دوست عزیز شما سرپرستی ام مگه بر عهده میگیری؟؟؟؟
خداییش شما نبودیا بچه ها دق میکردن از نا امیدی...خدا خیلی لطف کرد که شما عضو شدی وگرنه همه کاسه ی چه کنم چه کنم دستشون میگرفتن
سلام !!!!
حدس ميزدم تو باشي اما فكر نميكردم كاربر جديد بيايي!!!چرا عوضش كردي؟؟؟؟
چند روزيه با دوستام خيلي خوش ميگذرونم ولي ميدونم دوام ندارن حالم گرفته ميشه..........!!!!!!!
سلام !!!!
حدس ميزدم تو باشي اما فكر نميكردم كاربر جديد بيايي!!!چرا عوضش كردي؟؟؟؟
چند روزيه با دوستام خيلي خوش ميگذرونم ولي ميدونم دوام ندارن حالم گرفته ميشه..........!!!!!!!
به به سلام بکس تجربی و ریاضی و کلا کنکوریا!!! خوبین!؟ منم خوبم!!! مثل اینکه کنکورو فقط من خراب نکردم و بقیه هم destroy کردن!!! نظرمو درباره سوالا بگم حالا که همه میگن(البته با اجازه!) سوالای عمومی خوب بود یعنی مثل پارسال بود البته من ادبیاتو خراب کردم و به متن دوم زبان نرسیدم!!! سوالای زمین هم شیطون گولم زد و زدم و رسیدم به ریاضی. من اوضاع ریاضیم قمر در عقرب و سوسک و پشه بود به 50 60 راضی بودم که خدا رو شکر زدم! رسیدم به امید اولم زیست. حاضرم قسم بخورم غیر استانداردترین زیست ممکنه بود یعنی نمی شد تو time مشخص سوالا رو جواب داد بهخاطر همین کلی وقتمو گرفت و خلاصه رسیدم به تنها درسی که به امید 100 بودمو که ... هر وقت یادش میوفتم فقط حرص می خورم.... نخندینا ولی تو 25 دقیقه اون فیزیکو نتونستم بیشتر از 52 بزنم!!!
رسیدم به شیمی که انصافا سوالاش متوسط ولی لوس بود... یعنی به ظاهر همه سوالاش غلط بودن مخصوصا معادله سرعته! (اون واکنشه هم برگشت پذیر بود نه خود به خودی
)
در ضمن مثل اینکه اکثرا کانونین... افشین هم مثل اینکه سنندجیه... خبر بگیر ببین سالار باغبانی درصداش چطوریاس(همه رو 100 زده یا نه!!!) آرمین بذر افکنو من خبر دارم که خراب کرده. در ضمن TAJROBI اسمت چیه من خیلی مشتاق شدم اسمتو بدونم... (بزازپریخانی که نیستی؟!!
یه نکته: وقتی یه نفر مثله آرمین بذرافکن می گه خراب کردم معنیش با خراب کردن ما فرق می کنه! یعنی به جای اینکه همه رو صد بزنه 99 زده.
منم در مورد برگشت پذیر بودن اون واکنش با شما( blackassassin) موافقم.
دوست عزیز شما سرپرستی ام مگه بر عهده میگیری؟؟؟؟
خداییش شما نبودیا بچه ها دق میکردن از نا امیدی...خدا خیلی لطف کرد که شما عضو شدی وگرنه همه کاسه ی چه کنم چه کنم دستشون میگرفتن
lمن مهسا ميدونه چرا ريلكسم!!!! فقط درصد دوست گلم كه همين الان با هم بوديم و نقره شيمي داره و ميانگين سنجش اش 32 منطقه است رو ميگم كه همين 10 min پيش بهم گفت كه دقيق هست و يك كلاغ 40 كلاغ نيست شايد اميدتون واسه زير 1000 بيشتر شه
ادبيات 55
یه نکته: وقتی یه نفر مثله آرمین بذرافکن می گه خراب کردم معنیش با خراب کردن ما فرق می کنه! یعنی به جای اینکه همه رو صد بزنه 99 زده.
منم در مورد برگشت پذیر بودن اون واکنش با شما( blackassassin) موافقم.