من افتخار اینو دارم که پایین ترین رتبه ی سایت را بگیرم
عمومی ها که زور بزنم به 60 برسم یک ریدینگ زبان هم نخوندم
ریاضی 16 تا فیزیک 13 تا شیمی 5 نزده دارم
غلطها هم که دیگه جدا
نمیدونم خیلی وقت کم بود آزمون های سالهای قبل را میدادیم خیلی وقت کم نمی آموردیم ولی نمیدونم چرا امروز اینجوری شد.............
hmggi گفت
بهروز:سوال209 شیمی 88 داخل کشور و 205 88 خارج کشور همونی که 5 تا Nداره(و تویهمه سنجشها هم اومده بود) رو لطفا یکی کاملا تشریح کنه.
راستش من تا همین حد بلدم:1-4 تا جفت ناپیوندی داره.
2-بار کل ترکیب +1
3-بارهر کدوم از N ها: اونی که 3 تا جفت داره (-2) 3تا وسطی که جفتناپیوندی ندارن(+1) اخری که 1جفت داره (0) درنهایت جمع جبری بار ها همون+1 می شه
4-هر دو تا پیوند یگانه داتیو هستن(جهت فلش های داتیو هم به سمت همونیه که 3 تا جفت ناپیوندی داره.)
اگه غلطه لطفا یکی تصحیح کنه.
خب بذار یه جوری که به نظرم درسته برات توجیه کنم-املاشو نمیدونم توجیح یا توجیه راستش زبان فارسی وقت نشد بخونم-
از سمت چپ شروع میکنیم
اولین نیتروژن یه جفت الکترون داره و با سه تا تک الکترونش با سه تا تک الکترون نیتروژن بعدی پیوند سه گانه برقرار میکنه
نیتروژن دوم به وسیله ی جفت الکترونی که براش میونده یه داتیو به نیتروژن سه میده
برای این کار نیتروژن سه 2تا الکترونش را از دست میده و +2 میشه و با سه تا الکترون تکش با نیتروژن چهار پیوند سه گانه برقرار میکنه
در نیتروژن چهار که یک پیوند سه گانه با نیتروژن 3 دارد یه پیوند داتیو بهنیتروژن 5 میده و نیتروژن 5 هم برای اینکه بتونه به قاعده ی اگتت برسد یکالکترون میگیره و بارش-1 میشه به این ترتیب نیتروژن 5 3 تا جفت الکترونبراش میمونه و بار کل هم میشه +1
البته بارهایی که گفتم بار قراردادی نیست
البته فکر نکنم توجیهش درست باشه ولی چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
pirate17 گفت
راجع به بقیه ی سوالام نظری ندارین؟! البته تا این جاشم کلی از همتون ممنونم
شما برای بقیه سوال هاتون فقط شماره سوال گذاشتین که برای کتابهای سنجشآخر و کانون زرد سوال های متفاوتی است به خاطر همین معلوم نیست سوال شماچیه!!!!!!!!!!!!!!
شما هم که هر جا کم میارین میگین نقش تاکید داره