پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله اول المپیاد شیمی 1394
سلام بچه ها امسال خیلی اسون تر بوده که شیمی من خودم پارسال و سال پیششم قبول شدم
سلام،
پارسال به نظرتون سوال ارلن مایر سخت بود؟ سوالات کلیشه ای استو چی؟یا ترمو؟ پارسال المپیاد آسون ترین آزمون طی ۴ سال اخیر بود،،، از دید من!گفتن نداره ولی خب منم پارسال و سال پیش دراومدم پارسالو ۹۰ زدم و سال اولم ۷۰ و خرده ای که یادم نمیاد دقیقا!امسالم درمیام،،، امسال سخت شد چون حجمش زیاد شد، برای یکی مثل شما یا من که مباحث دبیرستانو تمام کردیم و برای پیش وقت داشتیم خوب بود. ولی سعی کنین آزمونو از دید اون بچه ی دوم ببینین که شاید هنوز به تسلط روی پیش نرسیده باشه. شاید خونده و وقت سوال حل کردن نداشته...
دوره ۲۵ مرحله ۱ فقط شیمی آلی با ارزشی داشت.... بازم میگم گفتن نداره، من توش نمره از دست ندادم. ولی دلیل نمیشه که اگه یکی که آلی نخونده به من بگه آلی دوره ۲۵ سخت بوده، من بگم نه خیلیم آسون بود..... اینارو نمیگم که رزومه بسازم چون کسی هم نیستم اصلا. میگم که یعنی آزمون برای منم آسون بود اما بستگی داره نگاهتون چی باشه....از دید بقیه لطفا به آزمون نگاه کنین و به نظرم یه بار سوالات این دوسالو کنار هم بزارین....
بچه ها الان خیلیا نگرانن با آقای درتومیان موافقم، بیاین سعی کنیم یه کم یه جو آروم تر از لحاظ روانی براشون ایجاد کنیم، نه اینکه بدتر نگرانشون کنیم.اونم برای هیچ و پوچ!
اینو جدا میگم وگرنه من انگشتامو که الکی بم ندادن این پست به این حجمو تایپ کنم ، یا پست قبلیم.... بار روانی روی کار بچه ها تاثیر داره.
موفق باشین.