پاسخ : گروه کنکوری (ریاضی فیزیک)
نحوه ی آموزش و سطح این کتاب چجوریه؟؟؟ کلا چجور کتابی هس؟؟؟
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
نحوه ی آموزش و سطح این کتاب چجوریه؟؟؟
اولا" یه اصلاح راجع به توصیفم بکنم،توصیه ی اول و وسط،چون اگر رسیدید و این کتاب رو به دقت بررسی کردید(که محال هست با این همه مطلب!)اون وقت توصیه میکنم برای محکم کاری میکروگاج رو هم بخونید و اما بعد
در مورد آقای محمود نصیری که همه میدونند،خیلی از مؤلفان الآن موقعی که ایشون تدریس رو شروع کرد وارد مدرسه شدند!ایشون در سال های شصت عضو هیئت تحریریه مجله ی رشد آموزش ریاضی(ویژه ی دبیران)بود و من وقتی مقالات و مسائل ارسالی ایشون در سی سال پیش!رو میبینم به دانش ایشون پی میبرم ،ضمنا" این ویراست چندم کتاب ایشون هست پس مؤلفش رو بشناسید.واما بعد
کتاب همه ی مباحث دیفرانسیل رو بدون توجه به کتاب حسابان آموزش داده،به این صورت که سعی کردن با طرح مسئله اول موضوع مورد بحث رو روشن کنه،بعد به طور کامل و تشریحی مبحث رو توضیح میده البته کاملا" مفهومی و در ضمن درسنامه فعالیت هایی که حل اون با خواننده است با راهنمایی ذکر شده .هر فصل به بخش های مختلفی تقسیم شده و در پایان هر بخش آزمونی دوره ای قرار داده شده.در پایان فصل هم (اگر اشتباه نکنم)علاوه بر آزمون دوره ای آزمون پیشرفت (در سطح بالاتر )طرح شده.
البته من خودم کتاب سه جلدی ایشون رو دارم اما با توجه به گسسته ایشون که در این سبک تالیف شده و همچنین نگاهی که به خود کتاب انداختم این ها رو میگم اما فکر کنم برای شروع از صفر وقت کافی نیست.بهتر هست فقط دیف 2 رو بگیرید.