پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد زیست شناسی 1394
بچه ها دیروز من زنگ زدم باشگاه یه حاج اقایی جواب داد،بعد از اینکه سلام دادم و از دهنم در رفت که برا نتایج زنگ زدم آقاهه این متن را قراعت کرد:خانم من رو سایت نوشتم هفته دوم تا اخر هفته دوم چهارروز وقت دارم هنوز(اینجا اون ابهام که هفته دوم دقیقا چیه حل شد هفته دوم از هفتم تا چهاردهم تیر محسوب میشه)،شما فکر کردید ما اینحا استراحت میکنیم،از صبح تا شب تمام تلاشمونو میکنیم،بعضی از کمیته ها هنوز کار تصحیحشون تموم نشده منم مجبورم همه رو یه جا بزارم رو سایت(اینجا واقعا حس کردم داره به شعورم توهین میکنه،مگه میشه،مگه داریم که تا الان تصحیح تموم نشده باشه)بعد از اتمام کار کمیته ها باید به وضعیت دو رشته ای ها رسیدگی کنم،یکی دو نفر نیستن که!!!میدونید حجم تماس ها چه قدره!!مطمعن باشید لفت دان نتایج نفعی واسه من نداره،فقط به نفع شما بچه هاست،به من بدن الان میزارم،همونطور که گفتم هنوز چهار روز فرصت دارم.تلاش میکنم تا پونزدهم شونزدم بزارم،شما از شنبه ، یکشنبه ،دوشنبه منتظر نتایج باشید.
من که نفهمیدم از چند شنبه منتظر باشم ولی آقا برو از خدا بترس من دو ماهه منتظرم!!!خلاصه فقط فهمیدم که غلط کردم زنگ زدم!!!و اینم جالب بود که اقاهه متکلم وحده استفاده کرد،فک کنم داشتم با اچار فرانسه باشگاه حرف زدم