bayramis

New Member
لایک ها
4
پاسخ : کاهش قطعی سهمیه مدال های نقره و برنز به 10 درصد!!

در واقع این جور مسایل توسط یه سری افراد انجام میشه که عملا تغیر دادنش خیلی خیلی مشکله.منظورم واضحه
اما خیلی بی انصافی بزرگیه
منم در حدی ک میتونم تلاش میکنم

لایک ها
17

بچه ها اگه میخواید اعتراض کنید اینطوری نمیشه!!! برید تو سایت ریاست جمهوری و رهبری و وزارت اعتراض کنید زنگ هم بزنید!!!
بالاخره رسانه یعنی دنیا ما یکم اعتراض کنیم توی رسانه ها مخصوصا اینترنت صدامون به خیلیا میرسه!!!
و تنها راه شم همینه فقط یه چیزی اگه تکذیب کنن که یه همچین اتفاقی نیوفتاده برای پیچوندن ما،اونوقت ما روی چه دلیل و مدرکی حرف بزنیم؟
می بخشید
مگه جنگه یا مگه فیلمه
با شناختی که من از وزارت علوم و دولت دارم
این سهمیه ها تغییری نمی کنه

rasakereh

New Member
لایک ها
9

آقا در کل یه مساله خیلی واضحه
کسی که المپیاد میخونه در حقیقت ظرفیت بالای علمی داره و خودشو محدود به فلان اسم و فلان رسم نمیکنه
کسی که برای المپیاد میخونه باید علاقه خالص باشه و به هیچ چی جز رشتش اهمیت نده
خود من به شخصه که حتی از مدال آوردنم مطمئن نیستم قید کنکور و زدم هر چه باداباد. بعدشم کنکور کار یه ساله برا المپیادیهایی با این ظرفیت یعنی نباید غمشون باشه
با این که تصمیم یه ذره ناجوره ولی بیخیال عشق است المپیاد <3

لایک ها
17

کسی که المپیاد میخونه در حقیقت ظرفیت بالای علمی داره و خودشو محدود به فلان اسم و فلان رسم نمیکنه
خود من به شخصه که حتی از مدال آوردنم مطمئن نیستم قید کنکور و زدم هر چه باداباد. بعدشم کنکور کار یه ساله برا المپیادیهایی با این ظرفیت یعنی نباید غمشون باشه
همه برا علاقه المپیاد را می خونن اما شما آینده خودتو با شک می بری جلو بازم مشکلی نیست اما الان تو کنکور رقابت خیلی شدیده البته اگه ریاضی رو ادامه بدی کم تر
می بخشید یه سوال ازتون داشتم
شما هم قصد خارج رفتن رو دارید

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

بله ما هم میگیم عشق است المپیاد وعلاقه مهمه و شما درست میگید بیشتر المپیادی هایی که طلا نشدن کنکور رو خوب میزنن
اما اینکه میگید هرچی باداباد من موافق نیستم چون این مسئله روی آیندمون تاثیر میذاره بعدشم درمورد فلان اسم ورسم هم درست میگید اما بایستی از نخبگان که سهم عمده از اون رو المپیادی ها تشکیل میدن حمایت و پشتیبانی بشه

rasakereh

New Member
لایک ها
9

همه برا علاقه المپیاد را می خونن اما شما آینده خودتو با شک می بری جلو بازم مشکلی نیست اما الان تو کنکور رقابت خیلی شدیده البته اگه ریاضی رو ادامه بدی کم تر
می بخشید یه سوال ازتون داشتم
شما هم قصد خارج رفتن رو دارید
اگه خدا بخواد برا ادامه تحصیل میرم خارج ولی برا همیشه سرباز وطنم ;)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

کد
بله ما هم میگیم عشق است المپیاد وعلاقه مهمه و شما درست میگید بیشتر المپیادی هایی که طلا نشدن کنکور رو خوب میزنن
اما اینکه میگید هرچی باداباد من موافق نیستم چون این مسئله روی آیندمون تاثیر میذاره بعدشم درمورد فلان اسم ورسم هم درست میگید اما بایستی از نخبگان که سهم عمده از اون رو المپیادی ها تشکیل میدن حمایت و پشتیبانی بشه
آقا مهران همیشه دغدغه های دور آینده آدمو تو انتخابای خوب امروزش مردد میکنه. همونجوری که المپیاد همه چیز نیس کنکورم همه چیز نیس چه بسا کسی که تو کنکور موفق نبوده اما درجات عالی رو بعدا کسب کرده فقط کافیه آدم پشتکار به خرج بده یعنی حتی بعد اون نقره و برنز یه 9 ماه جدی - که البته در برابر المپیاد جآنچنانم جدی نیس- تلاش کنه صد در صد از خیلیا وضعش بهتر میشه

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

من همین الان با اقای صولتیان صحبت کردم
گفتند که
[TABLE="class: ms-listviewtable"]
[TR="class: ms-alternating"]
[TD="class: ms-vb2"]دكتر عبدالرحيم نوه ابراهيم[/TD]
[TD="class: ms-vb2"]مدير كل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی[/TD]
[TD="class: ms-vb2"]82233850-1
[/TD]
[TD="class: ms-vb2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
فکس :88575643
زنگ بزنید" نامه "بفرستید هرچی تعداد بیشتر باشه بهتره
بیشتر منظورم با کسایی است که مدال اوردن

آخرین ویرایش توسط مدیر

Peyman-M

New Member
لایک ها
107

من همین الان با اقای صولتیان صحبت کردم
گفتند که
[TABLE="class: ms-listviewtable"]
[TR="class: ms-alternating"]
[TD="class: ms-vb2"]دكتر عبدالرحيم نوه ابراهيم[/TD]
[TD="class: ms-vb2"]مدير كل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی[/TD]
[TD="class: ms-vb2"]82233850-1[/TD]
[TD="class: ms-vb2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
مگه برا امسالی ها هم هست؟
اخه شک داشت طرف گفت احتمالا نیست

چه تخیلی!اگه علاقه خالصه چه کاریه المپیاد میخونی
برو بشین یه کنج ازلت راحت رشتتو بخون!!
کنکورم به این آسونی نیست خیلی هم رقابت نزدیکه مخصوصا تو رشته تجربی باز ریاضیا راحت تر ان.خیلی هم امکانش زیاده رتبه یکم(نه خیلی) بد تر شه تا 7 سال مجبور باشه طرف بره یه شهر دیگه درس بخونه و سختی بکشه

آخرین ویرایش توسط مدیر

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

مگه برا امسالی ها هم هست؟
اخه شک داشت طرف گفت احتمالا نیست

چه تخیلی!اگه علاقه خالصه چه کاریه المپیاد میخونی
برو بشین یه کنج ازلت راحت رشتتو بخون!!
کنکورم به این آسونی نیست خیلی هم رقابت نزدیکه مخصوصا تو رشته تجربی باز ریاضیا راحت تر ان.خیلی هم امکانش زیاده رتبه یکم(نه خیلی) بد تر شه تا 7 سال مجبور باشه طرف بره یه شهر دیگه درس بخونه و سختی بکشه
fبنده زنگ زدم به وزارت علوم باو گفتن برای کنکور 94 همان 10% سهمیه اعمال میشود

Peyman-M

New Member
لایک ها
107

بله زنگ زدم برا امسالیا هم 10 درصده
واقعا که
مملکته داریم:85::85:

لایک ها
17

آقا مهران همیشه دغدغه های دور آینده آدمو تو انتخابای خوب امروزش مردد میکنه. همونجوری که المپیاد همه چیز نیس کنکورم همه چیز نیس چه بسا کسی که تو کنکور موفق نبوده اما درجات عالی رو بعدا کسب کرده فقط کافیه آدم پشتکار به خرج بده یعنی حتی بعد اون نقره و برنز یه 9 ماه جدی - که البته در برابر المپیاد جآنچنانم جدی نیس- تلاش کنه صد در صد از خیلیا وضعش بهتر میشه
آقا یک مسئله ی کم کردن سهمیه هم همین خارج رفته
به هر کی بگی می گی وقتی طرف می ره خارج ما واسش خرج کنیم بره بهترین دانشگاه بعد مثلا به آمریکا بره به کشور مخالف ما خدمت کنه
همه اینو می گن شما چه جوابی به اینها می دهید

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

حرفتون رو قبول دارم وازنظرمن هم کنکور همه چیز نیست و همه ی پزشکان هم خوشبخت نیستن(قابل توجه کسانی برای پول میرن تجربی و خیال میکنن اگه پزشکی بیارن حسابی خوشبخت میشن)ولی جو بد کنکور علیه المپیادی هاست نه اینکه اونا نمیتونن تو کنکور خوب باشن منظورم اینکه مقام و احترامی که برای اونها باید گذاشته بشه نیست(نمونه اش همین که علوم پزشکی تهران سهمیه نقره و برنز قبول نمیکنه اما کسایی که سهمیه هیئت علمی دارن(باتمام احترام به اونها) با آغوش گرم ازشون پذیرایی میشه خب شما ازاین وضع ناراحت نمیشید؟

حرفتون رو قبول دارم وازنظرمن هم کنکور همه چیز نیست و همه ی پزشکان هم خوشبخت نیستن(قابل توجه کسانی برای پول میرن تجربی و خیال میکنن اگه پزشکی بیارن حسابی خوشبخت میشن)ولی جو بد کنکور علیه المپیادی هاست نه اینکه اونا نمیتونن تو کنکور خوب باشن منظورم اینکه مقام و احترامی که برای اونها باید گذاشته بشه نیست(نمونه اش همین که علوم پزشکی تهران سهمیه نقره و برنز قبول نمیکنه اما کسایی که سهمیه هیئت علمی دارن(باتمام احترام به اونها) با آغوش گرم ازشون پذیرایی میشه خب شما ازاین وضع ناراحت نمیشید؟

Peyman-M

New Member
لایک ها
107

دوستان به وزارت علوم زنگ بزنید اعتراض کنید

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

به هر کی بگی می گی وقتی طرف می ره خارج ما واسش خرج کنیم بره بهترین دانشگاه بعد مثلا به آمریکا بره به کشور مخالف ما خدمت کنه
بله دوست عزیز به دلیل هم سهمیه کم کردن ها یا کارهایی مشابه اینها(ندادن امکانات،برخورد ناصحیح با گوهرهای این مملکت و....)هستش که افرادی مثل ساسان امینی(اولین طلای جهانی زیست که الان استاد دانشگاه دردانشگاه پرینستون هستند)یا مثلا پرفسور سمیعی و..... انقد زیادن که نمیشه اسمشون رو برد در خارج هستند بعد دوست عزیز ما میاد میگه با عشق وعلاقه تماما خالص المپیاد بخونید

بله دوست عزیز به دلیل هم سهمیه کم کردن ها یا کارهایی مشابه اینها(ندادن امکانات،برخورد ناصحیح با گوهرهای این مملکت و....)هستش که افرادی مثل ساسان امینی(اولین طلای جهانی زیست که الان استاد دانشگاه دردانشگاه پرینستون هستند)یا مثلا پرفسور سمیعی و..... انقد زیادن که نمیشه اسمشون رو برد در خارج هستند بعد دوست عزیز ما میاد میگه با عشق وعلاقه تماما خالص المپیاد بخونید

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

دوستان به وزارت علوم زنگ بزنید اعتراض کنید
برای جمع بندی میگم
یا زنگ بزنید به این تلفنا که ماله وزارته و نامه بدید

[TABLE="class: cms_table_ms-listviewtable"]
[TR="class: cms_table_ms-alternating"]
[TD="class: cms_table_ms-vb2"]دكتر عبدالرحيم نوه ابراهيم[/TD]
[TD="class: cms_table_ms-vb2"]مدير كل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی[/TD]
[TD="class: cms_table_ms-vb2"]82233850-1[/TD]
[TD="class: cms_table_ms-vb2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

یا به وبلاگ همین اقا بروید
تماس با من - دکتر عبدالرحیم نوه ابراهیم
مسئول این کار این اقاست باید این اقا ! قانع بشود !

حتما به وبلاگ هم سر بزنید حتما جواب میگیرید
چون که تا بحال برای کارای دیگه جواب داده

آخرین ویرایش توسط مدیر

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

لطفا کسایی که امسال مدال گرفتن بیشترین اعتراض رو نشون بدید چون حق واقعی با شماهاست(وتوی اعراضتون تا جای ک میتونید کلا خواستار لغو این موضوع باشید تا فقط درنظر نگرفتن برای کنکور 94 اینطوری یه لطفی هم درحق بقیه میکنید)

لطفا کسایی که امسال مدال گرفتن بیشترین اعتراض رو نشون بدید چون حق واقعی با شماهاست(وتوی اعراضتون تا جای ک میتونید کلا خواستار لغو این موضوع باشید تا فقط درنظر نگرفتن برای کنکور 94 اینطوری یه لطفی هم درحق بقیه میکنید)

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

امروز زنگ زدیم 10 درصد قطعی شد!!!
نباید بزاریم به مرحله یک برسه باید اعتراض کنیم زنگ بزنیم ت سایت ها هر جای علمی این رو مطرح کنیم!!!
اگه تا مرحله یک لغو بشه که هیچی اگه نشد دیگه کاری از دستمون برنمیاد این بخشنامه پاییز اومد تا الان طول دادن که کاری از دستمون برنیاد!!!
ما یه ماه وقت داریم یا برمیگردونیم یا که میشنیم و نگاه میکنیم!!!

love star

Moderator
لایک ها
942

سلام..من المپیادی نیستم..یعنی پارسال فقط شیمیو خوندم اما بعد بنابه یه سری دلایل ولش کردم..اما برای نانو میخونم...یه حرفی میخوام بزنم..میدونم که خیلیا مخالفن اما اونایی که علمو واسه خود علم میخوان کار ندارن که سهمیه المپیاد چقدره..اگه کسی تو المپیاد تونسته موفق باشه میتونه تو کنکورم موفق شه حتی بدون سهمیه..الان همین آناهیتا نجفی که همشهری خودمه و رتبه ی۲کشور رو تو رشته ی تجربی داره مدال نقره ی شیمی داشته اما انقد عالی بوده که رتبش شده دو و دیگه فرقی نداره که المپیاد براش فایده داشته با نه...من واقعا برای حال خودمو کشورم متاسفم که نصف بچه های المپیادی بهعشق مدال درس میخونن...این یعنی کشورمون کسایی که علمو واقعا دوست داشته باشن رو کم داره...میدونم مدال مهمه اما دیدتونو عوض کنید یکم

و اینو بگم که من منظورم این نبود که اینکاری که کردن درسته ها..خیلیم غلطه چون بچه ها خیلی زحمت کشیدن اما به نظرم واقعا کسی که فقط به عشق مدال داره میخونه بزرگترین ضربه رو میخوره

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

سلام..من المپیادی نیستم..یعنی پارسال فقط شیمیو خوندم اما بعد بنابه یه سری دلایل ولش کردم..اما برای نانو میخونم...یه حرفی میخوام بزنم..میدونم که خیلیا مخالفن اما اونایی که علمو واسه خود علم میخوان کار ندارن که سهمیه المپیاد چقدره..اگه کسی تو المپیاد تونسته موفق باشه میتونه تو کنکورم موفق شه حتی بدون سهمیه..الان همین آناهیتا نجفی که همشهری خودمه و رتبه ی۲کشور رو تو رشته ی تجربی داره مدال نقره ی شیمی داشته اما انقد عالی بوده که رتبش شده دو و دیگه فرقی نداره که المپیاد براش فایده داشته با نه...من واقعا برای حال خودمو کشورم متاسفم که نصف بچه های المپیادی بهعشق مدال درس میخونن...این یعنی کشورمون کسایی که علمو واقعا دوست داشته باشن رو کم داره...میدونم مدال مهمه اما دیدتونو عوض کنید یکم
حرف شما درسته ولی آدم دوسال زحمت بکشه برا هیچی؟
خب همون دوستتون دوسال کنکور میخوند رتبه یک میشد فرق اینجاست!!!

بالا