پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد زیست شناسی 1394
از بيكاري مغزمون پوسيد.يه چند تا خاطره با مزه از سالتحصيلي كه گذشت تعريف كنين كمي سرگرم بشيم
این چیزیک میگم بیشتر اسمش خرابکاریه تا خاطره...کلانه تنها من..بلکه بقیه دوستام توانایی خاصی در خرابکاری داریم..:99:روز دوم کارسوق زیست شناسی ک توی مشهد برگذار شدتسک دوممون بیوشیمی بود..باید یکسری موادو تیتر میکردیموبه غلظت میرسوندیمو خلاصه ازین کارا..اقا من به افتخار دوست نابغه ام خانم یگانهt1..میخاستیم ازمایشو شرو کنیم...توی بورت( اگ اشتباه نکنم اسم ظرفشو...اخ قاطی میکنم اسمارو همش..)اسید1مولار بود...توجه کردین دوستان..1مولاررر!!!!!!!!!تااومدم اون گیره رو بچرخونم ک اسید تیتربشه..گیره خراب بودو..بکدفعه کل اسیدا سرازیر شدو ماهم دستکشامونو در اورده بودیم..این یگانه خانمم دستش محلوله باز بود ک گرفته بود زیر بورت(شک دار هنوز اسم ظرفه بورته یا پیپت..)وقتی اسیدا داشت میریخت..یگانه هول شد بجای اینک ته ظرف اسیدارو بگیره تو دستشور گرف سمت استاد راهنما!!!!!!!1:207:اوففففففف چه کردیییمممممم..
حالا جیغای من بکنار ک فک کردم دست یگانه نابود شد هیچ..اون بنخدا روپوشش از دست رفت..حالا هر چی به یگانه میگه سرشو اونور بگیر..اینم هول شده دور خودش میپیچه..منم دلمو گرفتم مردم ار خندهوگریه..همه قاطی شد..اقا اینا همه رو فاکتور بگیریم این شیرای مدرسه خرابه..دوستان اومدن ظرفارو بشورن ک تحویل بدیم(بیخیال تسک شدیم..)شیرو باز کردیم انگار بمب ترکید یهو ابا پاشید تو صورت استاد دیگمون...
واااایییی ...چی شد...:183::183::183:ینی وقتی تصورش میکنم...سرشو اورد بالا از تک تک سلولای صورتش اتیش میزد بیرون...از سز موهاشم اب میریخت:21:دورانی بودا..البته هیچکدوم ازین کارا تقصیر من یکی نبود...یادش بخیر..چه روزای خوشی بود..