اشکال نداره که!!!!باز جای شکرش باقیه قراره شبی یک جواب بدن!!!فک نکنم تعطیلی روشون تاثیر بزاره آخه سال ۹۰ ۴ فروردین دادن!!!می دونید کارمندان خستگی ناپذیر باشگاه از همه چیز خودشون میگذرن تا ب ما برسن!!!:4:
من هر وقت می گم این درس رو بخون المپیاد داری نمی خونم!!!کلا دوس ندارم زور بالا سرم باشه!!!می رم چیزایی رو که دوس دارم می خونم فقط واسه این که رشتم رو دوس دارم!!!تو هم اگه خودت رو اجبار کنی انگیزت میره!!!ببین با چی راحتی با اون شروع کن!بعد ی مدت ب اون درسایی ک الان دوس نداریشونم علاقه پیدا می کنی!!
مشکل همه همین جاست که زبونی میگن میخوایم پیشرفت کنیم این شعاره!
کسی که واسه پیشرفت اصرار داره و نمیخواد زندگیش تلف بشه بدون خستگی میخونه این شعار نیست!!
مشکل همه همین جاست که زبونی میگن میخوایم پیشرفت کنیم این شعاره!
کسی که واسه پیشرفت اصرار داره و نمیخواد زندگیش تلف بشه بدون خستگی میخونه این شعار نیست!!
ولی تا انگیزه نداشته باشی بدون خستگی نمی خونی چون هزاران نفر دور و بر آدمن ک خیلی خوندن و هیچی نشدن!!!بنظر من باید ی چیز قوی تری باشه که بهت ثابت کنه که متفاوتی!!!وگرنه ب همون اندازه که واسه ی اثبات این قضیه ک هر کی زیاد تلاش می کنه ب جای خوب می رسه مثال هست واسه اثبات این که خیلیا خیلی خوندن و ب هیچ جا نرسیدن هم مثال هس!!!