پاسخ : کنکوری های 92
سلام
یکی این سوالا رو ازم پرسیده
""2. من نمي دونم واسه فيزيک پايه چي بخونم .
خودم واسه دوم آبي کانونو دارم . ديروز نشستم 45 تا تست از سينماتيکش زدم , تستاش در حد ليگ افغانستانه فقط 4 ' 5 تا تست خوب ازش درومد .
واسه سومم آبي + مبتکرانو دارم . مبتکران تستاش خيلي خوبه . کلن با آبي فيزيک حال نميکنم .
بيبين يه کتابي ميخوام که اولا انواع تستا توش باشه , دوما تستاي خفنم داشته باشه (در حد کنکور 91 يا 90 , يعني نميخوام تستاي سختش فضايي باشه , ميخوام توي خط کنکور باشه)
يه سريا گفتن خوشخوان پايه خوبه يه سري هام گفتن گاج . واقعا نميدونم کدومو کار کنم . :106:
3.واسه حسابان چي کار کنم ؟؟؟ واسه اينم آبي دارم . تستاشم سخت نيست . يه جورايي خيلي باهاش حال ميکنم . ولي بقيه ميگن تستاش آسونه بايد گذاشت واسه بعد عيدو الان از يه کتاب ديگه خوند . (ميگن نبايد تستاشو سوزوند....!!!!)
حالا نميدونم چي کار کنم يه کي ميگه خوشخوان خوبه ... يه کي ميگه الگو خوبه ... يه کي ميگه رمزينه ...
5.آها ... واسه ي گسسته چي ؟؟؟ معلم گفته بايد الگو بگيرين چون ميخوام ازش تکليف بگم . گاج سفيدم از پارسال دارم (آخه جبر و گسسته اش با همه) تعريف خوشخوانم خيلي شنيدم ... ولي باز نميتونم تصميم بگيرم .
6. (به خدا اين ديگه آخريشه) اگه ادبيات 2 يا 3 رو يه کدومشونو تابستون بيخيال شم بد نميشه ؟؟؟ آخه ديف + گسسته + تحليلي شروع کردن درس دادن واسه همينم خيلي سخته بخواي کل پايه + پيش (هماهنگ با مدرسه) بخوني .
واسه ادبيات کدم کتاب خوبه ؟ يه سريا گفتن قرابت هامون خوبه . که من اصلا نديدمش . دوم که بودم از خيلي سبز تست ميزدم که بدک نبود . حالا شما ميگي چي کار کنم ؟
شرمنده زياد شد ... :67:
""
شما یه منابعی رو برای تست میخواید همونطور که گفتم همه کتابا یه چی رو میگن همه خوبند و میشه با هر کدومشون موفق بود
2- من برای فیزیک اول منبعی سراغ ندارم هر چی استادمون گفته بود خوندم برای دوم هم درس ها رو از هر چی که دارید بخونید ولی حتما تست های کتاب فیزیک دو تست انرژی اتمی رو بزنید و سوم و پیش رو من خیلی سبز خوندم تست های خوبی داشت مطمئنم هرکی این رو بخونه تضمینه و خب به هر حال سلیقه ایه ، من با اینها فیزیک زو سر کردم و اگه استرس شدید سر جلسه بهم وارد نمیشد خیلی بهتر میدادم.
3-باز هم حسابان انرژی خوبه ولی خب گفتم از آبی خوشت اومده حتما همونو بخون بهتره! چون درس رو باید با علاقه خوند.و باز هم بر میگرده به نکته اول که پررنگش کردم
5-ضمن عرض عذر خواهی من المپیاد ریاضی بودم و اصلا گسسته و هندسه رو نخوندم(بیشترین غلط ریاضیم تو گسسته بود:161
6-اول بگم حتما درس هر روز رو همون روز بخونید خیلی تاثیر داره ! و البته سر کلاس اگه میرید خوب گوش بدید. برای کل عمومی بگم که راحت باشید وقت برای عمومی زیاد پیدا میشه اگه الان اختصاصی ها رو خیلی خوب بخونید ولی خب گفتم که همهی عمومی ها رو ول نکنید. شمام که گفتید برای ادبیات2 یا سه بهتره که سه رو الان بذاری کنار بعده دو بخونی .
یه نکته ای هم در مورده ادبیات بگم که بچه ها نرید 5 تا کتاب بخرین برای این درس سوالاش معلومه
1- معانی اکثرا از آخر کتاب
2-غلط املایی هم برای سال های قبل رو بخونید + غلط های زبان فارسی
3- تاریخ ادبیات هم که خود کتاب گفته و اگه وقت داشتید اعلام رو هم بخونید
4- فعلا فقط تکواژ و ویرایش رو وابسته رو بخونید وقت کردید بعدا کلش رو بخونید
5- قرابت هم هر کاری دوست دارید بکنید! ولی خوبه که همه بیت های کتاب رو یه دور بخونید نه حفظ کنید! یعنی یه درس که 100 تا بیت داره 20 دقیقه ای خونده شه !
توصیه:59:
:یک کتاب دیدید و تا جایی خوندید ولش نکنید و یه کتاب دیگه بخونید شما نباید اصلا دربند این چیز ها باشید و وقتتون رو برای این چیز ها تلف کنید یا مثلا یه شخصی اومده گفته فلان کتاب توپه بعد هر چی تا حالا خوندید رو ول کنید و برید اونو بخرید و از اول بخونید ، این کار به هیچ وجه توصیه نمیشود