پاسخ : گفتگوی کنکوری ها
سلام خواهش میکنم کمکم کنید....
من زیست قلمچی رو پایین میزنم.. همیشه قشنگ 500 600 تا بلکم بیشتر رو ترازم تاثیر میزاره... خیلیی هم پایین میزنم... :|
کسایی که بالا میزنن چیکار میکنن؟؟ من کامل کتاب درسی رو مسلط میشم و ترکیب ها و نکاتی که تو کتاب الگو هست کامل یاد میگیرم... و تستاشم میزنم.... من تستای سنجش وگزینه2 و کنکور رو خیلیی خوب تر میزنم.. واقعا ناراحتم چیکار باید بکنم؟
راستش من هم این مشکل رو داشتم شاید دلیل مشکل شما این نباشه ولی من تجربه خودمو مینویسم
دلیل مشکل من این بود که اول روی کتاب درسی تمرکز کافی نداشتم منظورم اینه که توی جملات کتاب درسی باید بشینید بررسی کنید که چرا کتاب درسی از این کلمات استفاده کرده اگه دقت کرده باشین هم تو قلمچی و هم تو سنجش سوالای مفرد و جمع تا به حال زیاد اومدن که توش یه گزینه به خاطر جمع بودن اون کلمه غلطه و کتاب درسی اون کلمه رو مفرد نوشته مثلا:
توی ص41 زیست 2 (سوم) نوشته شده: در بالای ساقه مغز،
مراکز مهم تقویت و
انتقال پیام عصبی وجود دارد.
که اگر به این صورت نوشته بشه
غلطه:در بالای ساقه مغز،
مرکز مهم تقویت و
هدایت پیام عصبی وجود دارد.
دلیل دومش هم عدم تسلط بود این جور آزمونا بیشتر از اون که نیاز به خوندن چیزای جدید داشته باشن بیشتر نیاز به
تکرار و مرور کردن دارن (البته بعد از یادگیری کامل) خوده من تو درس شیمی وقتی یه بار کتابو میخوندم میرفتم سره جلسه حدود سی درصد میزدم ولی وقتی کتاب درسیو سه یا چهار بار میخوندم حدود هشتاد درصد میزدم.
تو درسی مثله زیست هیچ چیزی به اندازه متن کتاب درسی اهمیت نداره.
یه موضوعی هم که باعث میشه سر جلسه درصد پایینی بزنید اینه که سره آزمون به نتیجه آزمون فکر کنید مثلا با خودتون بگید از 50 تا سوال زیست 35 تا زدم بهتره 40 تا بزنم تا درصدم بالاتر بشه
یه مورد دیگه ای که توی زیست اهمیت داره اینه که به ریزه کاریای کتاب خوب دقت کنید مخصوصا
شکل ها
وقتی تو یه صفحه ی کتاب میبینید نوشته پلاناریا هر چی که در مورد پلاناریا بلد هستید رو سعی کنید تو ذهنتون بیارید مثلا آمونیاک دفع میکنه و.... چون قلم چی سوالای ترکیبی زیاد میده
و آخرین نکته تست زنی تو خونه با تست زنی تو آزمون از زمین تا آسمون فرق داره چون سره جلسه معمولا مغز به خاطر درگیر بودن با سوالات عمومی یا درساهای دیگه خسته میشه و نمیشه با تمرکز صددرصد به سوالات جواب داد
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
موفق باشین :53::53::53::53: