سلام به همه تبریک می گم کسی می دونه تراز آخرین نفراتی که تو رشته ی پزشکی دندونپزشکی و داروسازی (هر جایی) قبول شدن چنده لطفا اگه هرکدومو می دونید بگید ممنون می شم.
پوزش بخاطر دو پست پشت سرهم!
منم در اوج افسردگي و ناراحتي (بعد سراسري) رفتم ازاد دادم.ميترسيدم كلا قبول نشم ولي شكر خدا انتخاب اولم م.شيمي.نفت تهران قبول شدم.تراز اختصاصيم بد نبود (7900) اما عمومي ...
رتبم هم 3 شده.
آخرین نفر داروسازی تهران6900و خوردی
آخرین نفر پزشکی شاهرود6814
اخرین نفرپزشکی تهران7072
آخرین نفرپزشکی تنکابن7016
آخرین نفر دندون تهران7193
آخرین نفر دندون خوراسگان6900وخوردی
اخرین نفرپزشکی قم6761
منم به نوبه خودم به تمو م بچه هایی که ازاد قبول شدن تبریک میگم !!!!!!!!! امیدوارم تو سراسری هم به رشته دلخواهتون برسین !!!!!!!! ممنونم از تموم بچه هایی که بهم تبریک گفتن منم از صمیم قلب بهشون تبریک میگم و میگم مبارکتون باشه !!!!!!!!!!!!!
منم درصدام میگم واسه بچه های سوم شاید لازمشون بشه مجموعه سه علوم انسانی ادب عمومی 100
عربی عمومی 100
معارف 80
زبان 55
تاریخ وجغ 84.5
علوم اجتماعی 82.3
فلسفه ومنطق 100
روان شناسی 82.3
ادب فارسی اختصاصی 86.7
عربی اخ 73.4 تراز عمومی 7938تراز اختصاصی7678 تراز کل 7765 رتبه ورشته قبولی رتبه 1 رشته حقوق واحد بندر انزلی
اخ جون رتبم 1 شدم ! الان کارنامه ازادمو دیدم تو انتخاب اولم که حقوق بندر انزلی بود هم تو تمام وقت وهم تو پاره وقتش رتبم 1 شد نمره ترازم هم 7765 شد !!!!!!1 هوررررررررا!!
[center:85b31a5299]سپاس و ستايش دانشگاه آزاد را ، که ترکش موجب بي مدرکي است و به کلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي که آغاز مي شود موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سال دو ترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب ..... از جيب و جان که بر آيد ...... کز عهده خرجش به در آيد
[center:383534db66]سپاس و ستايش دانشگاه آزاد را ، که ترکش موجب بي مدرکي است و به کلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي که آغاز مي شود موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سال دو ترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب ..... از جيب و جان که بر آيد ...... کز عهده خرجش به در آيد
اخ جون رتبم 1 شدم ! الان کارنامه ازادمو دیدم تو انتخاب اولم که حقوق بندر انزلی بود هم تو تمام وقت وهم تو پاره وقتش رتبم 1 شد نمره ترازم هم 7765 شد !!!!!!1 هوررررررررا!!
[center:034195b903]سپاس و ستايش دانشگاه آزاد را ، که ترکش موجب بي مدرکي است و به کلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي که آغاز مي شود موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سال دو ترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب ..... از جيب و جان که بر آيد ...... کز عهده خرجش به در آيد