leila 31

New Member
لایک ها
7
سلام میخواستم بپرسم برای تست زدن برای کنکو کدام دسته را باید زد تست های تالیفی یا تست های کنکور های سال ها قبل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لایک ها taha

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160
پاسخ : کنکور 1395

سلام .راستش اوله کار باید تاکید کنم که الان هیچ عجله ای وجود نداره! یکی از بچه هایی سومیه ما از یه ماه پیش رفته بود برا کنکور کتاب خریده بود! الانم رو کنکور فکر میکنهو بخاطره همین نهاییشو گند زد ! الان هیچ استرسی بابت این قضیه نداشته باشین و رو نهایی تمرکز کنید.بعدش حالا میتونید از مشاور ها و بچه ها کمک بگیرید :)
که البته بعد از دیدنه چند تا کتابه کنکوری خودتون میفهمید که رونده کلی چطوریه...
موفق باشید

miniod

New Member
لایک ها
161

این سوالو من از چند تا رتبه خوبای مدرسه و مشاورا پرسیدم همه هم گفتن تستای کنکورو تو اولویت بزارین.

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام دوستان،اینو من با تجربه ی خودم و بچه هایی که درطول سال مشاورشون بودم عرض میکنم:هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ!کتاب تستی در سطح کنکور نییییست!نمیگم تست کار نکنید ولی خواهش میکنم درگیر بازاریاب های کنکور نشین!متأسفانه روزی پونصدتا کتاب کنکور را ۱۰۰۰۰۰۰۰٪بزنین میاد توبازار!برای تست کار کردن کتابهایی رو انتخاب کنین که باتوجه به شیوه ی سوالات کنکور قید دار،جمله دار،عبارت تکمیلی و سوالات مفهمومی بده نه حفظی!!!کتابای درسی رو چندین بار بخونین! اونایی که میخوان کتاب بخرن اول برن زیست۹۴ رو ببینن بعد قضاوت کنن کدوم کتاب تستی ای شبیه کنکوره و اونو بعنوان تمرین استفاده کنن!زیست حفظی نیست فهمیدنیه خواهشا فصول مرتبط رو باهم بخونین!یاعلی

ALIЯEZA

New Member
لایک ها
108

کتابای سازمان سنجش با این حساب خوب هستن؟؟؟؟

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

اونا فقط سوالات کنکور دهه اخیر رو جمع آوری کردن تو یک کتاب آره برای تمرین میتونه مفید باشه بشرطی که نکات تک تک سوالات روبررسی کنید و به شیوه طرح سوالات توجه کنید

لایک ها
3,082

دوست عزیز!

بهترین ملاک سوالات کنکور هستند

اما باید به این نکته توجه کرد که این تست ها بسیار کمند ...

برای مثال شما ( معلممون تعریف می کرد ... ) باید برای زیست 20,000 تا تست بزنید...

آیا این تعداد با کنکور مهیا ست؟

یا ریاضی ها برای مشتق حداقل نیاز به 1,000 تست دارند...آیا در کنکور این تعداد موجود است؟

پس سوالات تالیفی هم نیازند

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

دوست عزیز!

بهترین ملاک سوالات کنکور هستند

اما باید به این نکته توجه کرد که این تست ها بسیار کمند ...

برای مثال شما ( معلممون تعریف می کرد ... ) باید برای زیست 20,000 تا تست بزنید...

آیا این تعداد با کنکور مهیا ست؟

یا ریاضی ها برای مشتق حداقل نیاز به 1,000 تست دارند...آیا در کنکور این تعداد موجود است؟

پس سوالات تالیفی هم نیازند
آقا من شدیدا با بخشی از حرفتون مخالفم. 20000 تست زیست؟؟؟؟!!!!!
معذرت میخوام ولی مسلما استادتون اشتباه کردند. کتاب جامع گاج که همه میگن به تنها برای 80 به بالا زدن زیست کفایت میکنه، حدود 5000 تا تست داره.
امسال طراحان کنکور ایده استادان شما رو فهمیدن. به همین خاطر جوری سوال دادن که هم نیاز به تست زدن قبلی داشته باشد و هم خوب خوندن کتاب.
شما اگه در طول سال کنکور حدود 7000 تا تست زیست (با گاج و الگو) بزنید و کتاب زیست رو اصولی و کامل روش وقت بزارید من بهتون قول میدم بالای 80 میزنید.
حالا شما میتونید انتخاب کنید. راه من رو یا راه ناظم عزیز رو! میتونید با لایک کردن نظر من، حرف منو تایید کنید یا میتونید با لایک کردن پست بالایی که مال ناظمه، نظر ایشون رو تایید کنید. اینجوری بقیه بهتر میتونن تصمیم بگیرن.
اصولا در زیست، 70 درصد وقت باید روی کتاب باشه. باید حداقل 10 بار این کتاب در طول سال دوره شود. یعنی 70 درصد وقت روی کتاب و 30 درصد روی تست. تو زیست اگه وقت تست زدنتون بیشتر از مرور کتاب باشه مسلما در زیست امسال 60 هم نمی زدید. تست هم که میزنید باید در راستای فهمیدن نقاط ضعفتون باشه نه در گرفتن درصد! چون باید بفهمید کجای کتاب رو کمتر فهمیدید تا تو مرور بعدیتون، اون قسمت رو بطور کامل بخونید تا مشکلتون حل بشه.
صرفا برای اطلاع اینو کسی داره میگه که خودش 3 سال المپیاد زیستی بوده و درصد زیستش در قلم چی اغلب بالا 70-80 بوده. فقط اینو گفتم که فکر نکنید دارم تو هوا حرف میزنم. خودم امتحان کردم.
بچه های 95 یی، سال آینده تو سوالای کنکور 95 به حرف من خواهند رسید.
اگر نظر کسی مخالفه، بیان کنه تا با هم بحث کنید.
و من الله توفیق

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

من حرف آقای alibeiginejad رو تائید میکنم شما باید خیلی کتاب زیست رو بخونین اما گیر کتابای کمک درسی نیفتین اگه نظر بنده رو بخواین پیشنهاد میکنم تا دو دور کتابای درسی رو نخوندید سراغ کمک درسی برای آموزش نرید!چون اشباع میشید و کمتر‌سراغ کتاب درسی میرید

Hossein_BC

Moderator
لایک ها
571

این خوبه که شما زیاد تست بزنین چون اولا باعث میشه با سلیقه ی طراح آشنا شین و دوما باعث میشه مهارت تست زنیتون افزایش پیدا کنه . ولی باید دقت کنین که بعضی از کتب ارزش بررسی کردن رو ندارن و تست زدن از اونها تنها باعث گمراهی میشه پس تو انتخاب منابع دقت داشته باشین !
موفق باشید:53:

nik00

New Member
لایک ها
7

سلام...من خودم داوطلب کنکور 95 ام...
ولی تا جایی ک اطلاع دارم... حتما کتاب تست لازمه برای رسیدن به تسلط...
به قول معلممون... مراحل رسیدن به سرعت... یکش تسلط و تست آموزشیه...!
من خودم تو اینکه کدوم کتابخ وبه مشکلد ارم ولی چیزی کم علم مدرستون میگه حتما به نفعته...! اگرا عتماد داری بهشون به حرفشون گوش کن..! و تنها چیزی ک مطمئنم از این شاخ به اون شاخ پریدن کار درستی نیست... یک کتاب تو هر درس رو کامل کن و همون رو دوره کن...

only physics

New Member
لایک ها
2,386

سلام میخواستم بپرسم برای تست زدن برای کنکو کدام دسته را باید زد تست های تالیفی یا تست های کنکور های سال ها قبل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام و وقت بخیر .

درواقع زدن هر دو نوع تست لازم هست .

اول از همه برای شروع کرد سعی کنید سوالات کنکور 2-3 سال اخیر رو یه بررسی اجمالی بکنید تا بدونید که توی کنکور برای هر درسی چطور سوال

مطرح میکنن و محور مطالعه دست تون بیاد و بدونید باید چطور بخونید .

از بین کتب تستی بازار هم برید سراغ کتبی که بیشتر روی کنکور مانور میدن اما در عین حال سوال تالیفی هم به حد کافی باید داشته باشن .

اگه دقت کنید می بینید که توی کنکور هم خیلی وقت ها یه سری سوالات با سبک های متفاوتی طرح میشه که واقعا استاندارد نیست اما چون اون

سوال توی کنکور میاد ، برچسب سوال استاندارد روش میخوره ! واسه همین فکر نکنید که هر سوال توی کنکور استاندارده و هر سوال تالیفی غیر استاندارده .

از طرفی شما باید همه نوع سوالی حل کنید تا سبک همه سوالات دست تون بیاد و تسلط بالاتری پیدا کنید .

پس از هر دونوع تست ( هم کنکور و هم تالیفی ) استفاده کنید .

ان شاء الله موفق باشید .

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

معذرت میخوام ولی مسلما استادتون اشتباه کردند. کتاب جامع گاج که همه میگن به تنها برای 80 به بالا زدن زیست کفایت میکنه، حدود 5000 تا تست داره.
امسال طراحان کنکور ایده استادان شما رو فهمیدن. به همین خاطر جوری سوال دادن که هم نیاز به تست زدن قبلی داشته باشد و هم خوب خوندن کتاب.
شما اگه در طول سال کنکور حدود 7000 تا تست زیست (با گاج و الگو) بزنید و کتاب زیست رو اصولی و کامل روش وقت بزارید من بهتون قول میدم بالای 80 میزنید.
حالا شما میتونید انتخاب کنید. راه من رو یا راه ناظم عزیز رو! میتونید با لایک کردن نظر من، حرف منو تایید کنید یا میتونید با لایک کردن پست بالایی که مال ناظمه، نظر ایشون رو تایید کنید. اینجوری بقیه بهتر میتونن تصمیم بگیرن.
اصولا در زیست، 70 درصد وقت باید روی کتاب باشه. باید حداقل 10 بار این کتاب در طول سال دوره شود. یعنی 70 درصد وقت روی کتاب و 30 درصد روی تست. تو زیست اگه وقت تست زدنتون بیشتر از مرور کتاب باشه مسلما در زیست امسال 60 هم نمی زدید. تست هم که میزنید باید در راستای فهمیدن نقاط ضعفتون باشه نه در گرفتن درصد! چون باید بفهمید کجای کتاب رو کمتر فهمیدید تا تو مرور بعدیتون، اون قسمت رو بطور کامل بخونید تا مشکلتون حل بشه.
صرفا برای اطلاع اینو کسی داره میگه که خودش 3 سال المپیاد زیستی بوده و درصد زیستش در قلم چی اغلب بالا 70-80 بوده. فقط اینو گفتم که فکر نکنید دارم تو هوا حرف میزنم. خودم امتحان کردم.
و من الله توفیق

من با یه سری از بخش های حرفاتون مخالفم .

اولا کی میگه زدن کتاب تست زیست گاج ، تضمینی هست برای درصد بالاتر از 80 کنکور ؟! اصلا مگه سوالات کنکور پیش بینی شده هستن ؟!

مگه شرایط فرد سر کنکور پیش بینی شده ست ؟! یا صذتا دلیل دیگه !!

ثانیا کی میگه که کتاب زیست طی سال کنکور باید حداقل 10 بار دوره بشه ؟!

ثالثا همیشه وقتی حرف میزنید حداقل حداقل حداقل به اندازه 1 درصد جای خطا یا تحقق نیافتن واسه حرفاتون بذارید و انقدر با اطمینان حکم صادر نکنید .

درسته برای زیست باید تا 90 درصد توانایی تون رو اختصاص بدید به خودن کتاب درسی از جمله دسته بندی قیدها ، حفظ کردن یه سری مطالب ، یادگیری ،

در آوردن نکته های مفهومی ، پیوند نکات ترکیبی و ... ممکنه هربار هم که کتاب رو میخونید حتی اگه برای بار صدم باشه بازم نکته ی تازه ای پیدا کنید .

و بعدش برید سراغ کتاب تست کمکی منتها اولا کتاب تست با سطح نزدیک به استاندارد باشه و ثانیا دنبال چندتا منبع نرید و با یه منبع مناسب برید جلو .

ضمنا زیست نیاز به کار کردن مستمر داره .

موفق باشید .

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

من با یه سری از بخش های حرفاتون مخالفم .

اولا کی میگه زدن کتاب تست زیست گاج ، تضمینی هست برای درصد بالاتر از 80 کنکور ؟! اصلا مگه سوالات کنکور پیش بینی شده هستن ؟!

مگه شرایط فرد سر کنکور پیش بینی شده ست ؟! یا صذتا دلیل دیگه !!

ثانیا کی میگه که کتاب زیست طی سال کنکور باید حداقل 10 بار دوره بشه ؟!

ثالثا همیشه وقتی حرف میزنید حداقل حداقل حداقل به اندازه 1 درصد جای خطا یا تحقق نیافتن واسه حرفاتون بذارید و انقدر با اطمینان حکم صادر نکنید .

درسته برای زیست باید تا 90 درصد توانایی تون رو اختصاص بدید به خودن کتاب درسی از جمله دسته بندی قیدها ، حفظ کردن یه سری مطالب ، یادگیری ،

در آوردن نکته های مفهومی ، پیوند نکات ترکیبی و ... ممکنه هربار هم که کتاب رو میخونید حتی اگه برای بار صدم باشه بازم نکته ی تازه ای پیدا کنید .

و بعدش برید سراغ کتاب تست کمکی منتها اولا کتاب تست با سطح نزدیک به استاندارد باشه و ثانیا دنبال چندتا منبع نرید و با یه منبع مناسب برید جلو .

ضمنا زیست نیاز به کار کردن مستمر داره .

موفق باشید .
شما دقت به جملات من کردید؟؟!! :4: این جمله من بود:
"شما اگه در طول سال کنکور حدود 7000 تا تست زیست (با گاج و الگو) بزنید و
کتاب زیست
رو اصولی و کامل روش وقت بزارید من بهتون قول میدم بالای 80 میزنید."
من از شما می پرسم: جایی من گفتم که فقط با کتاب گاج میتونید بالای 80 بزنید؟؟!! اگر گفتم بهم ثابت کنید...:95:
ثانیا من کی گفتم شما فقط باید از گاج استفاده کنید؟؟ من گفتم گاج در کنار الگو... پس فقط یک منبع کمک درسی معرفی نکردم. وقتی شما این دو منبع رو با کتاب درسی ادغام کرده و اصولی بخونید، من شخصا بهتون قول میدم بالای 80 بزنید. مرد سرش بره قولش نمیره :4: البته من شرط هم تعیین کردم: اولا اینکه باید خیلی به کتاب درسی توجه بشه. ثانیا اینکه باید همه ی اینها اصولی خوانده شوند.
متاسفانه برخی ها طراحای کنکور رو آنقدر بزرگ کردنه اند که آدم فکر میکنه اینشتین و فلمینگ دارن سوالای کنکور ایران رو طرح می کنند!!! بابا این طراحا همونایی هستن که همکاراشون کتابای کمک درسی و درسی رو چاپ کردند. درسته گفتن علم اگر در ثریا باشد مردانی از پارس بدان می رسند. اما نگفتن که این مردان، همون طراحای کنکور هستن!!!!:15:
من واقعا از یه موضوع که مشاوران همیشه میگن دلخورم: آقا شما داری 20 تا آزمون قلم چی در طول سال میدی. خوب؟ حالا یه دانش آموز تو این 20 تا آزمون حتی یکبار هم سردرد نشده اما این مشاورا قبل از کنکور دائما میگن "مواظب سر جلسه باشید. قرص سردرد ببرید!! ...." این باعث میشه دانش آموز فکر کنه جلسه کنکور عین شب اول قبر میمونه!!!! این خودش بزرگترین بار استرسی روی دانش آموز داره. درحالیکه اغلب مشاوری به این موضوع توجه نمی کنه.
درسته شرایط کنکور کمی خاص تر از قلم چی و ... است ولی دیگه یه باره 180 درجه که عوض نمیشه!!! خود من خدا شاهده کمترین تغییری بین قلم چی و کنکور احساس کردم. چند تغییر بود: آزمون ما تو دانشگاه بود لذا دستشویی های تمیزتر و نزدیکتری داشت!
:226:صندلی دست چپ برای من داشت! :24: مراقباش خیلی باحال و جدی بودن! و ....
خوب این تفاوت قلم چی و کنکور بود.......... حالا دیدید فرق خاصی نمیکنه؟؟؟
خانم تاج آبادی. شما منظور من از مرور رو فهمیدید؟؟!! من که نگفتم در طی این 10 بار فقط باید خود کتاب درسی مرور شود. بلکه منظور من این بود که اگه ما یکبار تستای غلطمون رو در آخر سال دوباره بزنیم خودش میشه یه مرور کتاب. اگه خلاصه هامون رو بخونیم خودش میشه یه مرور. اگه 2 آزمون جامع زیست بزنیم، خودش میشه یه مرور کتاب. حالا گرفتید مرور فقط خوندن متن کتاب درسی نیست؟؟؟
:4::4:
اتفاقا بچه هایی که از من مشاوره میگیرند معمولا دیدن که یکی از انتقادهای من به مشاوران این است که با قطعیت 100 درصد حرف میزنن! مثلا میگن: هیچ کسی نمیتونه تو شب درس بخونه و رتبه برتر بشه!! درحالی که ممکنه 1 نفر تو این 1 میلیون داوطلب اینجوری باشه. منم همواره درصد خطایی برای مطالب علمی مشاوران در صحبتهای میگذارم. اینجا هم من با قطعیت حرف زدم که آدم با انجام اون کار اصولی که گفتم میتونه قطعا بالای 80 بزنه. شما بیایید و بگید نه این بدین دلیل و این دلیل و ... صحیح نیست!!!
من با 90 درصد مخالفم! فوق فوقش من میگم 70 درصد باید به کتاب توجه بشه. وقتی شما به دانش آموزت میگی 90 درصد، این دانش آموز فکر میکنه شما کشکی حرف میزنید. چون خودش می فهمه اگه قراره 90 درصد روی کتاب وقت بذاره، خیلی زیاده. مثلا اگر من در سال کنکور 500 ساعت درس زیست رو بخونم، باید طبق حرف شما 450 ساعت روی کتاب وقت بذارم!! یعنی فقط 50 درصد جزوه و تست کار کنم!!! بابا شما عجب سرعتی تو تست زنی دارید!!!! یعنی به ازای یک کتاب 6000 تستی، باید به هر تست در طول 30 ثانیه پاسخ داد و در طول همون 30 ثانیه هم پاسخش رو چک کرد!!!! کامپیوتر هم هنگ میکنه. چه برسه به آدم!!!1
:4::4::63:
اگر جایی اشتباه عرض کردم بهم بگید.
و من الله توفیق

Ma.Jid

New Member
لایک ها
88

سلام
هم باید تست تالیفی زد و هم تست کنکور اما اولویتتون با تست های کنکور باشه

ALI493

Member
لایک ها
81

شما اگه در طول سال کنکور حدود 7000 تا تست زیست (با گاج و الگو) بزنید وکتاب زیست رو اصولی و کامل روش وقت بزارید من بهتون قول میدم بالای 80 میزنید.
و من الله توفیق
فکر کنم این قسمتی که bold کردم باعث سو تفاهم شده.........

only physics

New Member
لایک ها
2,386

شما دقت به جملات من کردید؟؟!! :4: این جمله من بود:
"شما اگه در طول سال کنکور حدود 7000 تا تست زیست (با گاج و الگو) بزنید و
کتاب زیست
رو اصولی و کامل روش وقت بزارید من بهتون قول میدم بالای 80 میزنید."
من از شما می پرسم: جایی من گفتم که فقط با کتاب گاج میتونید بالای 80 بزنید؟؟!! اگر گفتم بهم ثابت کنید...:95:
ثانیا من کی گفتم شما فقط باید از گاج استفاده کنید؟؟ من گفتم گاج در کنار الگو... پس فقط یک منبع کمک درسی معرفی نکردم. وقتی شما این دو منبع رو با کتاب درسی ادغام کرده و اصولی بخونید، من شخصا بهتون قول میدم بالای 80 بزنید. مرد سرش بره قولش نمیره :4: البته من شرط هم تعیین کردم: اولا اینکه باید خیلی به کتاب درسی توجه بشه. ثانیا اینکه باید همه ی اینها اصولی خوانده شوند.
متاسفانه برخی ها طراحای کنکور رو آنقدر بزرگ کردنه اند که آدم فکر میکنه اینشتین و فلمینگ دارن سوالای کنکور ایران رو طرح می کنند!!! بابا این طراحا همونایی هستن که همکاراشون کتابای کمک درسی و درسی رو چاپ کردند. درسته گفتن علم اگر در ثریا باشد مردانی از پارس بدان می رسند. اما نگفتن که این مردان، همون طراحای کنکور هستن!!!!:15:
من واقعا از یه موضوع که مشاوران همیشه میگن دلخورم: آقا شما داری 20 تا آزمون قلم چی در طول سال میدی. خوب؟ حالا یه دانش آموز تو این 20 تا آزمون حتی یکبار هم سردرد نشده اما این مشاورا قبل از کنکور دائما میگن "مواظب سر جلسه باشید. قرص سردرد ببرید!! ...." این باعث میشه دانش آموز فکر کنه جلسه کنکور عین شب اول قبر میمونه!!!! این خودش بزرگترین بار استرسی روی دانش آموز داره. درحالیکه اغلب مشاوری به این موضوع توجه نمی کنه.
درسته شرایط کنکور کمی خاص تر از قلم چی و ... است ولی دیگه یه باره 180 درجه که عوض نمیشه!!! خود من خدا شاهده کمترین تغییری بین قلم چی و کنکور احساس کردم. چند تغییر بود: آزمون ما تو دانشگاه بود لذا دستشویی های تمیزتر و نزدیکتری داشت!
:226:صندلی دست چپ برای من داشت! :24: مراقباش خیلی باحال و جدی بودن! و ....
خوب این تفاوت قلم چی و کنکور بود.......... حالا دیدید فرق خاصی نمیکنه؟؟؟
خانم تاج آبادی. شما منظور من از مرور رو فهمیدید؟؟!! من که نگفتم در طی این 10 بار فقط باید خود کتاب درسی مرور شود. بلکه منظور من این بود که اگه ما یکبار تستای غلطمون رو در آخر سال دوباره بزنیم خودش میشه یه مرور کتاب. اگه خلاصه هامون رو بخونیم خودش میشه یه مرور. اگه 2 آزمون جامع زیست بزنیم، خودش میشه یه مرور کتاب. حالا گرفتید مرور فقط خوندن متن کتاب درسی نیست؟؟؟
:4::4:
اتفاقا بچه هایی که از من مشاوره میگیرند معمولا دیدن که یکی از انتقادهای من به مشاوران این است که با قطعیت 100 درصد حرف میزنن! مثلا میگن: هیچ کسی نمیتونه تو شب درس بخونه و رتبه برتر بشه!! درحالی که ممکنه 1 نفر تو این 1 میلیون داوطلب اینجوری باشه. منم همواره درصد خطایی برای مطالب علمی مشاوران در صحبتهای میگذارم. اینجا هم من با قطعیت حرف زدم که آدم با انجام اون کار اصولی که گفتم میتونه قطعا بالای 80 بزنه. شما بیایید و بگید نه این بدین دلیل و این دلیل و ... صحیح نیست!!!
من با 90 درصد مخالفم! فوق فوقش من میگم 70 درصد باید به کتاب توجه بشه. وقتی شما به دانش آموزت میگی 90 درصد، این دانش آموز فکر میکنه شما کشکی حرف میزنید. چون خودش می فهمه اگه قراره 90 درصد روی کتاب وقت بذاره، خیلی زیاده. مثلا اگر من در سال کنکور 500 ساعت درس زیست رو بخونم، باید طبق حرف شما 450 ساعت روی کتاب وقت بذارم!! یعنی فقط 50 درصد جزوه و تست کار کنم!!! بابا شما عجب سرعتی تو تست زنی دارید!!!! یعنی به ازای یک کتاب 6000 تستی، باید به هر تست در طول 30 ثانیه پاسخ داد و در طول همون 30 ثانیه هم پاسخش رو چک کرد!!!! کامپیوتر هم هنگ میکنه. چه برسه به آدم!!!1
:4::4::63:
اگر جایی اشتباه عرض کردم بهم بگید.
و من الله توفیق

من بازم سر حرفام هستم چون منظورتون توی پست قبلی دقیقا چیزهایی بود که من بهش ایراد گرفتم منتها توی این پست تون اومدید بحث رو دور زدید و پیچوندید قضیه رو.

و اینکه من خودم واسه زیست هیچ تستی نزدم . پس اون درصد 77 ( هرچند بالا نیست ) از کجا اومده ؟

و اینکه وقتی مشاوره میدین انقدر با قاطعیت صحبت نکنید که حرف تون در حکم حرف قرآن باشه که غلط و ایراد نداره .

و نکته ی آخر اینکه حداقل یه ماه صبر کنید تا نتایج بیاد بعدش ...........

موفق باشید .

آخرین ویرایش توسط مدیر

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

من بازم سر حرفام هستم چون منظورتون توی پست قبلی دقیقا چیزهایی بود که من بهش ایراد گرفتم منتها توی این پست تون اومدید بحث رو دور زدید و پیچوندید قضیه رو.

و اینکه من خودم واسه زیست هیچ تستی نزدم . پس اون درصد 77 ( هرچند بالا نیست ) از کجا اومده ؟

و اینکه وقتی مشاوره میدین انقدر با قاطعیت صحبت نکنید که حرف تون در حکم حرف قرآن باشه که غلط و ایراد نداره .

و نکته ی آخر اینکه حداقل یه ماه صبر کنید تا نتایج بیاد بعدش ...........

موفق باشید .
من با دلیل ثابت کردم که تصور و برداشت شما اشتباه بود. اما قضاوت رو میذارم بر عهده ی خوانندگان گرامی.
نکته ای هم که دانش آموزان من تو صحبتام دیدن این بوده که من معمولا درصدی استثنا رو در حرفام میگم. شاید تو متنم از نظر شما استثنا یادم رفت قائل بشم چون خودتون میگید هیچ تستی برای زیست نزدید (در حالیکه شما حداقل تو آزمونای قلم چی تستای زیست رو میزدید حالا نمی دونم چرا میگید تست زیست نزدید! شاید تستای قلم چی رو تست نمی دونید!! حالا دیدید؟ شما هم برای حرفتون استثنا قائل نشدید...:71: ) من اتفاقا یکی از انتقاداتم به آقای ک.ق اینه که در صحبتاش گاهی اوقات استثنا قائل نمیشه. بگذریم.
در ضمن یک رتبه برتر کنکور لزوما یک مشاور خوب نیست. اما یک مشاور خوب میتونه رتبه برتر کنکور نباشه. اینو اغلب مشاورای حرفه ای قبول دارن
خدارو شکر با اینکه هنوزنتایج نیومده، دانش آموزانم از مشاوره هام راضی اند
اگر مقبول افتد به رد خلق مردود نگردد / و اگر مردود شود، به قبول خلق مقبول نگردد
موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر

anahidpak

New Member
لایک ها
244

در این که باید از هر دو تست زد شکی نیست ولی آیا ما وقط کافی برای سر کشی توی همه کتاب ها رو داریم ؟
باید با تست های کنکور شروع کنیم هر گزینه رو برای خودمون تحیلی کنیم و یادمون نره منبع طراح های کنکور کتاب درسیه

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

در این که باید از هر دو تست زد شکی نیست ولی آیا ما وقط کافی برای سر کشی توی همه کتاب ها رو داریم ؟
باید با تست های کنکور شروع کنیم هر گزینه رو برای خودمون تحیلی کنیم و یادمون نره منبع طراح های کنکور کتاب درسیه
سلام دوست من اولا نباید تو هر کتابی سرک کشید!دوما برای هر تست عمومی حداقل ۴۰ تست و برای هر تست اختصاصی حدود ۱۰۰ تست باید بزنید!اینا حداقل هاست و چیزیه که عرف هست و لطفا استثنا معرفی نکنید!چون بحث منحرف میشه،باید شما تعدادی تست تألیفی هم بزنید که باهمه ی سبک ها آشنا بشید چون قطعا همون سوالاهای سالهای قبل نمیاد!ولی باید حد رو هم رعایت کرد:1:

alibeiginejad

Well-Known Member
لایک ها
351

سلام دوست من اولا نباید تو هر کتابی سرک کشید!دوما برای هر تست عمومی حداقل ۴۰ تست و برای هر تست اختصاصی حدود ۱۰۰ تست باید بزنید!اینا حداقل هاست و چیزیه که عرف هست و لطفا استثنا معرفی نکنید!چون بحث منحرف میشه،باید شما تعدادی تست تألیفی هم بزنید که باهمه ی سبک ها آشنا بشید چون قطعا همون سوالاهای سالهای قبل نمیاد!ولی باید حد رو هم رعایت کرد:1:
با قسمت آخر حرفت تا پای جون موافقم! :1:
امسال خداوکیل چقدر مشاورا بهمون میگفتن اگه فقط تستای کنکور ۱۰ سال اخیر فیزیک رو بزنید میتونید بالای ۸۰ بزنید؟
امسال تعداد زیادی از سوالات تالیفی با سبک جدید بوده و این اثبات میکنه که نباید خیلی به تستای کنکور متکی بوت. از طرفی نباید از اونا هم فاصله گرفت. نه افراط نه تفریط
و من الله توفیق

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا