Boltzmann

New Member
لایک ها
0
با سلام.
کسی کتاب خوبی درباره اعداد مختلط سراغ نداره؟لطفا زبان کتاب فارسی باشه.

AHZolfaghari

Well-Known Member
لایک ها
1,654
پاسخ : کتاب برای اعداد مختلط

با سلام.
کسی کتاب خوبی درباره اعداد مختلط سراغ نداره؟لطفا زبان کتاب فارسی باشه.
کتاب به زبان فارسی ، فقط کتاب آقای صفا بود که در بخش چند جمله ایش یه خرده راجع به اعداد مختلط صحبت کرده بود اما دوستان گفتند که ظاهرا دیگه چاپ نمیشه .
و کلا فکر کنم کتابی راجع به عدد مختلط به زبان فارسی وجود نداره .

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

سلام
کتاب برای اعداد مختلط هستش. بعضی ریاضی عمومی ها ( مثل شهشهانی ) فصل یکشون تقریبا راجب اعداد مختلطه.
کتب المپیادی هم کتاب جبر آقای صفا بود ( که من زیاد خوشم نیومد به شخصه :4: ) ولی بگردین تو کتابفروشی ها میتونین هنوز هم پیدا کنین با اینکه دیگه چاپ نمیشه.
من دست دومشم دیدم خیلی جاها. امیدوارم این کتاب بخش های چند جمله ای و تابعیش یه ویرایش خیلی خوب بشه و غنی تر بشه و دوباره چاپ بشه.

کتاب هندسه اعداد مختلط آقای آجرلو اولش توضیح داده راجب اعداد مختلط

این کتابای مهارت در ریاضیات هم یه جلدش کلا اعداد مختلطه :

بسته به نیازتون ببینین کدوم به دردتون میخوره ولی چون کتابا قدیمی هستن و ممکنه تجدید چاپ نشده باشن تو پیدا کردنشون به مشکل بخورین.
ولی معمولا بچه های المپیاد ریاضی این کتابارو دارن.

Boltzmann

New Member
لایک ها
0

کتاب هندسه اعداد مختلط رو خودم دارم،ولی این کتاب کاربرد این اعداد رو در حل مسائل هندسی بررسی کرده و درباره این اعداد توضیح درست و حسابی نداده.این کتاب مهارت ریاضی رو چطوری میشه تهیه کرد؟لینک دانلود داره؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

کتاب هندسه اعداد مختلط رو خودم دارم،ولی این کتاب کاربرد این اعداد رو در حل مسائل هندسی بررسی کرده و درباره این اعداد توضیح درست و حسابی نداده.این کتاب مهارت ریاضی رو چطوری میشه تهیه کرد؟لینک دانلود داره؟
لینک دانلود نمیدونم والا. کتابخونه مدارس خوب معمولا دارن. فروشگاهای المپیادی معمولا دارن ( فروشگاه آیریسکم چک کنید )
سایت انتشارات فاطمی رو چک کنید. یه جستجو تو نت کنید شاید لینک دانلود هم بود!

حالا نمیدونم چرا ولی به نظرم توضیحات کتاب هندسه بد نبود. فقط مثال کم داشت (یا شایدم نداشت :4:)
اما فک کنم مهارت در ریاضیات بتونه اغناتون بکنه.
فقط یه سوال دارم. شما که اول دبیرستان هستین و رشته المپیادتون فیزیکه چرا اصرار دارین اعداد مختلط بخونین؟

MRF2017

New Member
لایک ها
7

سلام به همه ی دوستان اینم یه کتاب فوق العاده برای اعداد مختلط امیدوارم به دردتون بخوره:1:
Complex Numbers

TahaAkbari

New Member
لایک ها
2

کتاب دانشگاهی یا به زبان انگلیسی که زیاد هست اما برا المپیاد می توانیدکتاب اقای صفا(که چاپ نمیشه) رو امتحان کنید.اگه نتونستید کتاب اقای صفا رو پیدا کنید می تونید از کتاب قرمز حل مسعله از طریق مسعله استفاده کنید که پی دی افش هم تو اینترنت موجوده.به نظر شخصی من این کتاب برای اعداد مختلط بهتر از کتاب اقای صفا هستش.

بالا