سلام
اگر میتونی کمپبل تکست رو بخون
به نظرم بهتره سراغ اختصاصیا نری چون هم امسال هم پارسال اختصاصیا ازشون به حدی سوال نیومد که نشه با عمومی خوندن جواب داد
در ضمن خیلی از اختصاصیا به روز نیستن و ممکنه چیزایی که داخلشون نوشته رو در المپیاد قبول نکنن
من خودم گیاهی های امسال رو بر اساس رست جواب دادم اما باشگاه فقط جوابای کمپبل رو قبول کرد و چند تا از جواب های گیاهیم غلط از کار در اومدن
در واقع میشه گفت اختصاصی خوندن در حالی که اکثر منابع رو نخوندید الان دیگه یه ریسکه
موفق باشید
پاسخ : چگونه برنامه ریزی کنیم و منابع را بخوانیم(هفدهمین المپیاد زیست شناسی)
دوستان ی سوالی داشتم ک واقعا این درست هست ک ما قبل از مطالعه ی بیولوژی عمومی(کمپبل یا سولومون یا ...) بیایم و مطالعه ی ی سری از کتب تخصصی رو در پیش بگیریم؟ ممنون میشم جواب بدید.
بنظرم اول عمومی و کتب وزارتی تو کامل کنی بهتر باشه. من که سودی تو ابن کار نمیبینم، برعکس بنظرم بدتر هم باشه.
شما سال اولی سریع عمومیتو تموم کن و خوب هم تموم کن.
دوستان ی سوالی داشتم ک واقعا این درست هست ک ما قبل از مطالعه ی بیولوژی عمومی(کمپبل یا سولومون یا ...) بیایم و مطالعه ی ی سری از کتب تخصصی رو در پیش بگیریم؟ ممنون میشم جواب بدید.
مثال مي گويم
گايتون مبحث قلب را مي خوانيد فقط و فقط انسان ان هم عميق !
اما بيولوژي گردش خون، انواع گردش خون، و انواع ان در جانوران مختلف ، مكانيسم انها، مقايسه مكانيسم و علت تفاوت هاي ان در جانوران مختلف و ...
چون اطلاعات را درسطح وسيعي دراختيار مي گذارد.
فقط به "انسان" خلاصه نمي شود.
و...
خواندن عمومي از الزامات هست !!!!
(الان بنده سادیسم هیکمن گرفتم زیاد جدی نگیرین:4
دوستانی که وقت زیاد دارین:توصیه میکنم فصول مربوط به فیزیولوژی جانوران کتاب جانورشناسی هیکمن رو هم یه نگاه بندازین!
(الان بنده سادیسم هیکمن گرفتم زیاد جدی نگیرین:4
دوستانی که وقت زیاد دارین:توصیه میکنم فصول مربوط به فیزیولوژی جانوران کتاب جانورشناسی هیکمن رو هم یه نگاه بندازین!
آرمين خان (امضا :65: ) ، كسي اگ وقت زياد هم داشته باشه اون قدر مطالب مهم تر از هيكمن هس كه برا م٢ بخونه !
فعلا م ٢ رو درياب ! حاجي بد رفتي تو جاده خاكي !
هيكمن خوفيت نمياره اينو يادت نره :3:
سلام دوستان من الان سال دوم دبیرستان هستم
من الان کتاب های زیست دبیرستان رو خیلی عمقی خوندم و واسه ی هر کتاب هم خیلی سبز هاشو زدم
کتاب کمپل هم دو جلد اولش رو خوندم
میخواستم با توجه به زمان باقی مونده {حدود 6 ماه}
منو راهنمایی کنید که روزی چقدر بخونم و ایا دیر نشده
دیگه چه کتاب هایی بخونم
و شانس قبولی توی مرحله اول دارم
ممنون میشم اگه جواب کاملی بهم بدید
ارزوی موفقیت برای همه:41: