من جواب هارو از یه سایت معتبر دانلود کردم!!!
با این تعداد درست و صحیحی که گفتم تقریبا به نطرتون (نظر شخصی خودتون)میشه قبول شد؟شما ها چند تا درست زدید؟ اصلا چند نفر واسه م1 قبول میشن؟
خب شما اگه به امیدخدا قبول شدی با یه برنامه خوب هم میتونید عمومی های سوم رو بخونید هم میتونیدواسه رحله دوم آماده بشید، البته دیگه باید قید تعطیلات نوروز رو بزنید (تعطیلاتی که احتمالا آخرین تعطیلات حسابی نوجوونیتونه) و خب این کمترین هزینهای هست که میشه برای آینده پرداخت کرد. (چه جمله خفنی گفتم!)
من جواب هارو از یه سایت معتبر دانلود کردم!!!
با این تعداد درست و صحیحی که گفتم تقریبا به نطرتون (نظر شخصی خودتون)میشه قبول شد؟شما ها چند تا درست زدید؟ اصلا چند نفر واسه م1 قبول میشن؟
خب شما اگه به امیدخدا قبول شدی با یه برنامه خوب هم میتونید عمومی های سوم رو بخونید هم میتونیدواسه رحله دوم آماده بشید، البته دیگه باید قید تعطیلات نوروز رو بزنید (تعطیلاتی که احتمالا آخرین تعطیلات حسابی نوجوونیتونه) و خب این کمترین هزینهای هست که میشه برای آینده پرداخت کرد. (چه جمله خفنی گفتم!)
موافقم وباید این نکته رو هم مدنظر داشته باشیم که مرحله دوهم از عمومی ها میاد و بعضا سوالات به سمت کنکوری ترشدن و حفظی تر شدن پیش میرن اگه دوره های 16 و17 رو با13و14 مقایسه کنید متوجه میشید چی میگم
از شانس من بدبخت این سال کف تا 50 فکر کنم بره بالا!!!!
راستش قبول نشم هم چیزی نمیشه ! من فقط بیوشیمی کمپل و نصف سلول کمپل رو خوندم یعنی خیلی تلاش نکرده بودم که حروم شه :87: