پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد زیست شناسی 1394
علت اینکه اینقدر معطل می کنند اینه که پول کسی که قرار بود برگه ها رو اسکن کنه و بده به مصححان رو ندادن و دو سه هفته برگه ها دیر به دست مصححین رسید یعنی نظمشون تا ته تو حلقم
امتحانات نهایی تموم شد خبری از نتایج نشد
خرداد رفت ولی کو نتایج
فصل بهار هم جمع کرد رفت ولی انتظارا بی جواب موند
حدود دو هفته از تیر هستش که گذشته ما هنوز هم منتظریم
از فردا هم شبای قدر شروع میشه ولی هنوز نتایج از راه نرسیدن.......
تا کی بالاخره باید منتظر بمونیم......
فک کنم به خاطر تحریم واوضاع اقتصادی باشگاه تعدیل نیروکرده وفقط رئیس وابدارچی باشگاه موندن وهمه کارهاروخودشون انجام میدن.احتمالا رئیسم دوشغله هست وپاره وقت توباشگاه کارمیکنه وبه همین دلیل نتایج دیرکرده وگرنه نتایج اینقدرعقب نمی موند.
صدها بچه ی دبیرستانی رو تو شرایط سختی قراردادن و هیچ کس جوابگو نیس...دروغ پشت دروغ...تاوان لحظه های سختی که بچه ها میکشن رو کی خواهد داد...حتی علاف بود هم از دغدغه ی فکری بچه ها ناشی میشه...واقع گریه آوره
یک منبع آگاه خبر داد:نتایج حداکثر تا چهار شنبه میاد.آپدیت:یک منبع آگاه دیگر خبر داد:نتایج چهار شنبه یا پنج شنبه میاد.متاسفانه از گفتن نام این دو منبع آگاه به شدت معذورم آپدیت:تصحیح برگه ها و جمع نمرات به پایان رسیده است ؛ برگه ها اکنون در دست باشگاه است که اسم ها را به برگه ها متصل کند.
یک منبع آگاه خبر داد:نتایج حداکثر تا چهار شنبه میاد.آپدیت:یک منبع آگاه دیگر خبر داد:نتایج چهار شنبه یا پنج شنبه میاد.متاسفانه از گفتن نام این دو منبع آگاه به شدت معذورم آپدیت:تصحیح برگه ها و جمع نمرات به پایان رسیده است ؛ برگه ها اکنون در دست باشگاه است که اسم ها را به برگه ها متصل کند.
اگه تصحیح تموم شده پس دیگه چرا اونقدر دور؟[/quote]
نمیدونم توسایت المپیادکامپیوترنوشته بود.منم عینا کپی کردم
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
خبرفوری:درویدئویی که همین الان ازمذاکره کننده ارشدایران منتشرشد اعلام شدکه تنها موضوع باقیمانده اعلام نتایج المپیادایران است که اگرحل شودتوافق خواهیم کرد.رئیس سازمان ملل هم ازنقض حقوق بشرتوسط باشگاه خبردادوگفت:باشگاه جنایت جنکی مرتکب شده وازانواع بمب هایی روحی استفاده کرده است!
خبرفوری:درویدئویی که همین الان ازمذاکره کننده ارشدایران منتشرشد اعلام شدکه تنها موضوع باقیمانده اعلام نتایج المپیادایران است که اگرحل شودتوافق خواهیم کرد.رئیس سازمان ملل هم ازنقض حقوق بشرتوسط باشگاه خبردادوگفت:باشگاه جنایت جنکی مرتکب شده وازانواع بمب هایی روحی استفاده کرده است!
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
گفتم که من منبعی ندارم توسایت المپیادکامپیوتربود.میتونین برین ببینین.عه
کلا همه ی این وقایع ناشی از اینه که باشگاه پول نداره،میفهمی پول نداره!!!!بابا من پارسال شبای قدر کلی دعا کردم که سال بعد این موقع دوره باشم،چه میدونستم اینطوری میکنن الان اون همه رازو نیاز رو هواست!!!!به باد رفت به باد!!!!!!نمیزارن که نمیزارن آدم به مرگ طبیعی بمیره!!!!!!من امروزم زنگ زدم باشگاه یه خانومه فریاد زد که شونزدهم به بعد میدن!!!!به بعد!!!!!متوجهید که به بعد!!!!!!به قول یکی از دوستان آدم بره تو مثلث برمودا محو شه ولی ایران زندگی نکنه!!!!! :'(