[center:3d182eb592]شاید آن روز كه سهراب نوشت : تا شقایق هست زندگی باید كرد خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینجور نوشت ، هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچك و یاس زندگی اجباریست [/center:3d182eb592]
[center:5bbd16c363]شاید آن روز كه سهراب نوشت : تا شقایق هست زندگی باید كرد خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینجور نوشت ، هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچك و یاس زندگی اجباریست [/center:5bbd16c363]
[center:2342e15c3e]شاید آن روز كه سهراب نوشت : تا شقایق هست زندگی باید كرد خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینجور نوشت ، هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچك و یاس زندگی اجباریست [/center:2342e15c3e]
اخ جون رتبم 1 شدم ! الان کارنامه ازادمو دیدم تو انتخاب اولم که حقوق بندر انزلی بود هم تو تمام وقت وهم تو پاره وقتش رتبم 1 شد نمره ترازم هم 7765 شد !!!!!!1 هوررررررررا!!
[TABLE][TR][TD]زبان وادبيات فارسي[/TD][TD]75[/TD][TD]7[/TD][TD][/TD][TD]شيمي[/TD][TD]100[/TD][/TR][TR][TD]2[/TD][TD][/TD][TD]زبان عربي[/TD][TD]100[/TD][TD]8[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD]3[/TD][TD][/TD][TD]بينش ديني[/TD][TD]93.4[/TD][TD]9[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD]4[/TD][TD][/TD][TD]زبان خارجه[/TD][TD]75[/TD][TD]10[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD]5[/TD][TD][/TD][TD]رياضيات[/TD][TD]73.4[/TD][TD]11[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD]6[/TD][TD][/TD][TD]فيزيك مكانيك[/TD][TD]100[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]جمع تراز نمرات دروس عمومي[/TD][TD]7385[/TD][/TR][/TABLE][TABLE][TR][TD]1[/TD][TD]1757[/TD][TD]مهندس هوا فضا / واحد علوم و تحقيقات[/TD][TD]7975[/TD][TD]6259[/TD][TD]3[/TD][TD]424[/TD][TD]8270[/TD][TD]4000[/TD][TD]قبول[/TD][/TR][TR][TD]2[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][/TABLE]
منم که هوافضا علوم تحقیقات قبول شدم !اما کاش این درصدا و رتبه ماله سراسری بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمی دونین رتبه کل رو چه جوری باید فهمید؟
تو هوافضا که 3 شدم!!!!!!!!!!!!!!!
راستشو بخوای نمیتونم حدسی بگم باید ببینی نفر اول کشوری تو مجموعت ترازش چقدر بود و تراز شما چقدر با اون فاصله داره ! من شاید زنگ بزنم مرکز ازمون ببینم رتبه کشوریمو بهم میگن ؟؟؟؟
[TABLE][TR][TD]زبان وادبيات فارسي[/TD][TD]75[/TD][TD]7[/TD][TD][/TD][TD]شيمي[/TD][TD]100[/TD][/TR][TR][TD]2[/TD][TD][/TD][TD]زبان عربي[/TD][TD]100[/TD][TD]8[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD]3[/TD][TD][/TD][TD]بينش ديني[/TD][TD]93.4[/TD][TD]9[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD]4[/TD][TD][/TD][TD]زبان خارجه[/TD][TD]75[/TD][TD]10[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD]5[/TD][TD][/TD][TD]رياضيات[/TD][TD]73.4[/TD][TD]11[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][TR][TD]6[/TD][TD][/TD][TD]فيزيك مكانيك[/TD][TD]100[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD]جمع تراز نمرات دروس عمومي[/TD][TD]7385[/TD][/TR][/TABLE][TABLE][TR][TD]1[/TD][TD]1757[/TD][TD]مهندس هوا فضا / واحد علوم و تحقيقات[/TD][TD]7975[/TD][TD]6259[/TD][TD]3[/TD][TD]424[/TD][TD]8270[/TD][TD]4000[/TD][TD]قبول[/TD][/TR][TR][TD]2[/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][TD][/TD][/TR][/TABLE]منم که هوافضا علوم تحقیقات قبول شدم !اما کاش این درصدا و رتبه ماله سراسری بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخ جون رتبم 1 شدم ! الان کارنامه ازادمو دیدم تو انتخاب اولم که حقوق بندر انزلی بود هم تو تمام وقت وهم تو پاره وقتش رتبم 1 شد نمره ترازم هم 7765 شد !!!!!!1 هوررررررررا!!