تو این نظر سنجی کسایی که بالای 75 هستن نمی تونن نظر بدن؟ :!:
البته مارو چه به این حرفا!!!
ببخشید من حتی روی سوالارم یادم نیس!شما نمی دونید جایی زدن یا نه؟ 8O
گرچه حتی اگه نگاهم کنم باز می دونم نمرم پایین 60 می شه ولی باز ضرری نداره 8O 8O 8O
LOvE جان ظاهرا امسال یکم سختتر بوده ولی من کلا از فیزیک چیز خاصی نمی دونم :x نظر ندم بهتره :x :x
می شه بگی نمرت چند بود؟
اه چرا همه ی استانا سوال دارن .........سوالای ما رو گرفتن
چون امسال هم آسونتر بوده و هم وقت بیشتری برای هر سوال داشتیم پس عملا کف بالا می آید
و بازه ی اعلام شده توسط کارشناسان :lol: تایید شده و کاملا منطقی است
شما مرحله 1 را چند زدی
بذارید چیزی بگم در این که سوالای پارسال رو راحت تر می شد حل کرد(نه این که اسون تر بودن)شکی نیست اما با یه نگاه به 21 دوره قبل دستمون میاد 60% کل نمره حد معقولی است.با این تفاسیر این ککه بگیم کف 65 تا 70 نمره است کاملا منطقیه .اقای loveاگر واقعا با توضیحاتت 60 نمره اوردی از همیم حالا برای باشگاه بخون.ضمن این که به بقیه هم همین توصیه رو دارم اگه قبول شدین که عالیه اگر هم نه چیزی رو از دست ندادین و مگر نه این که ما درسمون رو برای خودش و علاقه ای که بهش دلریم می خونیم. :wink:
سلام elham_p
باید بگم نمره متغیره چون تعداد سوالا متغیره اما بچه ها معمولا به هر سوال 10 نمره اختصاص می دن.برای ازمایشگاه هم بستگی به سختی سوال داره و معمولا بین 1 تا2 سوال حساب میشه :wink:
تو مرحله ی دوم یه سوال ازمایش هست که باشگاه وسایلشم می فرسه و یه برگه ام داره که یه مقدار توضیح می ده ازمایش چیه و چطوری انجام می شه اخرشم چند تا سوال داره که باید طی ازمایش جوابشون به دست بیاد!وقتشم از بقیه ی سوالا جداست.
ان شا الله همگی موفق باشید