کشف فرمول

sa1378

New Member
لایک ها
1,077
کسی هست که فرمول ریاضی کشف کرده باشه و بخواد به ثبت برسونه یا رسونده باشه؟

sina1376

New Member
لایک ها
508
پاسخ : کشف فرمول

من یه چیزی تو چهارم کشف کردم ولی دنبالش نرفتم

حالا که فکر میکنم چیز ساده ای هست ولی شاید بعضی ها هم ندونن و با ضرب ذهنی بدست بیارن

اگه خواستید بگید بگم

soroush-lp

New Member
لایک ها
33

سال پيش يكي از دوستانم با استدلال استقرايي فهميد كه : براي به دست اوردن تعداد ارقام توان هاي زوج عدد ٣ كافيه توان رو تقسيم بر دو كنيم مثلا ٣ به توان ١٠ تعداد ارقامش ٥ تاست . البته تاكييد ميكنم اين استدلال استقراييه و نميدونم شايد هم قبلا كشف شده

darrande

Well-Known Member
لایک ها
811

سال پيش يكي از دوستانم با استدلال استقرايي فهميد كه : براي به دست اوردن تعداد ارقام توان هاي زوج عدد ٣ كافيه توان رو تقسيم بر دو كنيم مثلا ٣ به توان ١٠ تعداد ارقامش ٥ تاست . البته تاكييد ميكنم اين استدلال استقراييه و نميدونم شايد هم قبلا كشف شده
بدا هتا این استدلال اشتباه میباشد!

ghobadi

New Member
لایک ها
29

منم به یه فرمولی برای بدست اوردن اعداد اول پیدا کردم که هنوزم دارم دنبال کتاب های مرتبط با اعداد اول می گردم که یا ثابتش کنم یا رد:216:

zz_torna2

New Member
لایک ها
254

درست نیست.
میدونیم کوچکترین عدد n رقمی 10^n-1 هستش(ده به توان n-1 ) و مدونیم رشد این تابع از رشد تابع 9^n بیشتره(9 به توان n)
تناقض!:3:

soroush-lp

New Member
لایک ها
33

درست نیست.
میدونیم کوچکترین عدد n رقمی 10^n-1 هستش(ده به توان n-1 ) و مدونیم رشد این تابع از رشد تابع 9^n بیشتره(9 به توان n)
ممنون ، ميشه بيشتر توضيح بديد يعني ربطشو با اون چيزي كه من گفتم

tressa

New Member
لایک ها
128

ما که ابتدایی هر چی فرمول کشف کردیم اومدیم راهنمایی دیدیم راه حل همونه بابا به ما درست درس نداده بودن!

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

منم به یه فرمولی برای بدست اوردن اعداد اول پیدا کردم که هنوزم دارم دنبال کتاب های مرتبط با اعداد اول می گردم که یا ثابتش کنم یا رد:216:
میشه فرمولتون رو بگید
منم دنبالش رفتم نشد

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

منم خودم یه فرمول برای اصل ضرب کشف کردم
ولی تحقیق کردم قبلا بوده
اصلا انگار همه چیز کشف شده

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

درست نیست.
منم نفهمیدم
بیشتر توضیح بدین

zz_torna2

New Member
لایک ها
254

ممنون ، ميشه بيشتر توضيح بديد يعني ربطشو با اون چيزي كه من گفتم
3 به توان زوج همون 9 به توان n هستش و طبق چیزی که گفتین 9 به توان n دارای n رقم هستش و ما هم مدونم کوچکترین عدد n رقمی 10 به توان n-1 هستش پس حتما برای هر n باید داشته باشیم 9 به توان n از 10 به توان n-1 بیشتره درصورتی که طبق قضیایا حد دنباله ها و رشد میدونیم از یه n ای به بعد همواره 10 به توان n-1 از 9 به توان n بیشتر میشه برای درک بهتر شکل شو با کامپپیوتر با سایت wolframalpha بکشید(مثلا برای n های بزرگتر از 40 گفتتون نقض میشه)

بالا