پاسخ : کفبینی و حاشیههای مرحله دوم المپیاد زیست شناسی 1394
بچه ها من دیشب رفته بودم روضه
بعد اون خانمه داشت ی چیزی میگفت ک من برام خیلی تعجب اور بود
امیدوارم چیزی که میگم رو دوستان توهین و بی دینی و اینا حساب نکنن
من خودم ادم معتقدیم
خانمه میگفت توی شعب ابی طالب حضرت خدیجه و پیامبر(ص) و ی نفر دیگه ک یادم نمیاد هر سه تا یه خرما با هم میخوردن
و اصلا هم احساس گرسنگی و تشنگی نمیکردن
شما منو مجاب کنید که این امکان داره
با تشکر
تو مجالس روضه ، خیلی حرفا زده میشه خیلی صحبتا میشه خیلی روایات گفته میشه درست غلطیش باشه با روایت کننده .
اما داستان این یک عدد خرما و حضرت خدیجه :
وضعیت شعب ابی طالب خیلی عجیب بوده . حسابشو بکنید یه عده انسان رو بریزید یه جا محاصرشون کنید و آب وغذا و ... نباید به اینا برسه .
حالا مسلمونا به زحمت یه خرما پیدا می کردن .
حضرت خدیجه و بقیه این خرما ها رو در دهانشون میذاشتن با هستش و انقد میذاشتن یا احساس رفع گرسنگی بهشون دست میده و اینو همین جور انتقال میدادن.
واقعا شرایط خیلی اونجا طاقت فرسا و سخت بوده .
و اینم در نظر بگیریم خدا ، قادر مطلقه . وقتی یه عده تو اون شرایط زمانی و اجتماعی دعوت خدا رو لبیک میگن حتما خدا هم هواشونو داره و این قدرت تحمل رو بهشون میده .
مثلا من بیام بگم من 5 روز هیچی نخوردم هنوزم زندم و گشنم هم نیست باور نمی کنیم و اگه همین کلام در مورد حضرت خدیجه گفته بشه حداقل جای تحقیق رو باقی میذاره .
در نهایت هم حضرت خدیجه همون جا فوت شدند . حالا شرایط ایشون هم بدتر بود . چون همسر سردمدار این حرکت بودند درست مثل حادثه کربلا.
اگه آبی هم آورده میشد امام حسین ، حضرت عباس ، حضرت زینب ، حضرت علی اکبر اینا سهم رو میدادن به بچه ها و نمی خوردن .
وضعیت حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه هم همین جور بود . بیشتر از بقیه تحمل می کردند.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
حالا من نمیدونم اون روضه خون دقیقا چه تعبیری به کار برده ولی فکر کنم با این همه روایاتی که من شنیدم هیچ یکی از خاندان نبی(ص) هیچ وقت سیر نبودند چون حتما گرسنه تر از اون ها هم وجود داشته . تو اون شعب با اون همه سختی ........
به زبون خودشون شاید اظهار سیری می کردند اما در باطن .....
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
این تعبیرم غلط بود فکر کنم .
وجود فردی گرسنه تر از ائمه ، مخالفت داره با ولی الله بودن اونها .
ائمه ما و خانوادشون همیشه بیشتر از خودشون به فکر بقیه بودن پس تا وقتی از سیر بودن بقیه اطمینان نداشتن به شکم شون توجهی نداشتن