Active Member
لایک ها
74
Goharshady گفت
mojtaba-1373 گفت
حالا ایراد بنی اسرائیلی نگیرید.
gcd یک مفهوم تعریف شده ی ریاضی هست.
منظور این بود که اگه سر مرحله 2 بود همینجوری یه چی نمیپرندم اول کاملش میکردم بعد مینوشتم
ازطرفی مگه تو صورت سوال ننوشته بودید 7 بار باید عمل رو انجام بدیم پس gcdهمون اول نمیتونه 64 باشه

Goharshady

New Member
لایک ها
166
mojtaba-1373 گفت
Goharshady گفت
mojtaba-1373 گفت
منظور این بود که اگه سر مرحله 2 بود همینجوری یه چی نمیپرندم اول کاملش میکردم بعد مینوشتم
ازطرفی مگه تو صورت سوال ننوشته بودید 7 بار باید عمل رو انجام بدیم پس gcdهمون اول نمیتونه 64 باشه
اینجا باید جوابها رو کامل بنویسیم
بچه های کامپیوتر یه سری قوانین نانوشته ای دارن که به هرکسی حداکثر یک بار اونها رو تذکر می دیم فعلا کارهای خلافی که شما باید بدانید:
۱- نوشتن جواب ناقص
۲-نوشتن این که یک سوال ساده اس
۳-منحرف کردن بحثها
۴-این که بگیم تو فلان کتاب این مطلب اومده
لطفا این کارها رو نکنید. مطمئنا اگه سر مرحله ۲ بود شما حواستون رو بیشتر جمع می کردید. همه ی ما هم اینو می دونیم. چون همه اونجا حواسشون رو جمع می کنن.

از همه ی دوستان بابت این اسپمم معذرت می خواهم

mojtabaaa1373

Active Member
لایک ها
74
Goharshady گفت
mojtaba-1373 گفت
Goharshady گفت
mojtaba-1373 گفت
اینجا باید جوابها رو کامل بنویسیم
بچه های کامپیوتر یه سری قوانین نانوشته ای دارن که به هرکسی حداکثر یک بار اونها رو تذکر می دیم فعلا کارهای خلافی که شما باید بدانید:
۱- نوشتن جواب ناقص
۲-نوشتن این که یک سوال ساده اس
۳-منحرف کردن بحثها
۴-این که بگیم تو فلان کتاب این مطلب اومده
لطفا این کارها رو نکنید. مطمئنا اگه سر مرحله ۲ بود شما حواستون رو بیشتر جمع می کردید. همه ی ما هم اینو می دونیم. چون همه اونجا حواسشون رو جمع می کنن.

از همه ی دوستان بابت این اسپمم معذرت می خواهم
کلا بگم شما جواب من رو ندادید من میگم جوپی که گرفتید اشتباه بود شما چی میگی میگم

لطفا بحث رو به جاهای فرعی و باریک نکشید.

Goharshady

New Member
لایک ها
166
کاملا درسته. ایرادی که من گرفتم مربوط به یک خط توضیح ناکامل بود.
من نگفتم حالتی وجود داره که در ابتدا gcd برابر ۶۴ باشه. من گفتم ((شاید همون اول gcd برابر ۶۴ باشه))
این یعنی شما در اثباتتون ثابت نکرده اید که چنین چیزی ممکن نیست. حالا شما یه سری توضیح دیگه اضافه می کنید و می گین ایرادی که من گرفتم وارد نیست
این ایراد وقتی که شما آن توضیح را نداده بودید وارد بود
اثبات های ریاضی چیزهایی فراتر از یک مشت ایده هستند. شما باید واضح و کامل بنویسید.
ضمنا اگر منظور شما از جاهای ((فرعی)) اخلاقیات و روش درست حل مسئله است باید بگم که برای ما اینها اصل هستند نه ایده ها.
و البته این موارد در مرحله ۲ خیلی تاثیرگذار تر از درک ایده ی مسئله است

mojtabaaa1373

Active Member
لایک ها
74
اوالا گفتم بحث را به جا های فرعی نکشید منظورم این بود که به جای تفکرات منفی مثبت گرا باشید که شما دوباره عکس اون عمل کردی
ثانیا به نظر شما خدا وکیلی امکان داره تو جواب دادن به یه سوال تو مرحله 2 فقط از5 کلمه استفاده بشه؟

Goharshady

New Member
لایک ها
166
mojtaba-1373 گفت
اوالا گفتم بحث را به جا های فرعی نکشید منظورم این بود که به جای تفکرات منفی مثبت گرا باشید که شما دوباره عکس اون عمل کردی
ثانیا به نظر شما خدا وکیلی امکان داره تو جواب دادن به یه سوال تو مرحله 2 فقط از5 کلمه استفاده بشه؟
اگه ما داریم برای مرحله ۲ آماده می شیم باید مثل مرحله ۲ تمرین کنیم.
شما دنبال بهانه می گردید که بحث کنید. من حوصله ی بیشتری ندارم. خودت هم می دونی که نباید اونطوری بنویسی
ضمنا من برای سوال اول روز دوم مرحله ی دوم همین امسال (شاید پارسال
) دقیقا ۲ جمله نوشتم و نمره ی کامل گرفتم.
که اون دو جمله روی هم ۵ کلمه نمی شد (البته اگه را و و و است و اینها رو کلمه حساب نکنیم)

بالا