فعلا من یه تجربه ای رو بگم
طولانیه ولی بخونین تجربه ی جالبیه)
سال قبل که تو آیریسک میگشتم به یه مطلبی رسیدم که با این داستان شروع کرده بود:
شرلوك هلمز، كارآگاه معروف و معاونش واتسون رفته بودند صحرانوردي و شب هم چادري زدند و زير آن خوابيدند[FONT=tahoma !important].[/FONT]نيمه هاي شب هولمز بيدار شد و آسمان را نگريست. بعد واتسون را بيدار كرد و گفت: «نگاهي به آن بالا بينداز و بگو چه مي بيني؟»واتسون گفت: «ميليون ها ستاره.»هولمز گفت: «چه نتيجه اي مي گيري؟»
واتسون گفت: «از لحاظ روحاني نتيجه مي گيريم كه خداوند بزرگ است و ما چقدر در اين دنيا حقيريم. از لحاظ ستاره شناسي نتيجه مي گيريم كه زهره در برج مشتري است، پس بايد اوايل تابستان باشد. از لحاظ فيزيكي نتيجه مي گيريم كه مريخ در محاذات قطب است، پس ساعت بايد سه نيمه شب باشد[FONT=tahoma !important].»شرلوك[/FONT]هلمز قدري فكر كرد و گفت: «واتسون تو احمقي بيش نيستي. نتيجه اول و مهمي كه بايد بگيري اين است كه چادر ما را دزديده اند!»
و بعدشم از این مطلب نتیجه گیری کرده بود و گفته بود که گاهی وقتا ما تو المبیاد اونقد بعضی سوالا رو اشتباهاا سخت میبینیم و وارد چیزای خیلی پیچیده میشیم
که یادمونن میره ممکنه جواب همین چیرای ساده باشن!
حالا اینو یادتون باشه بریم سر مرحله دوی من:
لحظات اخر بود و مراقب یه ردیف مونده بود که به من برسه با خودم گفتم که باید از هر ثانیه نهایت استفاده روبکنم و یه نگاهی به تستی ها انداختم که چشم افتاد به سوال 4:
كدام نيم واكنش نادرست است؟
گزینه1)آندی در برکافت محلول بسیار غلیظ KF درآب 2F>F2+2e
گزینه 4)کاتدی در سلول سوختی H2O+O2+4e>4OH
فقط گزینه یک وچهارو نوشتم چون بحثم سر همین دوتاس من یکو زده بودم ولی چهار موازنه نبود(چشمتون روز بد نبینه) بله ،یاد اون چیزی که تو ایریسک خونده بودم افتادم و خیلی خوشحال بودم سریع پاسخناممو درست کردم و گزینه چهارو زدم!!بعدشم مراقب رسید و برگه منم گرفت و یه نفس عمیق کشیدم و خیلی خوشحال بودم که یه غلط تستیو درس کردم و با خودم گفتم حتما چون مامانم توخونه داره واسم دعا میکنه و بابام رفته حرم واسم دعا کنه اینم حتما تاثیر همون دعاها بوده
(پارازیت همبن الا ماماننم و بابام دعوام کردن گفتن ول کن اون اینترنتو دیگه!!)
حاالا وقتی کلید باشگاه اومد یکو درس گرفته بود!!!(واااای)
منم میدونستم یک هم ممکنه باشه ولی چون تاکید کرده بود بسیار غلیظ و در غلظت 200 مولار گزینه یک درسته و چهار هم موازنه نبودد من چهارو انتخاب کردم
حالا درصدمو حساب کردم شدم 71.33 و اگه چههارو درس میزدم میشدم 73.33 و کف هم طبق نظر دوستان دوروبر 75 هست!!!!!!!
:179::179::179:
حواستون باشه واشه شما اتفاق نیافته!!!!