پاسخ : گروه های خونی و تکامل
من رشتم زیست شناسی نیست ولی یادمه که تو کتابا میخوندیم که گروه های a و b و ab یه سری چیزهایی که به تعبیر من ابزارک نامیده میشن دارن که اون ها رو از گروه خونی o متمایز میکنه !
فرض من اینه که این گروه خونی منشا گرفته از همون گروه خونی پایه بودن و در طول مسیر تکامل برای رفع نیاز ابزارک ها به وجود اومدن و تثبیت شدن تا به اینجا رسیدیم !!! و شاید اگر چند هزار سال دیگه میتواستیم ببینیم امکان داشت شهاد گروه های خونی جدیدی به طور مثال به نام های abc ;ac;bc; ایجاد بشن و گروه های خونی مانند o کم کم فراموش بشن و از بین برن و شاید حتی گروه خونی ab یک گروه خونی منفور و کم کارآمد به نظر برسد و نقش گروه خونی o کنونی را بازی کند !!!
ایده خیلی تخیلی به نظر میرسه ولی من بهش ایمان دارم !!!
کسی نظری در مورد ایده بنده داره و یا انتقاد و اصلاحی داره خوشحال میشم حواب منو بده !!! :3:
بله در زمان های بسیار طولانی ممکنه که بشه (اتفاقا تو ذهنم همچین ایده ای بود)
شایستگی ندارد. شانس بیش تری دارند.
کسی که به افراد کمک بیش تری می کند شایستگی بیش تری دارد..
شایستگی : کسانی که بتوانند بهتر با شرایط زندگی خود را وفق دهند و بتوانند زادگان بیشتری تولید کنند.
شایستگی اجتماعی با شایستگی تکاملی عکس هم اند!
شایستگی تکامل وقتی معنی پیدا میکند که هدفی برای رقابت وجود داشته باشد اگر هدف از رقابت بین گروه خونی های مختلف رو موفقییت در دریافت خون رو درنظر بگیریم نمیتونیم بگیم قطعا و صددرصد هر فرد در طول زندگی اش به انتقال خون نیاز خواهد داشت و تنها در موارد استثنا خون منتقل میشه ک گروه عمده ی این افراد ذاتا شایستگی تکامل کمتری دارند مثلا افراد مبتلا به سرطان و سایر بیماری ها در صورت وخامت بیماری.علاوه بر این همانطور که دوستمون فرمودن انتقال خون عمر کوتاهی دارد.
ببینید : خون حساس ترین بخش بدن است. مثلا دستگاه ایمنی خودش رو می کشه! تا میکروب ها به خون نفوذ پیدا نکنند و هر اتفاقی که در خون بیفتد سریعا به همه بافت ها منتقل می شه .
پس حتی اگه افراد کمی هم به خون نیاز داشته باشند باز هم فراوانی اللی گروه های خونی باید تغییر پیدا کنند.
در تکامل منظور از شایستگی تکاملی یعنی اینکه چه قدر قادر است شرایط،بهتری برای خود ایجاد کند.فرموده شما از نظر زیستی درست نیست هرچند از لحاظ انسانی و شهروندی درست هست. ((ممنون از پاسختون !))
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
میشه منظورتونوبیشتر تو ضیح بدین ؟قدمت چه ربطی ب شایستگی تکامل داره؟
قدمت ربطی به شایستگی تکاملی ندارد
ابتدا گروه خونی o پدید آمده (50 هزار سال پیش) و همه افراد دارای گروه خونی o بودند
بعد در 20 هزار سال پیش گروه خونی a پدیدار شد.
بعد در 10 هزار سال پیش گروه خونی b پدیدار شد!
گروه خونی ab هم هزار تا دو هزار سال پیش پدید آمد.
بنابراین درصد افرادی که گروه خونی o دارند به الطبع باید بیشتر از افرادی باشد که گروه خونی ab دارند