neda_h_z

New Member
لایک ها
1
salam doostan.... vose gosaste age mikhain tasalot dashte bashin gerafe khoshkhan ro bekhonid vose nazarye adad aby ghalamchy va andishe sazan albate testhaye doshvare taalify ro rad konid.aslan soraghe nazarye adade khoshkhan narid man bichare shodam natije ham nadasht.... vose tahlili khoshkhan mahshare az on mahshartar va alitar tazminedaneshe ye ketba soratye ke chand sal chap nashode vali man tehran gir avordam... vose araby ham foto fane ktab sabz az hameye ktaba behtare... vose fizik pish faghat enerjy atomi choon kamel va be adam tasalot mide gaj khaili bikhode male pishesh.... age soali hast dar khdmatam....

parmice

New Member
لایک ها
2
mshf گفت
برای عربی یه کتاب مطمین که حتما بتونیم بالا 90 بزنیم سراغ ندارید

یه کتاب برا فیزیک که بهتر از حد گاج و اینا باشه

یه کتاب ریاضی جامع خیلی سخت و عالی

یه کتاب ادبیات و زبان فارسی هم لطفا
مرسی
ریاضی گاج بهتره یا دهاستاد ومبتکران
برای عربی باید یه دبیر خصوصی خوب داشته باشید که همه چیز رو از اول به شما یاد بده و بعد هم تست های گاج رو بزنید.
من مبتکران رو هم دارم ولی اصلا به درد من نمی خوره چون همش درس داده.
برای فیزیک برای مباحث مکانیک و دینامیک انرژی اتمی سوالات سختی داره و برای بقیه مباحث اندیشه سازان.
برای ریاضی و ادبیات هم گاج دیگه چون اکثر تست هاش مال کنکور بوده و توی بقیه کتاب ها تکرار می شن. برای ریاضی میگن نوبل خوبه ولی پرغلطه.
برای قرابت معنایی هم باید یک کتاب موضوعی خوب پیدا کنید مثل قرابت معنایی انرژی اتمی. توی کنکور بیش تر از قرابت معنایی سوال میاد

mohsen_A

New Member
لایک ها
2
برای عربی کتاب مبتکران عالیه (مولف:ایاد فیلی) مخصوصا ترجمه ودرک مطلب که کامل توضیح داده شده

برای ریهضی هم ده استاد خوبه. هم سطح سوالات یکم بالاست هم در قسمت پاسخ های تشریحی نکات جالبی عنوان شده.

ادبیات هم همون طور کهparmiceگفت گاج خوبه با اینکه غلط هم داره ولی از همش بهتره قرابت معنایی هم انرژی اتمی کاملا خوبه

بالا