آقای mjbbaha کنکور آخر همه چیز نیست همون طوریکه خودتون دیدین بعدش اتفاق خاصی نیفتاد .هر امتحانی لزوما برنده و بازنده نداره توی کنکور هر کی قد تلاشش پاداش میگیره البته خیلی چیزای دیگه هم توش تاثیر دارن ولی من مطمئن ام که نه شما و نه هیچ کدوم از بچه های دیگه هدفشون فقط تک رقمی شدن نیست و نبوده کنکور فقط یه دریچه است که آدما رو به یه دنیای بزرگتر واسه آزاد بودن برای رسیدن به همه ی حداقل یه قسمتی از رویاهاش وارد میکنه.
آدمای بزرگ ان که هدفای خییلی بزرگ دارن . 4-5 سال دیگه واقعا بین نفر اول کنکور و شما و کسی که یه سال دیگه پشت کنکور مونده و بعدش اون چیزی که میخواسته قبول شده وجود نداره یا اونقدر کمه که به راحتی میشه ازش صرف نظر کرد.
من تقریبا مطمئن بودم امسال اون چیزی که میخوام قبول میشم ولی سر کنکور تو حوزه امتحانی مون به ردیفی که من توش نشسته بودم مراقب ها فراموش کرده بودن که برگه اختصاصی رو زمین بذارن. وقتی گفتن برگه هارو بردارین و من دیدم برگه اختصاصی ندارم و بقیه دارن تند و تند سوالها شونو جواب میدن کل دنیاروسرم خراب شد...
تارفتن برگه هارو از طبقه ی بالا بیارن حدود 10 دقیقه ایی طول کشید. بعدشم که با کلی استرس شرو کردم به خودم گفتم خب اشکلی نداره حتما این 10 دقیقه رو آخر ش اضافه میکنن اما همون کسی که برگه ها رو به ما داد آخرش نیومد جمع کنه یکی دیگه اومد منم هرچی بهش گفتم که بابا به ما دیر برگه داده به خرجش نرفت که نرفت خلاصه اش این شد که باکلی گریه و زاری از سر جلسه بیرون اومدیم و حالا هم که "پشت کنکوری "هستیم ...