من تجربه ی زیادی ندارم(خوشحال می شم ادمای باتجربه ی سایت حرفامو کامل کنن!) ولی تا اون جا که خودم تو مرحله ی اول المپیادا دیدم
واسه فیزیک باید حتما فیزیک 3 رو تا اخر بخونین!فیزیک 1و2 رو هم بلد باشین!
واسه شیمی بیشتر سوالای مرحله ی اول از شیمی 2و3 یه چن تایی(حدود 3-4 تا) از شیمی اوله!
ادبیاتم خود باشگاه تو سایتش منابعشو می گه!ولی کسی که در حد کتابای دبیرستانم بلد باشه می تونه تو مرحله ی اول قبول شه!
واسه ریاضیم تک تک کتابای ریاضی دبیرستانو بلد باشین می تونین قبول شین!(جبر و هندسه ی سوم خیلی مهمن)
کلا مرحله ی اول المپیادا در راستای کنکوره!!!
(البته همه ی اینایی که گفتم واسه قبولی بود نه واسه درصد خیلی بالا
)البته اگه به ته درصدام می تونین کفایت کنین همون درسای مدرسه رو خوب بلد باشین(حتی تا اون جا که خوندین و سوم تموم نشده) با اخرین نمره های قبولی قبول می شین!
در مورد نهایی فقط ریز به ریز کتابو بلد باشین!از کوچیک ترین چیزای کتاب می تونن سوال بدن و می دن!چون کلی از سوالا عین سالای قبله توصیه می کنم تا سوالای 5 سال قبلم بخونین!
در مورد کنکور تجربم کامل نشده
تا اون جا الان به ذهنم می رسه که واسه هر درسی حداقل یه کتاب تست داشته باشیم هر درسیو که تو مدرسه خوندیم همه ی تستاشو کامل بزنیم!من زیاد سراغ کتابای مختلف نمی رم به همون گاج سفید کفایت می کنم ولی انصافا به نظرم کتاب خوبیه!واسه اموزشم فقط از گاج سبز استفاده می کنم!