farzam

Active Member
لایک ها
149
پاسخ : کمپبل یا سولومون؟؟؟

سولومون خیلی مسخره است.

البته به نظر من :)

E.coli

New Member
لایک ها
211

لطفا درباره کتابی که درصدی از دانش آموزان مطالعه می کنند توهین نکنید.[/QUOTE
دقیقا کجای حرف من توهین بود ؟:)
من به شخصه کمپبل میپسندم !

bloodborne

New Member
لایک ها
215

بنده امسال دوم هستم تجربه کافی هم دارم.

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

دوستان ببخشید من نظر میدم اما باورکنید دوستای من هم با کمپبل قبول شدن هم با سولومون!لایف و بقیه هم زیاد پیدا نمیشن وگرنه تو درگیری هاتون اوناهم ذکر میشدن و کار سخت میشد!ولی هر کسی خودش باید کتابای خودشو انتخاب کنه نه دیگران! بقیه فقط میتونن محاسن و معایب کتابارو بگن!من کمپبل رو خوندم و واقعا هم ازش راضی ام حتی اونموقع که کمپبل جدید نیومده بود من سولومون رو نخریدم و منتظر چاپ جدید موندم!چون بنظرم جدیدتر و کامل تر و مفیدتره و با المپیاد تطابق بیشتری داره ولی اگه سولومون دارید دلیلی نداره برین صد وخورده ای هزارتومن پول تونو هدر بدید!:eek:

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

دوستان ببخشید من نظر میدم اما باورکنید دوستای من هم با کمپبل قبول شدن هم با سولومون!لایف و بقیه هم زیاد پیدا نمیشن وگرنه تو درگیری هاتون اوناهم ذکر میشدن و کار سخت میشد!ولی هر کسی خودش باید کتابای خودشو انتخاب کنه نه دیگران! بقیه فقط میتونن محاسن و معایب کتابارو بگن!من کمپبل رو خوندم و واقعا هم ازش راضی ام حتی اونموقع که کمپبل جدید نیومده بود من سولومون رو نخریدم و منتظر چاپ جدید موندم!چون بنظرم جدیدتر و کامل تر و مفیدتره و با المپیاد تطابق بیشتری داره ولی اگه سولومون دارید دلیلی نداره برین صد وخورده ای هزارتومن پول تونو هدر بدید!:eek:
ولی به نظرمن حتی اگه کسی سولومون هم داشته باشه وبره کمپبل بخره پولش هدر نمیره
کمپبل جای خودش رو داره

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

ولی به نظرمن حتی اگه کسی سولومون هم داشته باشه وبره کمپبل بخره پولش هدر نمیره
کمپبل جای خودش رو داره
منظور بنده از هدر رفتن اینه که اون شخص رفته n تومن پول داده سولومون خریده حالا باتوجه به گرونتر بودن کمپبل از سولومون بره فلان قدر پول بده و سولومون رو نخونه!اگه واقعا راست میگه بشینه سولومون رو عالی بخونه و بعدش کتابای مراحل بالاتر رو بخونه و از همه مهمتر سوال حل کنه!آدم با سوال حل کردن خیلی چیزایی رو یادمیگیره که شاید با مطالعه نفهمیده باشه!دلیل نمیشه فقط پول خرج کنه و بشینه همش این کتاب و اون کتابو بخونه!و صدالبته بنده روی کمپبل تأکید کردم وگفتم برای المپیاد مناسب تره!

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

منظور بنده از هدر رفتن اینه که اون شخص رفته n تومن پول داده سولومون خریده حالا باتوجه به گرونتر بودن کمپبل از سولومون بره فلان قدر پول بده و سولومون رو نخونه!اگه واقعا راست میگه بشینه سولومون رو عالی بخونه و بعدش کتابای مراحل بالاتر رو بخونه و از همه مهمتر سوال حل کنه!آدم با سوال حل کردن خیلی چیزایی رو یادمیگیره که شاید با مطالعه نفهمیده باشه!دلیل نمیشه فقط پول خرج کنه و بشینه همش این کتاب و اون کتابو بخونه!و صدالبته بنده روی کمپبل تأکید کردم وگفتم برای المپیاد مناسب تره!
چنین فردی تکلیفش با خودش هم مشخص نیست
به هرحال تشکر از نظراتتون استاد :)

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

چنین فردی تکلیفش با خودش هم مشخص نیست
به هرحال تشکر از نظراتتون استاد :)
اختیار دارید شرمنده نکنید بنده شاگردم،ولی باز توصیه میکنم درگیر چند منبعی بودن نشید!یاحق

nokhbeh

New Member
لایک ها
0

ممنون ازلطفتون

biochrist

New Member
لایک ها
80

این نکته رو در نظر بگیرید که سولومون کمی سطحش بالاتر از کمپبله.در ضمن شاید هممون بدونیم که این بحثا کهنه شده.کسایی که اینجا هستن و دارن بحث میکنن یا یکی از ایندو کتاب رو کامل خوندن یا درحال خوندنش هستن و هیچ کس هم برای انتقاد هایی درست یا اشتباهی که توی این تایپک هست منبع مطالعاتی خودش رو عوض نمیکنه.

farzam

Active Member
لایک ها
149

بچه های زیستی همه حتما 100 دفعه با این پرسش روبرو شدید ولی این جا میخوایم یه خورده دقیق تر برخورد کنیم
من خودم همم کمپبل هم سولومونو دارم به نظر من سولومون جدا کتاب کامل تریه و مباحث بیشتر باز شدند که این در بعضی فصل ها یک مزیت و برخی دیگر از فصل ها باعث تلف شدن وقت آدم میشه. از طرفی خودتون میدونید کمپبل به عنوان مرجع عمومی مطرح شده و به نظرم با ترجمه ویرایش 2011 کمپبل خانه زیست غوغا کرد و این کتاب بسیار جذابه. از طرفی سی دی سولومون هم شاید یه مزیت کوچیک محسوب شه. من خودم با این توضیحات کمپبل رو بیشتر ترجیح میدم ولی دوست دارم بقیه دوستام هم نظر بدن و از کتاب مورد علاقشون با دلیل دفاع کنن
به نظر من مهم نیست کدوم رو بخونیم(گرچه کمپبل بهتره :) ) و مهمه که همونی رو که میخونیم خوب بفهمیم.
حالا میخواد کمپبل باشه میخواد سولومون باشه میخواد کتاب زیست شناسی عمومی پیام نور :) یا هر کتاب زیست عمومی باشه.
مهم نیس

آخرین ویرایش توسط مدیر

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

به نظر من مهم نیست کدوم رو بخونیم(گرچه کمپبل بهتره :) ) و مهمه که همونی رو که میخونیم خوب بفهمیم.
حالا میخواد کمپبل باشه میخواد سولومون باشه میخواد کتاب زیست شناسی عمومی پیام نور :) یا هر کتاب زیست عمومی باشه.
مهم نیس
مهم هست.چرا؟؟؟
چون کمپبل منبع اصلی اعلام شده برای جهانی هست کمیته زیست هم که یک باره زده تو کار ibo وفقط هدفش اینه که ایران مدال خوب توی جهانی بیاره(چه بسا با این روشی که کمیته داره میره به این هدفش نرسه) و خیلی هم به کمپبل علاقه هست تو ایران و دنبال این نیست که بدونه کی مطلب رو فهمیده وکی باهوشه واستعداد داره وکی نخبه هست ونخبگان رو پرورش بده
اگه کمیته دنبال اینها بود حرفت کاملا درست بود
حرفای من واینکه اینقدر روی کمپبل تاکید میکنم برای محکم کاریه

best future

New Member
لایک ها
0

حالا اگه همون کمپبل رو خوب بخونیم برای تابستون سال دوم دبیرستان کافیه یا بهتره کتابای دیگر رو هم خوند؟

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

حالا اگه همون کمپبل رو خوب بخونیم برای تابستون سال دوم دبیرستان کافیه یا بهتره کتابای دیگر رو هم خوند؟
منظورت از کتابای دیگر دقیقا چیه؟؟؟

fa.nazarian

New Member
لایک ها
207

من تا حالا کمپل نداشتم اما از سولومون خیلی راضیم:119:

Tmifn

New Member
لایک ها
22

سولومون کتاب بسیار خوب وفوق العاده ای است.با این کتاب به راحتی می توان از پس المپیاد برآمد(البته مرحله1)

زمینی

Active Member
لایک ها
159

دوستان خواهش میکنم اگرحرفی میزنید دلیلتون رو هم ارائه بدید... نه این که این جا به جبهه ای برای کمپبل دوستان و سولومون دوستان تبدیل کنیم
دوست عزیزم من دقیقا منظور حضرتعالی رو نفهمیدم اگر منظورتون کنکوره که باید کتابای کنکوری خاص خودش رو مطالعه کنید ولی اگر المپیاده باید یه کتابای خاص دیگه ای رو مطالعه کنید

bloodborne

New Member
لایک ها
215

آقا من pdf لایف رو گرفتم احساس می کنم خیلی سطحش بالاست.از سولومون که بالاتر بود.

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

آقا من pdf لایف رو گرفتم احساس می کنم خیلی سطحش بالاست.از سولومون که بالاتر بود.
اگه صفحه اول رو دیده باشین دومین پست مال من بود
و پست این بود:
نظرمن یکبار برای همیشه
کمپبل و لایف
ترجیحا آخرین ویرایش ها

بالا