پاسخ : کتاب های نجومی فاطمی
سلام بر دوستان گرامی!
انتشارات فاطمی ۲ عنوان کتاب در حوزهی المپیاد نجوم و از مجموعه کتابهای ناب منتشر کرده که یکی پاسخنامههای مرحله اول المپیادهای نجوم دورههای ۱ تا ۷ هست که خوب پاشخنامهی خوب و نسبتا جامعیه (چند مورد اشتباه جزئی داره فقط که قابل چشم یوشیه) اما طبیعتا راههای سادهتری هم برای دریافت سوالات و داسخنامههای دورههای قبل وجود داره :دی (روی گزینهی دریافت فایل صفحهی اول آیریسک کلیک کنید)
یک کتاب آموزشی هم چاپ شده از این سری با نام مبانی اخترشناسی که بیشتر روی مفاهیم و توصیفات مرتبط با نجوم مانور داده؛ کتاب خیلی خوب و موجزیه محصوصا برای جمعبندی اما اگر قبل از مطالعهی این کتاب هیچ کتاب نجومی دیگری رو نخوندید پیشنهاد میکنم یا بصورت موازی یا به عنوان جایگزین این کتاب، از کتاب نجوم دینامیکی استفاده کنید. این کتاب عملا خلاصهی هدفمند نجوم دینامیکی با هدف مخاطبان المپیادیه!
انشارات فاطمی ۳ عنوان کتاب دیگه در زیرفصلهای اخترفیزیک، مکانیک سماوی و نحوم کروی هم در دست چاپ داره که به جز مکانیک سماوی که رماحل آخر بازنگری و چاپ رو طی میکنه و من حدس میزنم تا آخر تابستان امسال (۹۲) چاپ بشه؛ بقیهی مجموعه زمان زیاد تری نیاز داره تا بدست مخاطبان و دانشآموزان برسه. در مورد این سه جلد آخر، کتاب مکانیک سماوی، سطح مورد نیاز برای مرحله اول رو پوشش میده و کتاب خوبی خواهد بود دو جلد دیگهی مجموعه هم تا نبینم نمیتونم اظهار نظر دقیق کنم ولی با توجه به اینکه نویسندههای با تجربهای داره امیدوارم کارهای خوبی از آب در بیان!