پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد زیست شناسی 1394
خدا کنه فقط من در بیام اونایی هم که گفتن از رو نتایج نبوده چون دوتاشون طلاشدن و بقیه هم نقره برنز!
اثبات گفته باشگاه مبنی بر این که پنجشنبه عصر نتایج میاد چیزی ساده ای است چون ما بامداد جمعه الم\یاد جهانی میدیم در باشگاه و واسه همین باشگاه باید نتایجو تا اومدن ما بزاره و الا تیکه پارشون میکنیم!!:4:
اهای ملت برین تو این نتایج مرحله دوم تابستان 94 - :: رده ب - گروه المپیاد دبیرستان علامه حلی تهران سایت نتایج دوالمپیادیاس بلد نیستم لینک کنما---- دو نوشته به هم متصل شده است ----بقیشونم در راه الان دارم از باشگاه میام نتایج اماده شد دارن مشخص میکنن دو اامپیادیا سایت مدرسه مشهدم چنتف دوتایا دیگرو گذاشتن---- دو نوشته به هم متصل شده است ----لینک اصفهانشم پیادا کردم تا شب میزارم
این الان دقیقا چیه؟ دورشته ای ها؟ یا نتایجو زیر یرکی فهمیدن :-" ؟ نامردیه فکنم حدسشونو نوشتنا آخه یکی تو نظرات نوشته فلانی دو رشته قبول شده؟ بعد جواب دادن نه چون نقره داره حتما امسالم دوره هست
این الان دقیقا چیه؟ دورشته ای ها؟ یا نتایجو زیر یرکی فهمیدن :-" ؟ نامردیه فکنم حدسشونو نوشتنا آخه یکی تو نظرات نوشته فلانی دو رشته قبول شده؟ بعد جواب دادن نه چون نقره داره حتما امسالم دوره هست
.رادران بهجتی که پارسال طلا شدن یکشون تو کامپیوتر اون یکی ریاض کسی نمتونه سال دوم تویا رشته طلا بشه و سال ببعد نمیتونه دوباره تو اون رشته این دوتا پارسال یکشون رفت کامپیوتر یکی ریاضی امسال برعکس شده اقای اسدی نفققره داره کسی که نقره داره و چون نقره داره بدون دادن مرحلا یک ودو میره دوره دوتا اخریم دوتا شدن