لایک ها
167
پاسخ : سهمیه شد ۱۰ درصد !!!

دوست عزیز تاپیک تکراریه!!!
اینو ببین http://www.irysc.com/forum/t19030-19/#post235492
بیست صفحه در مورد همین بحث شد!!!
دوست من اونجا بحث میکردید با خودتون فقط! نمی دونم آقای سولتیان بود امدادی بود کی بود پشت خط میگفت که این کار انجام شده منتها گفتن اگه جمع شید نامه بدید فکس بزنید و ... این کار میتونه به نتیجه برسونه اعتراضات رو ، همچنین یک سره تلفن زدن همگانی.
هدف این بود که این کار رو بگم همه انجام بدیم

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214
پاسخ : کاهش قطعی سهمیه مدال های نقره و برنز به 10 درصد!!

دوستان بنده راصی شدم که سهمیه کاهش پیدا کنه
چون همینجور که گفتم حاضرم سهمیه 90 بشه اما همه دانشگاه ها ملزم به اجراش باشن و همینجوری هم هستش
و بنده به نوبه خودم خوشحال هم هستم

ma.biolife

New Member
لایک ها
357

چون همینجور که گفتم حاضرم سهمیه 90 بشه اما همه دانشگاه ها ملزم به اجراش باشن و همینجوری هم هستش
اقای وفاییان یعنی دانشگاه تهرانم سهمیه قبول خواهد کرد زین پس؟؟؟

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

اقای وفاییان یعنی دانشگاه تهرانم سهمیه قبول خواهد کرد زین پس؟؟؟
بله و حتی دارن معدل رو پیگیر ی میکنن گفت بهتره که یه نامه بدیم که حالت طومار داشته باشه و همه از جمله طلا ها اونو امضا کرده باشند بعد گفت که اگه بتونین مورد بیارید که مثلا نشون بده تاثیر معدل رو اونوقت تقریبا ok هستش

MHD ReZa

New Member
لایک ها
231

لازمه بگم وقتی میگید فلانی 2 کنکور شد با نقره ببینید چند ده میلیون خرجش شد...
ینی اون پولا خرج وقت رفته اش شده وگرنه اگه از سال دوم میخوند نیازی ب استاد پروازی و امثالش نداشت

mahallehm

New Member
لایک ها
487

از کجا معلوم قبول کنه دانشگاه تهران؟! دانشگاه خودش تصمیم میگیره زیاد هم به سازمان سنجش وابسته نیست از این لحاظ. کلا به نظرم باز نمیشه گفت حتما قبول میکنه

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

از کجا معلوم قبول کنه دانشگاه تهران؟! دانشگاه خودش تصمیم میگیره زیاد هم به سازمان سنجش وابسته نیست از این لحاظ. کلا به نظرم باز نمیشه گفت حتما قبول میکنه
بله بنده هم از ایشون ضمانت خواستم
گفتند اون موقع که 20% بود مثلا یک بار رئیس دانشگاه شریف اومده بود گفته بود که من استعفا میدم اما اینا رو قبول نمیکنم
طرف گفت اون موقع که 20% بود کلا همه دانشگا ها تقریبا موضع میگرفتند
اما الان جوری ما انتخاب میشیم که اصلا معلوم نیست به خاطر سهمیه نقرهمون هستش
مثلا میگن که دانشگاه تهران 10 نفر رو باسهمیه قبول میکنه بعد اینا اسم ما رو لا این 10 نفر مثلا اعلام میکنن
بهش گفتم ضمانت اجرایی حرفت چیه
گفت اگه دانشگاه عمل نکنه ما مستقیما برخورد میکنیم

حالا خودتون تماس بگیرید

آخرین ویرایش توسط مدیر

love star

Moderator
لایک ها
942

صرفا هدف مدال نیست!!!
خوب مثلا من ریاضی رو دوست دارم وقتی المپیاد اینطوری بشه به جای اینکه تمام وقتمو بزارم رو ریاضی یک سومش رو فیزیک یک سوم دیگه هم شمیی و... میخونم!!!
خب کنکور میخونم راحتر هم قبول میشم!!!
علاقه و تلاش وقتی ثمری نداره به چه درد میخوره؟
بزارید بی تعارف بگم مثلا شما شیمی رو دوست دارید به فرض بهتون بگن شما 24 ساعته شیمی بخونید ولی بدونید آخرش باید برید کنکور بدید اینکارو میکنید؟
خب من هرگز این کارو نمیکنم...وقتمو تقسیم میکنم..ببینید من الان خودم دارم برای المپیاد نانو میخونم...المپیادی که حتی۱٪هم برروی کنکورم تاثیر نداره مطالعه ی من برای این المپیاد صرفا علاقس...صرفا تحقیق و پژوهشه و دید من هرگز واسه نانوعوض نشده..کمااینکه خیلیا نانورو میذارن کنار چون هیچ تاثیری بر کنکورشون نداره..امیدوارم متوجه حرف من شده باشید....

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

گفتند اون موقع که 20% بود مثلا یک بار رئیس دانشگاه شریف اومده بود گفته بود که من استعفا میدم اما اینا رو قبول نمیکنم
مثلا میگن که دانشگاه تهران 10 نفر رو باسهمیه قبول میکنه بعد اینا اسم ما رو لا این 10 نفر مثلا اعلام میکنن
امیدوارم همین طوری که میگن به حرفهاشون هم عمل کنند

sepidfekr

New Member
لایک ها
637

خب من هرگز این کارو نمیکنم...وقتمو تقسیم میکنم..ببینید من الان خودم دارم برای المپیاد نانو میخونم...المپیادی که حتی۱٪هم برروی کنکورم تاثیر نداره مطالعه ی من برای این المپیاد صرفا علاقس...صرفا تحقیق و پژوهشه و دید من هرگز واسه نانوعوض نشده..کمااینکه خیلیا نانورو میذارن کنار چون هیچ تاثیری بر کنکورشون نداره..امیدوارم متوجه حرف من شده باشید....
دقیقا شما هم حرف منو دارید میگید!!!
من میگم به جای اینکه وقتمو فقط برای یه درس بزارم همه درسارو میخونم اونی رو که بیشتر دوست دارم از بقیه بیشتر میخونم!!!

love star

Moderator
لایک ها
942

دقیقا شما هم حرف منو دارید میگید!!!
من میگم به جای اینکه وقتمو فقط برای یه درس بزارم همه درسارو میخونم اونی رو که بیشتر دوست دارم از بقیه بیشتر میخونم!!!
خب منم که کلا مخاطبم افرادی مثل شما نبود!منظورم اون دسته از دوستانن که تنها برای سهمیه ی المپیاد دل بستن بهش:4:

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

خب منم که کلا مخاطبم افرادی مثل شما نبود!منظورم اون دسته از دوستانن که تنها برای سهمیه ی المپیاد دل بستن بهش:4:
شما مگه ناظم نیستی؟
یه سوال دارم بحثی که داری میکنی ربطی به موضوع داره
اگر میخوایید درباره اینجور چیزا صحبت کنید برید یه تایپیک باز کنید
تمام

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

امیدوارم همین طوری که میگن به حرفهاشون هم عمل کنند
حالا باز میگم که شما هم زنگ بزنید مرد نسبتا خوبی هستند
حدود نیم ساعت داشتیم صحبت میکردیم

mahallehm

New Member
لایک ها
487

حالا خودتون تماس بگیرید
هر چقد هم بگن تا عملی نشده نمیشه مطمئن شد. وزارت هم اگه چنین چیزی گفته باشه آخر سر باز زیرش میزنه. خدایا هیچ کسی رو نیازمند این سهمیه ها نکن. آمین

یک کاری هم که میتونیم بکنیم اینه که به جای بحث سر سهمیه که به نتیجه نمی رسه ازشون بخوایم که تاثیر مستقیم معدل رو بردارن!!

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

هر چقد هم بگن تا عملی نشده نمیشه مطمئن شد. وزارت هم اگه چنین چیزی گفته باشه آخر سر باز زیرش میزنه. خدایا هیچ کسی رو نیازمند این سهمیه ها نکن. آمین

یک کاری هم که میتونیم بکنیم اینه که به جای بحث سر سهمیه که به نتیجه نمی رسه ازشون بخوایم که تاثیر مستقیم معدل رو بردارن!!
ببینید خودش گفت که قبلش با سرپرستای دانشگاه برتر چندین بار جلسه میزارن
رای معدل خودش از ما هم پیگیر تر هستش

Helena.R

New Member
لایک ها
17

:227:هر چقدر فک می کنم می بینم برای کسی مثل من که دو سال از زندگیشو تماما گذاشته رو ی المپیاد،حالا که آخر راهه و چیزی به آخر این مسیر نمونده،راه برگشتی وجود نداره.عمرا نمیشه وقتمو بین درسا تقسیم کنم،من از این که المپیادی شدم هیچ وقت پشیمون نیستم و به خاطر سهمیه هم المپیادی نشدم،اما هر کی بگه سهمیه مهم نیست و فقط علاقه مهمه واقعا شعاره.البته این در مورد کسایی که همه ی وقتشون رو روی المپ نذاشتن،شعار نیست و اون دوستان چیزی رو از دست نمیدن.فقط می خوام بگم چه سهمبه باشه چه نباشه من باید این راهو تا آخرش برم.مطمءنم کسایی هستن که شرایطشون مثل منه.
البته ای به این معنی نیست که به این قضیه ی سهمیه ها اعتراض ندارم.اتفاقا خیلی هم ناراحت و معترضم!ولی ما که صدامون به جایی نمیرسه!:177:اونا خودشون تصمیم می گیرن...

mahya2020

New Member
لایک ها
19

حداقل اگه میخوان اینطور تغییرات ایجاد بکنن برای نظام جدید ها که تکلیفشون درمورد کنکور و المپیاد مشخص نیست ایجاد کنن!:39:

amir navid

Well-Known Member
لایک ها
273

سلام به همه دوستان میگم اینطور نمیشه باید یه اعتراضات دسته جمعی جلوی وزارت تو تهران و آموزش و پرورش تو شهرستان ها راه انداخت که اینا بفهمند المپیادی هستند و از این کار ناراضین فقط باید یکی باشه اینکارو مدیریت کنه یا با همه المپی های استانهای دیگه هماهنگ شه تو یکروز همه تو تایم مشخصشون زنگ بزنند وزارت تا بره رو هوا تو یک روز دقت کنین حتی اگه ۱۰۰ نفرهم اینکارو کنند عالیه چون اون وقت میفهمند الکی نمیشه تصمیم گرفت حالا دیگه برای این موارد باید باهم تصمیم بگیریم همه و با پ.خ اطلاع بدیم حالا کی فرمانده عملیات میشه؟:98::98::98::4::4::4:

s.l.v.n

New Member
لایک ها
214

بچه ها یکی یه نامه برای معدل بنویسه بزاره اینجا

amirhossein1376

Well-Known Member
لایک ها
272

ببخشین منم وارد بحث شدم
درسته تاثیر 10 درصد کم شده ولی دلیل نمیشه که شما بگین هیچ کاری نمیشه کرد من خودم پارسال معدلم 17.61 شد در حالی که خیلی خیلی خیلی کم درس میخوندم میدونم شاید 17.61 معدل خیلی پایینی باشه ولی کسایی رو هم میشناسم که خوب المپیاد خوندن و معدلشون 19.5 به بالا شد و در ضمن تو کنکورم عالی عمل کردن
به نظرم بحث تو اینجا بی فایدست چون به حرفتون گوش نمیکنن اینا گوششون به هیچ حرفی بدهکار نیست و حتی تقلب تو نهایی رو غیر ممکن میدونن یعنی خیلی بی منطقن
به نظرم شما تو اون 15 روز آخر تا نهایی اگه روزی 7 8 ساعت بخونین راحت معدلتون بالای 19 میشه چون من خودم شاهد این حرفم . دوست من امسال کنکور داد و رتبش 167 شد تازشم سال قبل برنز المپیاد کامپیوتر داشت و تو همون حالت معدلش 19.4 شد فک کنم پس ایمان داشته باشین که میتونین واقعا هم بخونین راحت معدل بالا میاد
راستی ایشون فقط یه نمونه بود افراد خیلی زیادی اینجورین و چندتا از بچه های تک امسال کنکور المپیاد میخوندن
پس با تلاش مضاعف المپیاد بخونید
ما که نشدیم ایشالله شما طلا میشین

a-hashem

New Member
لایک ها
0

هنوز ک باشگاه نزاشته خبر رو سایت

کار باحالیه:)درست نیست اما

بالا