فکر میکنم بیشتر بچه هایی که درس میخونن تک بعدین!!!
من خودم زبانو قدم به قدم با درس بردم جلو!!!اما خب اونم که درسه!!!هرچند این اواخرش دیگه واقعا اینقدر جذاب شده که حالت تفریح گرفته!!اما بهر حال
اینم با درس خیلی فاصله نداره!!!همیشه دبیر زبانمون میگفت شماها چرا اینقدر تک بعدی هستین!!میگفتیم چون درس داریم!!میگفت شهرای بزرگ بچه هاش هم درس میخونن هم کنارش ورزش موسیقی ... یاد میگیرن
[HIGHLIGHT=#ff0000]من که خودم شخصا [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#ff0000]احساس [/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ff0000]میکنم همین [/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ff0000]طور دست رو دست گذاشتم وقتمو از دست میدم!!!گاهی دیگه حالم بهم میخوره از این وضعیت!![/HIGHLIGHT]
وقتی میبینم بعضیا هستن که شایدم دانشگاه خئب درس نخونن و عادی باشن اما کنارش ورزش میکنن بیرون میرن!!هنرای زیادی دارن!!!
اگه کسی تونست تو این زمینه به من کمک کنه واقعا ممنونشم
[HIGHLIGHT=#ffff00]فکر کنین من به هییییییییییییییییییییییییییییچیزی [/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffff00]علاقه ندارم[/HIGHLIGHT]!!!نه هنر خاصی!!نه بیرون رفتن!نه خرید کردن،نه این زرق و برقایی که دخترای هم سن و سالمون دوست دارن،نمیدونم چرا این مدلی شدم
[HIGHLIGHT=#b2a2c7]دلم میخواد 1 روزی کنار درس ورزش کنم ، کار هنری که دوست دارم انجام بدم،گردش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#fac08f]اما هر کسیو که دیدم پزشکی میخونه دیگه [/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#fac08f]از [/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#fac08f]همه چی زده !!!![/HIGHLIGHT]چه برسه به من که از حالا از همه چی زدم!!!!
بیاین یه فکری کنیم!!مثل اینکه فراگیره
اینقدر دوست دارم بزنم تو خط خوارزمی و ...!!!!!ولی