وضعیت
موضوع بسته شده است.

elistiyan

New Member
لایک ها
379
یک پرسش در باره ی خودخود المپیاد راهی که همه اونو رفتیم

سلام دوستان تاپیکو عوض کردم چون به اعلام نتایج م2 چیزی نمونده از تون میخوام الان که برا بعضیا آخر راهه بعضیا تازه رسیدن به قسمتای خوب المپیاد بعضیام دارن تازه شروع می کنن مفید ترین تجربه ی المپی تون بگین به بقیه بگین المپیاد خوندن چه قد رو فکر و عقیدتون نسبت به درس خوندنو و یاد گرفتن تاثیر گذاشت و صادقانه بگین بهتریت قسمت چن سال المپی بودن واستون چی بوده؟بهتره سرمونو بر گردونیم و به راهی که اینقد توش تلاش کردیم یه نگاهی بندازیم...... موفق و موید باشین

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
84
پاسخ : یه سوال از المپی های عزیز به خصوص بچه های تبریز

از نظر بنده خوبه از آدماي مختلف تجربه هاشونو يادبگيري بعد ببيني كدوماباتوسازگارتره شايدم بتوني باشناختي كه ازخودت داري يه برنامه تركيبي مفيدي برا خودت تهيه كني.
التماس دعا.

mahallehm

New Member
لایک ها
487

من اطلاعی از زیست ندارم ولی بیشتر اساتید ساکن تهران هستن و مدارس هم هزینه های بالای اون رو قبول نمیکنن. اگر هم خودتون بخواین گروهی کلاس تشکیل بدین با نمیتونه به منظمی کلاس های تهرانیا باشه پس فقط با اساتید این سایت و چند استاد دیگه در ارتباط باشیم بهتره!!!!:181:

elistiyan

New Member
لایک ها
379

از نظر بنده خوبه از آدماي مختلف تجربه هاشونو يادبگيري بعد ببيني كدوماباتوسازگارتره شايدم بتوني باشناختي كه ازخودت داري يه برنامه تركيبي مفيدي برا خودت تهيه كني.
التماس دعا.
ممنون از جوابتون .من دقیقا این کارو کردمو خوردم به پیسی! یکی میگه شما بزرگ شدیو دیگه گایتون زشته برو تو کار گانونگ یکیش میگه فقط کتاب درسی!
من الان فقط تو منابع واقعی موندم تو این مدت چند بار نظر و دیدگاهم نسبت به المپیاد فرق کرده الان فقط میخوام با یه استاد مورد اعتماد که حرفاش درست دربیاد مشورت کنم تا منابع درست و مورد نیازو بخونم

elistiyan

New Member
لایک ها
379

من اطلاعی از زیست ندارم ولی بیشتر اساتید ساکن تهران هستن و مدارس هم هزینه های بالای اون رو قبول نمیکنن. اگر هم خودتون بخواین گروهی کلاس تشکیل بدین با نمیتونه به منظمی کلاس های تهرانیا باشه پس فقط با اساتید این سایت و چند استاد دیگه در ارتباط باشیم بهتره!!!!:181:
خوب پس بچه ها لطف کنین اساتید سایتو هم معرفی کنین

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

تو تبریز همه ی بچه های المپیادی و به خصوص بچه های زیست فقط خودشون میخونن و اصلا معلم المپیاد در کار نیست.

mahallehm

New Member
لایک ها
487

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152

تو تبریز همه ی بچه های المپیادی و به خصوص بچه های زیست فقط خودشون میخونن و اصلا معلم المپیاد در کار نیست.
درسته
ولی بهتره بگیم تو همه ی شهرستان ها:4:

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

تو تبریز کلاس ملاس در کار نیست همه خودشون

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

درسته
ولی بهتره بگیم تو همه ی شهرستان ها:4:
نخیر کاملا مخالفم.....تو استان ما حتی شهرای کوچیک که قبولی هم نمیدم با معلم میخونن فقط تبریز اینطوری نیست...حالا چه برسه مراکز استان دیگه
نکته بسیار بسیار مهم: منظورم از تبریز فقط مدرسه خودمون(مدنی 1) هستش و بقیه مدرسه ها مخصوصا فرزانگان 2 کاملا معلم محور هستن(البته قبولی ها هم همیشه از مدنی 1 هستش و بقیه مدرسه ها حرفی برای گفتن ندارن)

آخرین ویرایش توسط مدیر

sina1376

New Member
لایک ها
508

توی همه ی همه ی شهرستان ها نه!!!
اکثرا !!
همه ی شهرستان ها اصلا المپیاد نمی خونن که!!!!

مونده تو 15-20تا از اونا که با توجه به لیاقت مدیراشون براشون برنامه میریزن!!!

در مورد این معلم هم بگم که:
فکر کنم المپیاد زیست نیاز چندانی به ملم نداشته باشه!!
چون اکثرا باید حفظ بکنی!
مثل فیزیک و ریاضی نیست که
البته ریاضی و فیزیک رو هم خود آدم میتونه بخونه ولی یکم براش سخت میشه!!
به نظرم شما با یکی از زیستی های تبریز حرف بزنید .قشنگ راه رو براتون نشون میده!

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

اکثرا !!

چون اکثرا باید حفظ بکنی!
زیست فقط حفظیه!!!!!لطفا در مورد چیزی که کاملا در موردش اطلاعات ندارید اظهار نظر نکنید...

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

اکثرا !!

چون اکثرا باید حفظ بکنی!
شمایی که فقط زیست کتاب علوم های راهنمایی و اول دبیرستان رو خوندین خواهشا نظر ندین.....

elistiyan

New Member
لایک ها
379

ممنون از جوابتون در مورد بچه های شهید مدنی نمی دونم اما تا جایی که من میدونم دخترا هر کدوم تو تبریز با یه استاد میخونن البته پسرا هم همینطور در ضمن کلاس و امکانات هست مثلا یه آموزشگاه نزدیک فرزانگان راهنمایی هست که بچه ها اون جا میخونن با اساتید .ولی منظورم معلم واسه خوندن باهاش نیست گفتم که در واقع یه استاد راهنما ی واقعی در ضمن جناب فرشباف تو تبریز با اجازه تون همه با استا المپیاد میخونن میدونم که میگم نگین فقط دخترا حتی پسرا معلم المپیادم تا دلتون بخواد هست

لایک ها
84

ممنون از جوابتون .من دقیقا این کارو کردمو خوردم به پیسی! یکی میگه شما بزرگ شدیو دیگه گایتون زشته برو تو کار گانونگ یکیش میگه فقط کتاب درسی!
من الان فقط تو منابع واقعی موندم تو این مدت چند بار نظر و دیدگاهم نسبت به المپیاد فرق کرده الان فقط میخوام با یه استاد مورد اعتماد که حرفاش درست دربیاد مشورت کنم تا منابع درست و مورد نیازو بخونم
اصلاايناهمش يه مشورته صرفا!!!ميخواي المپ بخوني بايد از هرراهي براي افزودن اطلاعات مفيدت استفاده كني....دگ فلاني اينو گف فلاني اونو گف نداره

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

ممنون از جوابتون در مورد بچه های شهید مدنی نمی دونم اما تا جایی که من میدونم دخترا هر کدوم تو تبریز با یه استاد میخونن البته پسرا هم همینطور در ضمن کلاس و امکانات هست مثلا یه آموزشگاه نزدیک فرزانگان راهنمایی هست که بچه ها اون جا میخونن با اساتید .ولی منظورم معلم واسه خوندن باهاش نیست گفتم که در واقع یه استاد راهنما ی واقعی در ضمن جناب فرشباف تو تبریز با اجازه تون همه با استا المپیاد میخونن میدونم که میگم نگین فقط دخترا حتی پسرا معلم المپیادم تا دلتون بخواد هست
من که گفتم مدنی اینطور نیست خودتونم میدونین....دیگه دخترا استرسشون زیاده

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

اکثرا !!

چون اکثرا باید حفظ بکنی!
اتفاقا المپ ریاضی خیلی حفظیه و زیست خیلی مفهومی
المپ زیست معلم نمیخواد چون باید خودت بشینی بخونی درک کنی بعد اگر حالیت نشد از معلم بپرسی
ضمنا زیست چیزی نیست که استاد بکنه حلقت :4: اگر مدال بگیر نباشی با استاد یا بی استاد فرق نمی کنه
مثل ریاضی نیست که تهرانی ها به زور استاد 60 - 70 درصد مدال ها رو میارن

ali farshbaf

New Member
لایک ها
171

من از روی اطلاعاتی که دارم جواب دادم...لااقل اینو میدونم که خودم و دوستانم بدون معلم خوندن...بقیه هم الله اعلم...

elistiyan

New Member
لایک ها
379

ببخشید آقای سهرابی اولا قبولی مرحله اول فرزانگان بیشتر از شهید مدنیه ولی قبول دارم تمام مدالا ی تبریز به جز چند مورد از مدرسه ی شمان .منظورتون از کلاس محوری همون چند جلسه کلاس بی برنامه است دیگه؟ کلا فک کنم کلا سا 10 جلسه هم نشدن از اول آبان تا حالا دوره هم که مال دخترا فقط شد تدریس مباحث پایه به شهرستانی ها شما تو شهید مدنی لااقل دغدغه نمره ندارین اما ما مجبوریم حتی پروژه ی عربی و ادبیات و... بدیم! شرایط شما ،امکاناتی که مدرستون در اختیارتون قرار میده فقط تو مدرسه ی شماست تو مدارس ما درسته امسال خییلی بهتر شد اما بازم انگار تنها کسانی که کار علمی انجام نمیدن المپیادی ها هستن درسته امکانات شما هم به پایه ی سمپاد تهران و مشهد نمیرسه اما بازم خییییییلی وضعتون بهتر از ماست باور کنین

sina1376

New Member
لایک ها
508

اتفاقا المپ ریاضی خیلی حفظیه و زیست خیلی مفهومی
المپ زیست معلم نمیخواد چون باید خودت بشینی بخونی درک کنی بعد اگر حالیت نشد از معلم بپرسی
ضمنا زیست چیزی نیست که استاد بکنه حلقت :4: اگر مدال بگیر نباشی با استاد یا بی استاد فرق نمی کنه
مثل ریاضی نیست که تهرانی ها به زور استاد 60 - 70 درصد مدال ها رو میارن
ببخشید منظور من از حفظی همون مفهومی بود!!
مفهومی باید حفظ بکنی!! :4:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا