افرا.ف

Well-Known Member
لایک ها
580
پاسخ : کمپبل یا سولومون؟؟؟

بحث سخت بودن یا نبودن سولومون نیست ، اونقدرا هم سخت نست که باعث شه بخاطر سخت بودنش نخونیدش، بحث اینه که الان مرجع سوالات ، چه irbo چه ibo فقط کمپل هستش ، اونقدار هم تفاوت سطح اطلاعاتی ندارن که بخوایید نگران باشید که نکنه سولومون بیشتر گفته ! واسه کسی که در اینده ای نزدیک میخواد کتب تخصصی رو شروع کنه این اصلا دغدغه نیست .
یک کلام ، کمپل.

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

بحث سخت بودن یا نبودن سولومون نیست ، اونقدرا هم سخت نست که باعث شه بخاطر سخت بودنش نخونیدش، بحث اینه که الان مرجع سوالات ، چه irbo چه ibo فقط کمپل هستش ، اونقدار هم تفاوت سطح اطلاعاتی ندارن که بخوایید نگران باشید که نکنه سولومون بیشتر گفته ! واسه کسی که در اینده ای نزدیک میخواد کتب تخصصی رو شروع کنه این اصلا دغدغه نیست .
یک کلام ، کمپل.

ALIЯEZA

New Member
لایک ها
108

پس حالا میگید کمپبل کدومش خوبه فارسیش یا انگلیسیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yosemite

New Member
لایک ها
31

بستگی به سرعت خوندن داره منظورم فهمیدنه

m.h.souri

Active Member
لایک ها
118

من هم خداییش با این حرف موافقم و خیلی شنیدم در مورد گیاهی مخصوصا سولومون به نظرم بهتره چون یه حالت منظم تر و دقیق تری داره ولی میتونید دلیلتون رو بگید که چرا جانوری رو هم از رو سولومون بخونیم؟
ببینید جانوری کمپل خیلی همه چیز رو سطحی توضیح داده و بعضی جاهاهم{!!!!!}در سطح کتابه!اما جانوری سولومون به نظر من سطحش بالاتره و خیلی بهتر از کمپله!!

ALIЯEZA

New Member
لایک ها
108

ببینید جانوری کمپل خیلی همه چیز رو سطحی توضیح داده و بعضی جاهاهم{!!!!!}در سطح کتابه!اما جانوری سولومون به نظر من سطحش بالاتره و خیلی بهتر از کمپله!!
خوب درست اما کمپبل طوری نوشته شده که آدم خودش هم به تنهایی میتونه بخونه
اما سولومون طوریه که اگه اطلاعات پایه ای نداشته باشید باید همراه با یه معلم یا استاد اونو بخونید
البته نظر شخصیه من اینه که اول سراغ سولومون رفتن اشتباهه اول کمپبل رو باید خوند بعد به صورت مقایسه ای رفت سراغ سولومون تا مباحث رو تکمیلی تر خوند

زمینی

Active Member
لایک ها
159

پس حالا میگید کمپبل کدومش خوبه فارسیش یا انگلیسیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من صد درصد با انگلیسیش موافقم. انگلیسی 2014 غوغاست جدا از این که یه ریز نکته هایی رو اضافه تر گفته شکل هایی هم اضافه شدند و شکل هایی با عنوان Make Connections هم اضافه شدند که فوق العادست همچنین راجع به یونیت3(ژنتیک) فصل ها تغییر عمده ای کردند و علاوه بر اون متنش خیلی روونه من هر جایی که ترجمه رو نفهمم میرم سراغ انگلیسیش ولی بدی هایی هم داره: هنوز تکست 2014 مشهد نیومده و باید از روی لپ تاپ بخونم که هم چشمم رو در میاره هم همیشه همرام نیست و این که یه خورده ای سرعت آدم ممکنه پایین بیاد

m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42

من صد درصد با انگلیسیش موافقم. انگلیسی 2014 غوغاست جدا از این که یه ریز نکته هایی رو اضافه تر گفته شکل هایی هم اضافه شدند و شکل هایی با عنوان Make Connections هم اضافه شدند که فوق العادست همچنین راجع به یونیت3(ژنتیک) فصل ها تغییر عمده ای کردند و علاوه بر اون متنش خیلی روونه من هر جایی که ترجمه رو نفهمم میرم سراغ انگلیسیش ولی بدی هایی هم داره: هنوز تکست 2014 مشهد نیومده و باید از روی لپ تاپ بخونم که هم چشمم رو در میاره هم همیشه همرام نیست و این که یه خورده ای سرعت آدم ممکنه پایین بیاد
میشه لینکشو بدین من خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم

bloodborne

New Member
لایک ها
215

بله منم pdf رو گرفتم حدود 300 مگابایت هست ولی خیلی رنگ بندی و شکلاش باحال تر شده من که خوشم اومد.
می فروشنش توی نمایشگاه بود ولی خیلی قیمتش بالا .650000 تومان. زیاده.

amir137925

New Member
لایک ها
63

صد درصد همه ی کتابا انگلیسیش بهتره تا فارسی

اره منم دارم فایلشو خیلیم روونه لامصب

بله منم همینو تو پستای قبلی گفتم که کمپل منبع جهانی هست باید دید با کدوم راحت هستی

bloodborne

New Member
لایک ها
215

میشه لینکشو بدین من خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم
گذاشتمش توی تاپیک منابع فیزیولوژی المپیاد
برو اونجاست.

arefeh288

New Member
لایک ها
1

کمپل و سولومون هردو مباحث یکسانی رو مطرح می کنن ولی خود ibu کمپل رو معرفی کرده...کمپل هم سوال خیز تره و هم اگه دقت کنین نگارش روون تری داره ولی با این حال بعضی ها با

سولومون راحت ترند و این اصلا نکته منفی نیست....!:16:

hossein-bio

New Member
لایک ها
48

من سولومون رو ندارم ونمیتونم راجب اون نظر بدم ولی کمپل ویرایش 2011 خانه زیست واقعا خوبه.

nokhbeh

New Member
لایک ها
0

Slm
Man ketabaye kampbel ro kharidam vali nemidunam un kody ke bahash mitunam vared saite mastering biology besham kojas khaheshan komakam konin behesh niaz daram

Slm
Man ketabaye kampbel ro kharidam vali nemidunam un kody ke bahash mitunam vared saite mastering biology besham kojas khaheshan komakam konin behesh niaz daram

Slm

Slm
Man ketabaye kampbel ro kharidam vali nemidunam ke un kody ke bahash mitunam beram tu saite masteringbiology kojas khaheshan komakam konin vaghean behesh niaz daram mamnun

زمینی

Active Member
لایک ها
159

Slm
Man ketabaye kampbel ro kharidam vali nemidunam ke un kody ke bahash mitunam beram tu saite masteringbiology kojas khaheshan komakam konin vaghean behesh niaz daram mamnun
اول از همه منم سلام عرض میکنم
در مورد کد برای mastering biology باید یادآور شم که کتاب هایی که ما خرید میکنیم هیچ کدوم اورجینال نیستن و اون کد فقط در کتاب های اورجیناله (یاد جمله ی معروف این جا ایران است افتادم). شما برای به دست آوردن اون کد دو راه پیش رو دارید:
1- کتاب اصل رو بخرید
2- به سایت mastering biology برید و حداقلش سی دلار بدید (اگر البته بانک های ایران به دنیا راه داشت یا این که یه حساب خارج کشور داشته باشید)
با توجه به این که شما تازه واردید خواستم نکته ای رو یادآور شم که تا جایی که میشه فینگلیش ننویسید بهتره.

آخرین ویرایش توسط مدیر

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

کمپبل بیولوژی منبع کتاب درسی هست و همچنین مختصر و مفید تره ضمنا عکس ها و تعاریف بهتری داره
کسی بخاطر یه سی دی منبع انتخاب نمیکنه مثلا شما چون کتاب آلبرت سی دی داره امیری رو انتخاب نمیکنید؟!سولومون برای کسی که زمان داره میتونه مفید باشه ولی اگه من باشم حاضرم دوبار کمپبل رو بخونم بجای سولومون
و ضمنا همه حق سوال پرسیدن دارن و دلیلی برای بدحالی وجود نداره

bloodborne

New Member
لایک ها
215

این رفتار ناشایست رو توی تاپیک نکنید زشته.
اینجا همه حق نظر دهی رو دارن.

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

شاید براتون سوال به وجود بیاد که سولومون بخونید یا کمپبل؟حالا امروز می خواهیم به این موضوع بپردازیم؟خوب شروع می کنیم:من تابستانی که به سال دوم دبیرستان می رفتم، شروع به خواندن دو جلد کتاب کمپبل کردم. اما معلم زیست جدیدم به بنده توصیه کرد که سولومون را بخوانم. من نیز شروع به خواندن آن کرده ام و به شما نیز پیشنهاد می کنم که شروع به خواندن کتاب سولومون کنید. چون سولومون به زبان فارسی تقریبا مانند کمپبل به زبان انگلیسی اصل است. همچنین مطالب در سولومون به طور جامع توضیح داده شده و شما می توانید بجای جلد ششم سولومون از جلد چهارم کمپبل که اکولوژی کمپبل است، استفاده کنید. این بود توصیه های بنده ی حقیر.امیدوارم ابهامات در مورد سولومون و کمپبل حل شده باشد.این مطلب را که دیدید در صفحه ی اصلی قرار دادم بخاطر این بود که کارمان را شروع کنیم. از این به بعد شما عزیزان می توانید موضوعات مختلف را در انجمن سایت مشاهده کنید.با تشکرتجدید عقیده: دوستان این مطلب مربوط به زمانی بود که کتاب جدید کمپبل توسط خانه زیست شناسی ترجمه نشده بود. اما به شدت بهتون توصیه می کنم تو هر مقطعی از خواندن سولومون یا کمپبل قدیمی هستید، اون رو رها کنید و سریع شروع به خواندن کتاب 6 جلدی کمپبل چاپ جدید خانه زیست شناسی کنید. من با اینکه کتاب سولومون و کمپبل قدیمی رو چند بار خوردم، اما بعد از دیدن کمپبل جدید طاقت نیاوردم و شروع کردم به خوندن اون. مخصوصا جلد تکامل.موفق باشید.
منبع: iranibo.rozblog.com

E.coli

New Member
لایک ها
211

سولومون چیه بابا!
کمپبل !
just :)

bloodborne

New Member
لایک ها
215

لطفا درباره کتابی که درصدی از دانش آموزان مطالعه می کنند توهین نکنید.

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

شما چه علاقه ای به سولومون دارین
فک نمیکنم کسی توهین کرده باشه دوستان صرفا نظرشون رو گفتن
راستش شما هنوز سال اول هستید گمان میکنم در آینده که با تجربه تر شدین شاید بیشتر از کمپبل خوشتون بیاد شاید هم نه

شما چه علاقه ای به سولومون دارین
فک نمیکنم کسی توهین کرده باشه دوستان صرفا نظرشون رو گفتن
راستش شما هنوز سال اول هستید گمان میکنم در آینده که با تجربه تر شدین شاید بیشتر از کمپبل خوشتون بیاد شاید هم نه

بالا